• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Arkadaslar en son 9 haziranda adet oldum bugun tam 7 gundur adet olmamisim dün hem kan hem idrar tahlili yaptim fakat ikiside negatif cikti ama halen adette olmadm acaba hamile olma ihtimalim var mi ? Hic adet belirtim yok akintim cok fazla var ve cok fazla terliyorum ayni zamanda cok fazla istahim da acildi
Durumun nedir merak ettim? Bende aynısındayım da kan testini tekrarlamadım henüz, bakalım hakkmızda hayırlısı

Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz? Adetim 4 gün gecikti ultrasonda keseye benzer bir yapı görüldü rahimde. Hatta ölçüm olarak da 4+3 tü fakat kanda negatif çıktı. yumurtalığıma da bakıldı,yumurtlamışım. Yanılma payı var mıdır acaba?:KK43:
Merhaba,bu konuda nasil bir sonuç aldınız? Benzer bir durumum var...

Hastalandim ama su sekilde esimle iliskiye grdikten sonra kanamam oldu ama 1 gun surdu :KK43:
Yerleşme kanaması tarzı bişidir belki, ben hala kendimi hamile gibi hissediyom ama galiba sadece hissediyom dun gece duryp dururken eşime sinirlenip ağladım. Asırı gerginim. Hala hasta olmadım ama gecen cuma yumurtladıysam zaten 2 hafta sonra adet olacağım, gebelik testi sipariş ertim bakalım gelsin. Yoksa da sokturucu tarzı bişiler tüketeceğim. Pko beni çok yoruyor.

Kizlar ben buraya yazmistim ocak ayinca adetim baya gecikmisti acaba hamile miyim diye bes kere kan testi yaptirdm cikmamsti en son adetimin 46 gun gectigi gun yaptirmistm beta hcg tavan yapmisti 6 haftalk hamileydim şok oldum çünku cok geç cikti kanda doktor da sasirdi yani her an her sey olabilir... ve ben doğum kontrol hapi kullandgm halde hamile kaldim sadece iki kere icmeyi unutmustum ve olan oldu..

Bu arada suan 25 haftalik hamileym..
Allahım inş benimki de öyledir, benim aralıklı kasık agrım yorgunluk uyku hali sürekli esneme bide krem akıntım vajinam çok ıslak her an adet olucakmışım gibi bygun asetimin 50. Gunu sanırım. Off 2 gün önceki kan testim negatif, gögüslerimib halkalarının fenişlediğini görüyorum ama henüz kıyuluk yok anlamadım bende :((

Allahım inş benimki de öyledir, benim aralıklı kasık agrım yorgunluk uyku hali sürekli esneme bide krem akıntım vajinam çok ıslak her an adet olucakmışım gibi bygun asetimin 50. Gunu sanırım. Off 2 gün önceki kan testim negatif, gögüslerimib halkalarının fenişlediğini görüyorum ama henüz kıyuluk yok anlamadım bende :KK43:(
Insallh hamilesindir canim. Zonguldakda msn? Ben de zonguldaktayım. Devlet hastanesine gidersen serap hanimi oneririm benm doktorum cok iyi :)

Insallh hamilesindir canim. Zonguldakda msn? Ben de zonguldaktayım. Devlet hastanesine gidersen serap hanimi oneririm benm doktorum cok iyi :)
Ben zonguldakta görevdeyim cnm hemşireyim üni de :) kendime göre bir kadın doğumcu bulamadım. Hocalar da dahil, pko var bende. Bakalım yine de Allahtan ümit kesilmez

Kizlar ben buraya yazmistim ocak ayinca adetim baya gecikmisti acaba hamile miyim diye bes kere kan testi yaptirdm cikmamsti en son adetimin 46 gun gectigi gun yaptirmistm beta hcg tavan yapmisti 6 haftalk hamileydim şok oldum çünku cok geç cikti kanda doktor da sasirdi yani her an her sey olabilir... ve ben doğum kontrol hapi kullandgm halde hamile kaldim sadece iki kere icmeyi unutmustum ve olan oldu..

tam anlamıyla allahın mucızesı canm ne denırkı baska .. allah ıstedkten snra nasıl verıyo.. bzde ugrasp duuyoruz byle.. allah bılr en ıyısını ne dıyelım

tam anlamıyla allahın mucızesı canm ne denırkı baska .. allah ıstedkten snra nasıl verıyo.. bzde ugrasp duuyoruz byle.. allah bılr en ıyısını ne dıyelım
Senin belirtilerin nelerdi, ya ben gögsüm de değişiklik hissediyorum bide göbek altımda cizgi bişi var. Pko olduğu için adet geçikmesi benim için normal ana kendimi değişik hissediyom bu aralar bılantım var gibi ama kusma yok hafif bas donmeleri anlık ama ateşim de 36,6 37.2 arasında bilemedim bide danki hasta olucakmışım gibi akıntım geliyo krem gibi beyaz akıntı.. Off hamile olmadığımdan emin olsam bitkisel seylerle, söktürücem kendini de emin de olamıyorum

