• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

arkadaslar beta 33,5 cikti. adete iki gun var. hamileyim galiba:-) deger dusuk gibi ama adetin gecikmesk laizm. nolur nolmaz doktordan randevu alacagim. biz ovulasyon testi kullanmiatik ilk defa. tek sefr iliski oldu. allahj takdiri iste. darisi basiniza. saglikli hayirli olsun. dua ediyorum hepimize
canım çok sevındım.

Iyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde

kızlar benimde işk defa daetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım 0,23 çıktı yani yok demekmiş bugun 6. gün hala bişey yok.. ama iştahsız biri olmama rağmen iştahım arttı midemde gaz, kasıklarda ağrı y,neden hamile olma ihtimalim varmı

arkadaslar... bende bugun yaptırdım kan testı.... negatıf....

polikistik overım bu nedenle gecıkme bundan dolayı mı yoksa sogan kuru yaptım ondan mı yoksa gebelık mı var anlamadım.... (cunku bazı gebelık belırtılerı yasıyorum) bas donmesı, sıskınlık, uyku halı, hafıf mıde bulantısı ama ıstıfra henuz yok....

ne yapmam gerekıyor son adetım.... 22 ocaktı....
okudugum kadarıyla sonradan pozıtıf sonuc alan varmıs....

sızce gec yumurtlama ve gec dollenme olmus olabilir mi ki...

kızlar benimde işk defa daetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım 0,23 çıktı yani yok demekmiş bugun 6. gün hala bişey yok.. ama iştahsız biri olmama rağmen iştahım arttı midemde gaz, kasıklarda ağrı y,neden hamile olma ihtimalim varmı
sonucun ne oldu merak ettim inş. hamilesindir...

Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var:KK43: şubat 5 adetimin ilk günü 21 şubat ovulasyonda çift çizgiyi gördüm bir gün öncesi ve bir gün sonrası ilişki oldu. Bir daha da olmadı. Mart 3 kan testi negatif ama hala adet olmadım. Normalde adet döngüm 30. Gündür ama geçen ay 35 gün olmuştu. Gögüslerim çok şişkin ve ağrıyor. Hapşurunca bile kasıklarıma kramp giriyor. Kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı? Böyle bişe yaşayan var mı?

ARKADAŞLAR MERHABA BEN EN SON 18 OCAKTA ADET OLDUM MARTIN 17SI BUGUN DAHA ADET OLADIM 25 SUBATTA DOKTORA GITTIM KAN TESTI YAPTI 0,5 CIKTI ULTRASONLA BAKTI SAĞLUK DURUMUNDA BIRSEY YOK DEDİ GEBELIKTE YOK ADET OLUNCA GEL TERKARDAN DEDİ ILAC FALAN VERMEDI MARTIN 10UNDA BASKA DOKTORA GITTIM DIGER SONUCLARA BAKTI YENI KAN TESTI YAPMADI KARNIMDAN ULTRASONLA BAKTI HAMILE DEGILSIN STRESTEN GELMEMISTIR DEDI AMA ONDAN ONCEDE SABAHINDA BEN IDRAR TESTI YAPTIM CIKMADI ADET SOKTURUCU VERDI ESIMDE ICIRME NE YAPMAM GEREKIYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM ICEYIMMI ICMEYIYIMMI BU SEKILDE SONRADAN HAMILE OLDUGUNU OGRENEN VARMIDIR NEKDAR OLDU BEBEK CIKARDI DEME

Merhaba kızlar forma yeni dahilim 17 şubat son adet tarihim 7 mart yumurtlama ve ilişki tarihim 14 mart ta adet olmam gerekliydi olmadım akşamında erken gebelik testi yaptım yani ilişkiden 7 gün sonra çift çizgi çıktı çünkü miğde bulantısı karın ağrısı yoğun şekilde kasık ağrısı çekiyodum benim yunurtalıklarım çok hızlı çalışıyo doktorun demesi ceketle bile hamile kalabilirmişim.. Sonra 15 martta kırmızı lekelenmem oldu 1 gün sürdü gidip kan testi yaptırdı değer 1.0 çıktı su zamana kadar yani bugün ayın 17 si hala damla damla kahve rengi sürmekte kanama bugün belirtiler hala devam ettiği için idrar testini yeniledim ve sizede görmeniz için yollamak istedim nolur yorumlayın..
20150317_161236.jpg

Merhaba kızlar forma yeni dahilim 17 şubat son adet tarihim 7 mart yumurtlama ve ilişki tarihim 14 mart ta adet olmam gerekliydi olmadım akşamında erken gebelik testi yaptım yani ilişkiden 7 gün sonra çift çizgi çıktı çünkü miğde bulantısı karın ağrısı yoğun şekilde kasık ağrısı çekiyodum benim yunurtalıklarım çok hızlı çalışıyo doktorun demesi ceketle bile hamile kalabilirmişim.. Sonra 15 martta kırmızı lekelenmem oldu 1 gün sürdü gidip kan testi yaptırdı değer 1.0 çıktı su zamana kadar yani bugün ayın 17 si hala damla damla kahve rengi sürmekte kanama bugün belirtiler hala devam ettiği için idrar testini yeniledim ve sizede görmeniz için yollamak istedim nolur yorumlayın.. Eki Görüntüle 1458576
Valla canim ben pek anlamiyorum ama gordugum tek cizgi var ama bekle derim ben 30gundur bekliyorum hala hastalanmdim

