• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

17. Gun canim betahcg 55 cikti doktora artik neyim var diye muayeneye gitmistim. :) adetim geciktigi donem acaba hamilemiyim diye gezerken meger hamile degilmisim de o donem hamile kalmisim yani yumurtlama donemim gecti deyip calismalara ara vermeyin ne zaman olacagi belli olmuyormus:)
Ayy cok sevindim canim ya insallah darisi bizee hayirlisiyla kucagina al insallah. :KK54:Canim ya bisey daha sorcam kac haftalik yani bnim adet 3 gun gecti calismaya devam etsek mi o_O

Selam kizlarrrr ya birturlu sorunumu cozemedim kimsenin basina gelmemis galiba yada hamileyim diye benmi kendimi kandiriyorum sanki hamileymisim gibi geliyo 2ocakta kehve rengi lekenmeler basladi 4une kadar devam etti sonrada cogaliyo azaliyo normal edet gibi degil ve 9gundur halada devam esiyo benim cok duzenli adetim hic gununu sasmaz bildim bileli bu auda 9uda en gec 11inde olmam gerekirken 2ocakta oldum acaba yerlesme kanamasimidir yada ustune mi gordum test yapsammi bilemedim evde yarin hastaneye gidicem. Kanamamda hala devam ediyo evde test yapsam cikar mi

Selam kizlarrrr ya birturlu sorunumu cozemedim kimsenin basina gelmemis galiba yada hamileyim diye benmi kendimi kandiriyorum sanki hamileymisim gibi geliyo 2ocakta kehve rengi lekenmeler basladi 4une kadar devam etti sonrada cogaliyo azaliyo normal edet gibi degil ve 9gundur halada devam esiyo benim cok duzenli adetim hic gununu sasmaz bildim bileli bu auda 9uda en gec 11inde olmam gerekirken 2ocakta oldum acaba yerlesme kanamasimidir yada ustune mi gordum test yapsammi bilemedim evde yarin hastaneye gidicem. Kanamamda hala devam ediyo evde test yapsam cikar mi
Bence kan testi ver.eger beta kanda dusukse idrarda cikmayabilir.benim kanda 55 cikti doktor hamilesin dedi eve giderken idrar testi aldim yaptim negatif cikti :) hic guvenmiyorum o yuzden :)

Bence kan testi ver.eger beta kanda dusukse idrarda cikmayabilir.benim kanda 55 cikti doktor hamilesin dedi eve giderken idrar testi aldim yaptim negatif cikti :) hic guvenmiyorum o yuzden :)
15inde kadin dogumda kontrolum vardi akintidan dolayi onu bekliyim yarin gotmiyimde test yapiyim dedim ama bilemedim

kakule71 kakule71 cnm senin normalde adetlerin düzenli miydi? düzenli yumurtluyor muydun? hamile kaldığın ay 2. kere mi yumurtlamış oldun???

kakule71 kakule71 cnm senin normalde adetlerin düzenli miydi? düzenli yumurtluyor muydun? hamile kaldığın ay 2. kere mi yumurtlamış oldun???
Adetlerim duzenliydi canim 30 gunde bir oluyorum yumurtlama takibi hic yapmadim o yuzden bu ay 2. Mi yoksa gec mi yumurtladim bilmiyorum.bi de biz korunuyorduk takvim hesabi adetim gecikti hamile kalmam diye dusunduk ama zaten bir ay sonra korunmayi birakacaktik.bu da bize ayri bi supriz oldu

Adetlerim duzenliydi canim 30 gunde bir oluyorum yumurtlama takibi hic yapmadim o yuzden bu ay 2. Mi yoksa gec mi yumurtladim bilmiyorum.bi de biz korunuyorduk takvim hesabi adetim gecikti hamile kalmam diye dusunduk ama zaten bir ay sonra korunmayi birakacaktik.bu da bize ayri bi supriz oldu
ne güzel masallah sağlıkla kucağına alırsın insallah ;)

Test yap ama negatif cikarsa umutsuzluga kapilma adet olana kadar hala bi umut vaarr:)
Canim ben en son 18 ekimde oldum regl. Normalde de gecikir ama ilk defa bu kadar gecikti. İki kere test yaptırdım negatifti. Bugün. O kadar midem bulanıyor ki ara ara da bulanıyor ama bugün çok fenayim :( cars gününe kadın doğumda randevum var. Regl olmadigim halde umudum olsun mu :( hiç umudum yok ama :(

Canim ben en son 18 ekimde oldum regl. Normalde de gecikir ama ilk defa bu kadar gecikti. İki kere test yaptırdım negatifti. Bugün. O kadar midem bulanıyor ki ara ara da bulanıyor ama bugün çok fenayim :KK43: cars gününe kadın doğumda randevum var. Regl olmadigim halde umudum olsun mu :KK43: hiç umudum yok ama :KK43:
Canim seninki cok gecikmis ya ne deyim bilemedim. Ben en son 8 kasimda adet gormustum.yani simdiye seninkinin cikmis olmasi gerekiyordu sanirim bilememdim canim.

Canim seninki cok gecikmis ya ne deyim bilemedim. Ben en son 8 kasimda adet gormustum.yani simdiye seninkinin cikmis olmasi gerekiyordu sanirim bilememdim canim.
Çarşamba günü doktora gitcem bakalım neyse çıksın istiyorum artık canim :(

Back