Senin belirtilerin nelerdi, ya ben gögsüm de değişiklik hissediyorum bide göbek altımda cizgi bişi var. Pko olduğu için adet geçikmesi benim için normal ana kendimi değişik hissediyom bu aralar bılantım var gibi ama kusma yok hafif bas donmeleri anlık ama ateşim de 36,6 37.2 arasında bilemedim bide danki hasta olucakmışım gibi akıntım geliyo krem gibi beyaz akıntı.. Off hamile olmadığımdan emin olsam bitkisel seylerle, söktürücem kendini de emin de olamıyorum

senn ıısn daha zor cnm allah yardım etsın. gece adet oldum ben 2 gn gecktı adtım ılk defa dıyeblrım stresten sanırım.. bnde heveslenmeye baslamstım gecknce ama test yapmadm hayrlısı olsun... suna emın oldumkı belrtı aramıcaksın rarsan cıkıyo zten... allah buyuk pazartesı asılama cıın gtcem ben

Allahım inş benimki de öyledir, benim aralıklı kasık agrım yorgunluk uyku hali sürekli esneme bide krem akıntım vajinam çok ıslak her an adet olucakmışım gibi bygun asetimin 50. Gunu sanırım. Off 2 gün önceki kan testim negatif, gögüslerimib halkalarının fenişlediğini görüyorum ama henüz kıyuluk yok anlamadım bende :KK43:(
Ne oldu canim adet oldun mu?

An
Hayır olmadım pkonun oyunları sanırım yine. Benim yumurtlamam yaklasık 14 gün önce oldu bugun yarın hasta olurun diye düşünüyorum. Testlerim negatif çünkü bakalım beklmedeyim.
Anladim canim insallah benim gibi olur senin de hayirlisi..

Hayır olmadım pkonun oyunları sanırım yine. Benim yumurtlamam yaklasık 14 gün önce oldu bugun yarın hasta olurun diye düşünüyorum. Testlerim negatif çünkü bakalım beklmedeyim.
Canm bende de pko var 3 aydır 28 29 günde oldum .daha önce uzuyordu tabi. Bu ay 35.gundeyim hala olmadım test falan da yapmadım .adet belirtileri var on gunu geçti ama olamadim bi türlü

Benim önceki aylardan farklı olarak alnimda putur putur birşeyler çıktı sivilce de değil. Daha önce büyük bi sivilce çıkardı iki gün sonra olurdum şimdi çıkmadı da.bide afedersin katı akintim olurdu adete yakın şimdi o yok . Ama tabiki hamileliği yormuyorum. Doktirsuz tedavisiz olmayacak gibi geliyor . Bu ay hiç takmadim o yuzden

Benim önceki aylardan farklı olarak alnimda putur putur birşeyler çıktı sivilce de değil. Daha önce büyük bi sivilce çıkardı iki gün sonra olurdum şimdi çıkmadı da.bide afedersin katı akintim olurdu adete yakın şimdi o yok . Ama tabiki hamileliği yormuyorum. Doktirsuz tedavisiz olmayacak gibi geliyor . Bu ay hiç takmadim o yuzden
rabbim bu hastalık için bize en yakın zamanda şifa versin, bende glifor folbiol hayıt hapları kullanıyorum hyıt mı etkiledi bilmiyorum bu ay her türl akıntıyı yasadım diyebilirim seffaf, katı beyaz, sarı sulu vs.. belkide çok taktım ben gögüslerimden farkettim kahve rengi yer capı biraz büyümüş bide göbeğimin hemen altı vajinanın 4 parmak yumarısı özellikle ayaktayken çok sert. ama ne kan tahlili yaptırmak istiyorum ne baska bişi sabah yie idrar tahlili yaptım yok arkadaş vallaha hasta olayım yeter psikolojim bozuldu acayip şiştim ödemden yani sanki 4-5 kilo almış gibiyim ama kilom da bir değişiklik yok. Uff bilemedim. hayırlısı ne ise o olsun dr gitmekten de sıkıldım adet sokturucu verecek bende dogal yolla olayım diyorum cunku o zaman tam sökülemiyorum :(

Back