Anladım canım çok saolAşılama da dediğiniz doğru hepsinde uyutma yapmıyorlar ama tüp bebek de embriyo transferi sırasında anestezi yapılıyor diye biliyorum neyse önemli olan sorunsuz bir işlem geçirmen allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım da vaginusmus ve oda tüp bebek konusunu cok araştırdı Dr ona aşılama önerdi ve hiç embriyonun vücuttan atılması diye bişey söylemedi çok Dr la görüştü ama
O kahverengi leke yerleşmeye bağlı olabilir ve eğer öyleyse genelde ondan sonra yükseliyor hcg. Adet günü yada geçince bi daha baktır benceMerhaba arkadaslar dun (reglime 5gun kala kan) verdim 0.100 yani negatif cikti bugun yani hala 4gun varken sadece kahverengi az bi akinti geldi ve kesildi belimde agri var ama adet olamiyorum once ki aylarda belim agrimaya basladiktan bi kac saat sonr adet olurdum ama bu ay olamadim neden bilmiyorum ama kan sonucuna guvenmek gelmiyor icimden
Aslinda bebek dusunmuyoduk ama bu degisik belirtiler supheye dusurdu beni bekleyip tekrar baktirayim tesekkur ederimO kahverengi leke yerleşmeye bağlı olabilir ve eğer öyleyse genelde ondan sonra yükseliyor hcg. Adet günü yada geçince bi daha baktır bence
Kızlar bişey soracağım adetim bittiğinden beri 31 gün oldu doktora gittim kan testin negatif cikti,ultrasonla baktı bir yumurtan çatlamış diğeri çatlamamis dedi adet söktürücü verdi ama ben kullanmadım rahim baya kalınlasmis dedi sizce neden adet olamıyorum ya hala ne gelen var ne giden test negatif cikipta kanda hamile olan varmi?
Geç döllenme olmuş olabilir, yada stresten doğal bir gecikme olabilir. merak ettim regl oldunuz mu acaba yoksa bebeğiniz geldi mi?Merhaba arkadaşlar Ben 35 günde bir adet oluyorum 19.11.2015 tarihinde adet olmam gerekiyordu Fakat olmadım 1 hafta bekledim kam testi ve idrar testi yaptım negatif hepsi ve halan da adet olmuş değilim ve hic bir belirtice yok Boyle bir şey yaşayıp daha sonra pozitif olan var mi ? Ben kan testinde çıkmazsa kesin değilim diye düşündüm Böyle bir durum ile karşılaşan var Mi?
Geç döllenme olmuş olabilir, yada stresten doğal bir gecikme olabilir. merak ettim regl oldunuz mu acaba yoksa bebeğiniz geldi mi?
canim nolur banada haber ver bnimde dun 0.10 cikti ama aderimde gecti hamile kalirsan yaz nolugrarkadaşlar iyi akşamlar adetim 3 gün geçikti 30.12.2015 ve 6.01.2016da pembe lekelenme yaşadım. kan tahlilinde 0.1 çıktı değer yani negatif. ama doktor ayın 15ine kadar bekleyelim dedi. geç döllenme olabilir yoksa adet söktürücü veririz dedi. ben iç duygu olarak negatif düşünüyorum çünkü belli olurdu şimdiye kadar öyle düşünüyorum. benim gibi olan var mı sonradan hamile olduğunu öğrenen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?