Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

[QUOn1641, post: 41336158, member: 506010"]canım ne durumdasın adet oldun mu bence umudunu kaybetmemek lazım bende negatif çıkınca adet söktürücü almak için doktora gidiyordum hamiş olduğumu öğrendim allah isteyen herkeze versin inşallah[/QUOTE]
Yok hayatim olmadm regl goguslerim taş gbi sende de var miydi boyle bisey

Merhaba bende adetime iki gün kala kan tahlili yaptım 0.1 ustunden iki gün geçti adet olmadım ama iki gündüz kasiklarimda ağrı adet olacakmisim gibi başkada bisey yok incir kuru yapmıştım acaba o geciktirirmi arkadaslar

Altta ki bebegin durumunu nasil eklediniz bilgi verir misnz :)

Canim hamilelik takvimi ekle var ordan ekleyebilirsin herhangi bir üyenin altındaki takvimde yazıyor
yada kendi profilinde kişisel bilgilerine gir orda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıyor orda tarihi yaz ve kaydet tamamdır :)

Merhabalar, SAT 15.gün ovülasyon testi çift çizgi görüp üç gün üst üste çalışma yaptık, 24.gün hormon tahlili verdim progesteron 12.3 b-hcg 0.2, yani yumurtlama olmuş ama gebelik yok. Acaba durumu benim gibi olup sonradan beta hcg si yükselen var mı aranızda?

Kizlar ben de ayni durumdayim. Regl dongum 26- 27 gundur, adetim gecikti 3 gun. Dun kandan baktirdim < 0,100 cikti yani negatif ama hala adet olamadim. Hicbir adet belirtim de yok
Canımm bunu yazalı senin baya olmuş ama sanırım şuan hamilesin benimde adetim 3 gün geçti bugün aynı 0.100 çıktı çok moralim bozuldu senin ne zaman sonra çıktı gebelik?

Canımm bunu yazalı senin baya olmuş ama sanırım şuan hamilesin benimde adetim 3 gün geçti bugün aynı 0.100 çıktı çok moralim bozuldu senin ne zaman sonra çıktı gebelik?
Ben o ay hamile degilmişim malesef, regl olmuştum ama şuanda 29 haftalık gebeyim Allah sana da versin inşallah

Ben o ay hamile degilmişim malesef, regl olmuştum ama şuanda 29 haftalık gebeyim Allah sana da versin inşallah
Amin inşallah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :) peki kaç gün geçtikten sonra adet olduğunu hatırlıyomusun şuan çok karışığım

adetime 2 gün kala yani bugün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ama yerleşme kanamam gelmişti nasıl negatif çıktı hiç anlamadım çok da canım sıkıldı açıkçası. belim ve kasıklarım ağrıyo ama 2 gün daha bekliycem bakalım. eğer bi değişiklik olursa paylaşıcam sizlerle...

ben ayın 19 unda regl olmam gerekiyordu.bel ağrısı var ama onun dışında akıntım sadece regl olmam gereken tarihte vardı.sonra kesildi.şeffaf kokusuzdu.ayın 26 sında kan testi yaptırdım.oda negatif çıktı.idrar testi de iki defa yapmıştım negatifti.adet olacakmışım gibi hissediyorum ama gelmeye niyeti yok gibi....ümidim yok ama..Allahtan herşey yinede tamamen umut kesilmiyor bebek için...sonradan pozitf olur mu acaba tecrübesi olanlar akıntıda yok...

Eğer ki adet olman gereken gün gelen akıntın yumurta akı gibi ve uzayan bir akıntıysa yumurtlama döneminin akıntısı olabilir belki bu ay geç yumurtlamışsındır adet olman gereken günde. O zaman da döllenme olsa bile 26sında belli olması zor. Eğer dediğim gibiyse ve döllenme olduysa bugünden itibaren 1 hafta sonra (yani yumurtlamadan 2 hafta sonra) belli olur bebiş olup olmadığı. İmkanın varsa bir doktora git anlat durumunu yada birkaç gün yada 1 hafta daha bekle. Umarım bebiş vardır

Inşallah vardır çünkü regl olcam gibi hissediyorum olmuyor... Sanırım senin Dediğin gibi yumurtlama zamanı olmuş olabilir...nasip dua edip beklicem ...pazartesi bi doktora giderim artık

kızlarrr banada yardım edin noluurrrr... pcosluyum agustosun 11de klomen kullandım 15de 1 yumurtam gelısmek uzereydı 18inde yiine gittim hem sagda hem solda 2 yumurta oluşmuş 1 gün arayla ilişki olsun demişti. dediği gibi oldu. sat 2 ağustos yani 30 ağustosta adet olmam lazımdı hala olmadım. 1 eylülde kanda test yaptırdım <2.0 mlU/mL çıktı yani negatif. şuan 6 gün gecikmedeyim. 2 haftadır göğüs uçlarım acayip sızlıyo. sürekli uyukluyorum. kasıklarımda ara ara keskin batmalar oluyo bide afedersinizz ilişki anında zorlanıyorum ağrım oluyo.
sizce geç döllenme olabilir mi? salı günü doktora gidicem inşallah geç döllenme falandır

Eğer kist oluşmadıysa ve yumurtan çatladıysa geç döllenme olabilir canım

Geçen ay regl 14 ağustos bu ay bat 11 eylül ve bugün beta hcg baktırdım negatif sizce daha erken mi ve ben geçen cumadan beri ilişki meselesi yok yani ona rağmen erken mi, çıkma ihtimali yüksek mi hala ?

Kızlar bize tüp bebek önerilmişti ve mens başlayınca randevu alıp 2. Gün tedaviye başlayacaktık. Bir tüp bebek merkezinde vaginismus nedeniyle alttan muayene olamıyorum deyince doktor üstten bakarım dedi transferi de uyutarak yaparım dedi. Başarı oranı değişmez dedi. Bugün başka bir tüp bebek merkezindeki doktor ise uyutularak transfer olsa bile uyanınca rahim transfer edilen embriyoları atıyor gebelik oluşamıyor dedi (çalışmalar bunu göstermiş kendileri de birkaç vaginismusluya yapmışlar ama hiçbirinin tutmamış) Sizden ricam kendi vaginismuslu olan ve tüp bebekle gebe kalan var mı yada duyduğunuz şahit olduğunuz kimse var mı? ACİL çünkü mens başlıyor gibi ve ben pazartesi günü arayıp randevu almak zorundayım tüp bebek tedavisine başlamak için. Gerçekten tüp bebek tutmuyorsa gitmiycem ama benim gibi olup gebe kalan varsa gidicem

Tüp bebek transferi tüm hastalara uyutularak yapılır vaginusmus olsa da olmasalar da rahatsız yani ilk doktorun söylediği dogru

Tüp bebek transferi tüm hastalara uyutularak yapılır vaginusmus olsa da olmasalar da rahatsız yani ilk doktorun söylediği dogru
Aslında tüm hastalara uyutularak yapılmıyor ondan eminim ama şu vaginismuslularda embriyo atma olayı ne kadar doğru onu bilemedim. Cevabın ve ilgin için çok tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…