Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Aşılama da dediğiniz doğru hepsinde uyutma yapmıyorlar ama tüp bebek de embriyo transferi sırasında anestezi yapılıyor diye biliyorum neyse önemli olan sorunsuz bir işlem geçirmen allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım da vaginusmus ve oda tüp bebek konusunu cok araştırdı Dr ona aşılama önerdi ve hiç embriyonun vücuttan atılması diye bişey söylemedi çok Dr la görüştü ama

Anladım canım çok saol

Merhaba arkadaslar dun (reglime 5gun kala kan) verdim 0.100 yani negatif cikti bugun yani hala 4gun varken sadece kahverengi az bi akinti geldi ve kesildi belimde agri var ama adet olamiyorum once ki aylarda belim agrimaya basladiktan bi kac saat sonr adet olurdum ama bu ay olamadim neden bilmiyorum ama kan sonucuna guvenmek gelmiyor icimden

O kahverengi leke yerleşmeye bağlı olabilir ve eğer öyleyse genelde ondan sonra yükseliyor hcg. Adet günü yada geçince bi daha baktır bence

O kahverengi leke yerleşmeye bağlı olabilir ve eğer öyleyse genelde ondan sonra yükseliyor hcg. Adet günü yada geçince bi daha baktır bence
Aslinda bebek dusunmuyoduk ama bu degisik belirtiler supheye dusurdu beni bekleyip tekrar baktirayim tesekkur ederim

kızlar adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı. sizce yükselebilir mi? adet günümü bekliğyorum ve inş olmaz die dua ediyorum. negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Arkadaslar benimde negatif cikti adetim 8 gun gecikti. Tekrar nezaman yapmaliyim. 4 gun once yapmistim negatifti. Dr sokturucu vermedi bekle bieaz dedi. Ben gibi olanlar varmi. Kafayi yicem yaaa. Ya adet olayim ya bebek olsun

Bilgi olsun diye soyliyim benim kizim 1 yasinda. Beklemedigim icin belirtiler olunca acile gittim beta hgc negatif cikti serum verdiler. Ertesi gun belirtiler devam edince idrar testi yaptim pozitifti. 2 gun sonra tekrar kan testi yaptim pozitif.

Benimde adetimi 2gun gecti hic gecmez normalde kan testi yaptim negatif cikti ama kahverengi akinti geldi dun.goguslerimde cok agriyor asiri bir uyku hali coktu uzerime de bende de kist mi olustu acaba

Merhaba arkadaşlar Ben 35 günde bir adet oluyorum 19.11.2015 tarihinde adet olmam gerekiyordu Fakat olmadım 1 hafta bekledim kam testi ve idrar testi yaptım negatif hepsi ve halan da adet olmuş değilim ve hic bir belirtice yok Boyle bir şey yaşayıp daha sonra pozitif olan var mi ? Ben kan testinde çıkmazsa kesin değilim diye düşündüm Böyle bir durum ile karşılaşan var Mi?

Geç döllenme olmuş olabilir, yada stresten doğal bir gecikme olabilir. merak ettim regl oldunuz mu acaba yoksa bebeğiniz geldi mi?

Geç döllenme olmuş olabilir, yada stresten doğal bir gecikme olabilir. merak ettim regl oldunuz mu acaba yoksa bebeğiniz geldi mi?

Daha gelmedi adetim 20 oldu gelen giden yok 3 gün önce test yaptım idrar testi ilkin negatif çıktı testi atmadım sonra saatler sonra baktım çok ince silik derecede ince bir cizgi oluşmuştu fakat yine mutmain olamadim daha sonra ertesi gun tekrar test yaptım bu sefer ki yine negatif çıktı Kan testini de yaptırmaya korkuyorum 1 hafta daha beklemeye karar verdim Ama dua ediyorum Hamileysem Belli olsun eğer değil sen de biran önce adet olayım diye

Merhaba kizlar ben ayin12 sinde adet olmam gerkiyordu fakat hala yok suan icin 4 gunluk bi gecikmem var yaptigim idrar ve kan testi negatif cikti ne yazikki. Simdi bilemedim adet söktürücü kullansammi cunku kendimi hic iyi hissetmiyorum bunun daha sonra pozitf olma ihtimali varmi daha bekliyeyimmi sizce?

Merhaba 6 aylik evliyim
Yaklasik 10 günlük mide bulantisi, bazen kusmalar falan oldu. Arada bas dönmesi, halsizlik, yorgunluk ve uykusuzluk falan derken adetimden bir kac gün önce evde test yaptim negatif cikti ardından hastaneye gidip kan testi yaptirdim. Sonuc yine negatif çıktı. Ama adet günüm geldi geçti ve 5 gündür gecikti adetim. Adet belirtilsi yok. Ayrıca bulanti, bas agrisi hassaslik falan devam ediyor sizce hamilemiyim?

Merhabalar ben de bu ay ilk kez klomen kullandim 3 gün arayla 2 yumurtam çatladı o günleri ve sonrasını değerlendirdik hep. doktorum 2 hafta sonra adet olmazsan gel tahlil yapalim demişti yarın 2 hafta olacak ama yarin tatil olduğu için bugun kan tahlili yaptırdık. malesef 0.21 çıktı 4 gün önce çok az bi kan gelmişti leke gibi yerlesme kanaması olduğunu düşünüp çok umutlanmistim. hala kafamda soru işaretleri var. acaba bi kac gün sonra yükselir mi yada devlet hastanesinde yaptırdım yanlış mı ölçütler filan diye düşünüp duruyorum. burdaki yazılar da biraz umut verdi. adet olana kadar beklicem. insallah adet olmam bi mucize gerçekleşir...

merhaba kizlarrr bende ayin 16 sinda adet olmam gerekiyordu olmadim ayin 1 bugun 4 gundur kahverengi leke geldi kan testi yaptirdim negatif ama hala adet olmadim kanamam cok az geldi gerisi gelmedi doktor dogum kontrol hapi verdi ne yapsam bilemedim

arkadaşlar iyi akşamlar adetim 3 gün geçikti 30.12.2015 ve 6.01.2016da pembe lekelenme yaşadım. kan tahlilinde 0.1 çıktı değer yani negatif. ama doktor ayın 15ine kadar bekleyelim dedi. geç döllenme olabilir yoksa adet söktürücü veririz dedi. ben iç duygu olarak negatif düşünüyorum çünkü belli olurdu şimdiye kadar öyle düşünüyorum. benim gibi olan var mı sonradan hamile olduğunu öğrenen?

canim nolur banada haber ver bnimde dun 0.10 cikti ama aderimde gecti hamile kalirsan yaz nolugr

Kızlar, ben adetimden 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0.00 çıkmıştı. Adet beklediğim günde 4.8 çıktı. Çok umutlandım.Ama adet gecikmemin 2. gününde 1.2 çıktı. Sizce ben ne yapmalıyım? Bugün adet gecikmemin 3.günü, hala adet olmadım. 1 hafta sonra değer yukselebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…