Merhaba kızlar ben 4 senelik evliyim yeni evliyken 1 dusugum oldu 1.5 aylık daha sonra 1.5 yıl korunduk ve simdi çocuk istiyoruz bütün tahlillerimi yaptırdım ve hic bi sorun çıkmadı kanallarimda temiz.özel hastaneye gidiyorum ve Dr bu konuda metini duymuştum Yengem ve bi akrabamda 10 yıl önce o Dr dan tedaviyle ikizleri oldu.benim sorunumu ilk muanede ve testlere bakınca anladı yumurtaliklarim tembelmis ilk ay hap verdi yumurtaların büyümesi sonra 3 iğne verdi ve bağla 15mm di 1 iğne daha verdi 20mm te ulaştı çatlatmak iğnesi verdi o ay catlamadi.ikinci ay yine hap verdi dozunu 2 ye cikardi 5 gün kullandım ve hapla yumurtalarim gelişti 2 yumurtam sağ tarafta 16.03.2015 catlatma oldum ignemi 17.18 martta esimle 2 gün beraberligimiz oldu ertesi gün gittik Dr çatlamış 2 yumurtamda ikiz olma ihtimali yuksek dedi 20 gün sonra teste çıkar dedi .3gun once sag tarafimda adet agrisi gibi agrilar olmaya basladi ama ben normal adet olurken hic agrim olmuyodu igne batar gibi 2 saatte bir oluyodu.ben dayanamayıp bugün test yaptırdım adetim en son 3 martti.kan tahlilinde bugün 1.20 çıktı negatif yani adet gunum bugünlerde yada 3 nisan olması lazim daha erkenmidir yoksa olsaydı kanda cikarmiydi anlamadım çok istiyorum bebeğim olsun Rabbim hepimize nasip etsin o duyguları.

Merhaba kızlar ben 4 senelik evliyim yeni evliyken 1 dusugum oldu 1.5 aylık daha sonra 1.5 yıl korunduk ve simdi çocuk istiyoruz bütün tahlillerimi yaptırdım ve hic bi sorun çıkmadı kanallarimda temiz.özel hastaneye gidiyorum ve Dr bu konuda metini duymuştum Yengem ve bi akrabamda 10 yıl önce o Dr dan tedaviyle ikizleri oldu.benim sorunumu ilk muanede ve testlere bakınca anladı yumurtaliklarim tembelmis ilk ay hap verdi yumurtaların büyümesi sonra 3 iğne verdi ve bağla 15mm di 1 iğne daha verdi 20mm te ulaştı çatlatmak iğnesi verdi o ay catlamadi.ikinci ay yine hap verdi dozunu 2 ye cikardi 5 gün kullandım ve hapla yumurtalarim gelişti 2 yumurtam sağ tarafta 16.03.2015 catlatma oldum ignemi 17.18 martta esimle 2 gün beraberligimiz oldu ertesi gün gittik Dr çatlamış 2 yumurtamda ikiz olma ihtimali yuksek dedi 20 gün sonra teste çıkar dedi .3gun once sag tarafimda adet agrisi gibi agrilar olmaya basladi ama ben normal adet olurken hic agrim olmuyodu igne batar gibi 2 saatte bir oluyodu.ben dayanamayıp bugün test yaptırdım adetim en son 3 martti.kan tahlilinde bugün 1.20 çıktı negatif yani adet gunum bugünlerde yada 3 nisan olması lazim daha erkenmidir yoksa olsaydı kanda cikarmiydi anlamadım çok istiyorum bebeğim olsun Rabbim hepimize nasip etsin o duyguları.
merhaba regl oldunuz mu merak ettim benim de 5 nisanda olmam gerekiyordu ve hiçbir zaman gecikmem olmaz sizinki gibi kan testi 1.20 çıktı. sizin durumuz noldu haber verir misiniz?

dolunay etkisi diye birşey duydunuz mu? bu ay birçok kadının reglisi gecikmiş yüzyılda bir görülen kanlı dolunay varmış. benim hiç gecikmeyen reglim 5 gün gecikti. kan testim 1.20 negatif çıktı durumu benim gibi olan var mı acep?

Kizlar selam..topigi bastan sona okudum..klomen ve catlatma ignesi ile tedavi goruyorum..benimde adetim bugün itibari ile 8 gün gecikti..bugun kan testi yaptirdim 0.1 negatif cikti..doktora gorundum, ultrasonda 3 cm kist gozuktu..duphaston diye bi ilaç verdi..adet söktürücü sanirim..ama forumu okuduktan sonra ilaci 10 gün daha kullanmamaya karar verdim..basina bile bisey gelen varmi acaba..Allah herkese hayirli evlat sahibi olmayan nasip nefsin..

Valla canim ben pek anlamiyorum ama gordugum tek cizgi var ama bekle derim ben 30gundur bekliyorum hala hastalanmdim
Merak ettim siz adet oldunuzmu..bende 8 gündür bekliyorum..söktürücü verdi doktor kullanmakta emin olamadim

merhaba regl oldunuz mu merak ettim benim de 5 nisanda olmam gerekiyordu ve hiçbir zaman gecikmem olmaz sizinki gibi kan testi 1.20 çıktı. sizin durumuz noldu haber verir misiniz?
Slm canım ben adet oldum o ay bu ay tekrar deniyoruz.kismetse Rabbim yazarsa iyisallah bu ay.oldunmu sen adet.

Back