canim nolur banada haber ver bnimde dun 0.10 cikti ama aderimde gecti hamile kalirsan yaz nolugr
Kızlarr merhaba bende 3 gün gecikip kan testinde negatif sonuç aldım..bugün 6 ıncı gün halen reglim başlamadı bir umutla bekliyorumm..
kadın olmak ne zor değil mi? beklemek çok yoruyor insanı
cnm sen kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin yani yumurta dölleniyor tutunmaya çalışıyor ama tutunamiyorKızlar, ben adetimden 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0.00 çıkmıştı. Adet beklediğim günde 4.8 çıktı. Çok umutlandım.Ama adet gecikmemin 2. gününde 1.2 çıktı. Sizce ben ne yapmalıyım? Bugün adet gecikmemin 3.günü, hala adet olmadım. 1 hafta sonra değer yukselebilir mi?
cnm sen kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin yani yumurta dölleniyor tutunmaya çalışıyor ama tutunamiyorKızlar, ben adetimden 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0.00 çıkmıştı. Adet beklediğim günde 4.8 çıktı. Çok umutlandım.Ama adet gecikmemin 2. gününde 1.2 çıktı. Sizce ben ne yapmalıyım? Bugün adet gecikmemin 3.günü, hala adet olmadım. 1 hafta sonra değer yukselebilir mi?
Canim merak ettim regl oldun mu ..Merhaba arkadaşlar Ben 35 günde bir adet oluyorum 19.11.2015 tarihinde adet olmam gerekiyordu Fakat olmadım 1 hafta bekledim kam testi ve idrar testi yaptım negatif hepsi ve halan da adet olmuş değilim ve hic bir belirtice yok Boyle bir şey yaşayıp daha sonra pozitif olan var mi ? Ben kan testinde çıkmazsa kesin değilim diye düşündüm Böyle bir durum ile karşılaşan var Mi?
Gelmesi gereken regl yok
Sol kasık ağrısı var
Pembe lekelenme var
Test negatif
Deli olmamak elde değil!!
Son durum nedir canım test negatif demişsin reglin geldimi ? Bende aynı durumdayım bugün 7nci gün bitti ne gelen var ne giden!!
Yok valla gelen giden. Allahım diyorum bebek varsa tamam regl gelmesinde. Bebek yoksa gelsin artık. Çünkü belirsizlik yoruyor
Teşekkür ederim canım cevapladığın için Malesef adet oldumcnm sen kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin yani yumurta dölleniyor tutunmaya çalışıyor ama tutunamiyorbeta hgc sıfır olunca adet olursun ama sen yinede bi kan testi yaptir belki bi mucize olup yükselmiştir
Hemde ne yormakbende artık olumlu olumsuz bi sonuca bağlanmasını istiyorum...bugün bel ağrım hafiften başladı galiba regl geliyorum diyo bana..hayırlısı
Benimde bel ağrım oldu ve sol kasığım reglim gelmesi gereken tarihten 1 hafta önce başladı ama. Ve ben dakikimdir regl konusunda. Hiç belirti yaşamam ağrı çekmem regl sırasında. Bu sefer gelmiyor tarih 5 gün geçti ama yok.
arkadaşlar iyi akşamlar adetim 3 gün geçikti 30.12.2015 ve 6.01.2016da pembe lekelenme yaşadım. kan tahlilinde 0.1 çıktı değer yani negatif. ama doktor ayın 15ine kadar bekleyelim dedi. geç döllenme olabilir yoksa adet söktürücü veririz dedi. ben iç duygu olarak negatif düşünüyorum çünkü belli olurdu şimdiye kadar öyle düşünüyorum. benim gibi olan var mı sonradan hamile olduğunu öğrenen?
canim nolur banada haber ver bnimde dun 0.10 cikti ama aderimde gecti hamile kalirsan yaz nolugr
Kizlar iciniz biraz rahatlasin:) adetim 6 gun gecikince idrar testi yaptim negatif adetimin gecikmesinin 13. Gunu kan testi 0.1 adet gecikmesinin 17. Gunu 55 :) adet olana kadar umudunuzu yitirmeyin derim :)Kızlarr merhaba bende 3 gün gecikip kan testinde negatif sonuç aldım..bugün 6 ıncı gün halen reglim başlamadı bir umutla bekliyorumm..
Kizlar iciniz biraz rahatlasin:) adetim 6 gun gecikince idrar testi yaptim negatif adetimin gecikmesinin 13. Gunu kan testi 0.1 adet gecikmesinin 17. Gunu 55 :) adet olana kadar umudunuzu yitirmeyin derim :)
Ben de bu gecikmeleri yasadigim donem burdan cok eskiden paylasilan bi yazidan umut almistim o da 17. Gun ogrenmis hamile oldugunu hep neden olmasinki dedim oldu cok sukur :) insallah siz de bu suprizle karsilasirsiniz :)Kakule seni hatırladım...azıcık umudum varsa senin sayende :)) dünki idrar testim negatif çıktı ama kırmızı kartı görene kadar umutsuzluk yok diyip duruyorum kendime
Ayy canimm hayirli olsun ayy hepimize umut oldunn.Kizlar iciniz biraz rahatlasin:) adetim 6 gun gecikince idrar testi yaptim negatif adetimin gecikmesinin 13. Gunu kan testi 0.1 adet gecikmesinin 17. Gunu 55 :) adet olana kadar umudunuzu yitirmeyin derim :)
Ben de bu gecikmeleri yasadigim donem burdan cok eskiden paylasilan bi yazidan umut almistim o da 17. Gun ogrenmis hamile oldugunu hep neden olmasinki dedim oldu cok sukur :) insallah siz de bu suprizle karsilasirsiniz :)
17. Gun canim betahcg 55 cikti doktora artik neyim var diye muayeneye gitmistim. :) adetim geciktigi donem acaba hamilemiyim diye gezerken meger hamile degilmisim de o donem hamile kalmisim yani yumurtlama donemim gecti deyip calismalara ara vermeyin ne zaman olacagi belli olmuyormus:)Ayy canimm hayirli olsun ayy hepimize umut oldunn.Darisi bize insallah . Adetin tam kacinci gunu ogrendin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?