canım çok sevındım.arkadaslar beta 33,5 cikti. adete iki gun var. hamileyim galibadeger dusuk gibi ama adetin gecikmesk laizm. nolur nolmaz doktordan randevu alacagim. biz ovulasyon testi kullanmiatik ilk defa. tek sefr iliski oldu. allahj takdiri iste. darisi basiniza. saglikli hayirli olsun. dua ediyorum hepimize
Negatif ..ben de aynı durumdayım, benim de 4 gibi çıkarmış öyle dediler....
valla bildin inanamıyorum....hahahaa her halukarda hamilesin bence
sağol canım, allah isteyen herkese nasip etsinGozun aydin canim Allah tamamina erdirsin
heeeyyyoooo yasaasiiinnnn saglikla al kucagina insallah canimmmvalla bildin inanamıyorum....
sonucun ne oldu merak ettim inş. hamilesindir...kızlar benimde işk defa daetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım 0,23 çıktı yani yok demekmiş bugun 6. gün hala bişey yok.. ama iştahsız biri olmama rağmen iştahım arttı midemde gaz, kasıklarda ağrı y,neden hamile olma ihtimalim varmı
Valla canim ben pek anlamiyorum ama gordugum tek cizgi var ama bekle derim ben 30gundur bekliyorum hala hastalanmdimMerhaba kızlar forma yeni dahilim 17 şubat son adet tarihim 7 mart yumurtlama ve ilişki tarihim 14 mart ta adet olmam gerekliydi olmadım akşamında erken gebelik testi yaptım yani ilişkiden 7 gün sonra çift çizgi çıktı çünkü miğde bulantısı karın ağrısı yoğun şekilde kasık ağrısı çekiyodum benim yunurtalıklarım çok hızlı çalışıyo doktorun demesi ceketle bile hamile kalabilirmişim.. Sonra 15 martta kırmızı lekelenmem oldu 1 gün sürdü gidip kan testi yaptırdı değer 1.0 çıktı su zamana kadar yani bugün ayın 17 si hala damla damla kahve rengi sürmekte kanama bugün belirtiler hala devam ettiği için idrar testini yeniledim ve sizede görmeniz için yollamak istedim nolur yorumlayın.. Eki Görüntüle 1458576
merhaba regl oldunuz mu merak ettim benim de 5 nisanda olmam gerekiyordu ve hiçbir zaman gecikmem olmaz sizinki gibi kan testi 1.20 çıktı. sizin durumuz noldu haber verir misiniz?Merhaba kızlar ben 4 senelik evliyim yeni evliyken 1 dusugum oldu 1.5 aylık daha sonra 1.5 yıl korunduk ve simdi çocuk istiyoruz bütün tahlillerimi yaptırdım ve hic bi sorun çıkmadı kanallarimda temiz.özel hastaneye gidiyorum ve Dr bu konuda metini duymuştum Yengem ve bi akrabamda 10 yıl önce o Dr dan tedaviyle ikizleri oldu.benim sorunumu ilk muanede ve testlere bakınca anladı yumurtaliklarim tembelmis ilk ay hap verdi yumurtaların büyümesi sonra 3 iğne verdi ve bağla 15mm di 1 iğne daha verdi 20mm te ulaştı çatlatmak iğnesi verdi o ay catlamadi.ikinci ay yine hap verdi dozunu 2 ye cikardi 5 gün kullandım ve hapla yumurtalarim gelişti 2 yumurtam sağ tarafta 16.03.2015 catlatma oldum ignemi 17.18 martta esimle 2 gün beraberligimiz oldu ertesi gün gittik Dr çatlamış 2 yumurtamda ikiz olma ihtimali yuksek dedi 20 gün sonra teste çıkar dedi .3gun once sag tarafimda adet agrisi gibi agrilar olmaya basladi ama ben normal adet olurken hic agrim olmuyodu igne batar gibi 2 saatte bir oluyodu.ben dayanamayıp bugün test yaptırdım adetim en son 3 martti.kan tahlilinde bugün 1.20 çıktı negatif yani adet gunum bugünlerde yada 3 nisan olması lazim daha erkenmidir yoksa olsaydı kanda cikarmiydi anlamadım çok istiyorum bebeğim olsun Rabbim hepimize nasip etsin o duyguları.
Merak ettim siz adet oldunuzmu..bende 8 gündür bekliyorum..söktürücü verdi doktor kullanmakta emin olamadimValla canim ben pek anlamiyorum ama gordugum tek cizgi var ama bekle derim ben 30gundur bekliyorum hala hastalanmdim
Slm canım ben adet oldum o ay bu ay tekrar deniyoruz.kismetse Rabbim yazarsa iyisallah bu ay.oldunmu sen adet.merhaba regl oldunuz mu merak ettim benim de 5 nisanda olmam gerekiyordu ve hiçbir zaman gecikmem olmaz sizinki gibi kan testi 1.20 çıktı. sizin durumuz noldu haber verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?