- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
Altta ki bebegin durumunu nasil eklediniz bilgi verir misnz :)
Canımm bunu yazalı senin baya olmuş ama sanırım şuan hamilesin benimde adetim 3 gün geçti bugün aynı 0.100 çıktı çok moralim bozuldu senin ne zaman sonra çıktı gebelik?Kizlar ben de ayni durumdayim. Regl dongum 26- 27 gundur, adetim gecikti 3 gun. Dun kandan baktirdim < 0,100 cikti yani negatif ama hala adet olamadim. Hicbir adet belirtim de yok
Ben o ay hamile degilmişim malesef, regl olmuştum ama şuanda 29 haftalık gebeyimCanımm bunu yazalı senin baya olmuş ama sanırım şuan hamilesin benimde adetim 3 gün geçti bugün aynı 0.100 çıktı çok moralim bozuldu senin ne zaman sonra çıktı gebelik?
Amin inşallah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :) peki kaç gün geçtikten sonra adet olduğunu hatırlıyomusun şuan çok karışığımBen o ay hamile degilmişim malesef, regl olmuştum ama şuanda 29 haftalık gebeyimAllah sana da versin inşallah
2 ay sonra hamile kaldımAmin inşallah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah :) peki kaç gün geçtikten sonra adet olduğunu hatırlıyomusun şuan çok karışığım
Eğer ki adet olman gereken gün gelen akıntın yumurta akı gibi ve uzayan bir akıntıysa yumurtlama döneminin akıntısı olabilir belki bu ay geç yumurtlamışsındır adet olman gereken günde. O zaman da döllenme olsa bile 26sında belli olması zor. Eğer dediğim gibiyse ve döllenme olduysa bugünden itibaren 1 hafta sonra (yani yumurtlamadan 2 hafta sonra) belli olur bebiş olup olmadığı. İmkanın varsa bir doktora git anlat durumunu yada birkaç gün yada 1 hafta daha bekle. Umarım bebiş vardırben ayın 19 unda regl olmam gerekiyordu.bel ağrısı var ama onun dışında akıntım sadece regl olmam gereken tarihte vardı.sonra kesildi.şeffaf kokusuzdu.ayın 26 sında kan testi yaptırdım.oda negatif çıktı.idrar testi de iki defa yapmıştım negatifti.adet olacakmışım gibi hissediyorum ama gelmeye niyeti yok gibi....ümidim yok ama..Allahtan herşey yinede tamamen umut kesilmiyor bebek için...sonradan pozitf olur mu acaba tecrübesi olanlar akıntıda yok...
Inşallah vardır çünkü regl olcam gibi hissediyorum olmuyor... Sanırım senin Dediğin gibi yumurtlama zamanı olmuş olabilir...nasip dua edip beklicem ...pazartesi bi doktora giderim artıkEğer ki adet olman gereken gün gelen akıntın yumurta akı gibi ve uzayan bir akıntıysa yumurtlama döneminin akıntısı olabilir belki bu ay geç yumurtlamışsındır adet olman gereken günde. O zaman da döllenme olsa bile 26sında belli olması zor. Eğer dediğim gibiyse ve döllenme olduysa bugünden itibaren 1 hafta sonra (yani yumurtlamadan 2 hafta sonra) belli olur bebiş olup olmadığı. İmkanın varsa bir doktora git anlat durumunu yada birkaç gün yada 1 hafta daha bekle. Umarım bebiş vardır
Eğer kist oluşmadıysa ve yumurtan çatladıysa geç döllenme olabilir canımkızlarrr banada yardım edin noluurrrr... pcosluyum agustosun 11de klomen kullandım 15de 1 yumurtam gelısmek uzereydı 18inde yiine gittim hem sagda hem solda 2 yumurta oluşmuş 1 gün arayla ilişki olsun demişti. dediği gibi oldu. sat 2 ağustos yani 30 ağustosta adet olmam lazımdı hala olmadım. 1 eylülde kanda test yaptırdım <2.0 mlU/mL çıktı yani negatif. şuan 6 gün gecikmedeyim. 2 haftadır göğüs uçlarım acayip sızlıyo. sürekli uyukluyorum. kasıklarımda ara ara keskin batmalar oluyo bide afedersinizz ilişki anında zorlanıyorum ağrım oluyo.
sizce geç döllenme olabilir mi? salı günü doktora gidicem inşallah geç döllenme falandır
Aslında tüm hastalara uyutularak yapılmıyor ondan eminim ama şu vaginismuslularda embriyo atma olayı ne kadar doğru onu bilemedim. Cevabın ve ilgin için çok tşk ederim canımTüp bebek transferi tüm hastalara uyutularak yapılır vaginusmus olsa da olmasalar da rahatsız yani ilk doktorun söylediği dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?