Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

mrb kızlar buraya ılk defa yazıyorum suan bır cıkmazda goruyorum kendımı ayın ınde adet olmam lazımdı fakat olamadım bır kutu tarlusol içtım biteil bır hafta oldu hala yok kanda baktrdım negatıf 4 gun once bu kadr gecıkme yasayıp pozoıf goren varmıdır tesekkurler

sonuç olarak bugun tam 16 gun oluyor
O ilactan sonra 10 icinde oluyormus cnm 3 gun daha bekle sonra tekrar doktoruna danisirsin bende 15inci ginde adet oldum sukurler olsun hic bu kadar sevinecegimi dusunmuyordum o belirsizlik daha kotu..

Olabilir cnm bi cok forumda kan testi negatif cikip ertesi gun pozitif ciktigini yasayanlarin yazdiklarini okumustum

Kızlar ben kan testi yaptim 5 gun once 3.4 cikti bugun bidaha yaptim 207.3 cikti pozitif yani cok sukur ama dr a goruncez bakalim kese gorunuyormu birde dr bana tarlusal vermisti cuma gunu bitti oda bi zarari olurmu acaba bilen varmi

Kızlar ben kan testi yaptim 5 gun once 3.4 cikti bugun bidaha yaptim 207.3 cikti pozitif yani cok sukur ama dr a goruncez bakalim kese gorunuyormu birde dr bana tarlusal vermisti cuma gunu bitti oda bi zarari olurmu acaba bilen varmi
canım merhaba, tez zamanda bebişini sağlıkla kucağına alırsın, açıkçası sorunun cevabını ne yazık ki bilmiyorum. hiç gebelik yaşamadığımdan ilaçların zararı konusunda pek bir bilgim yok. sen bana yardımcı olabilirsin ama. 3,4 değeri ne zaman çıkmıştı? adetinden önce mi? benim adetten 5 gün önce 6,1 çıktı da merak ediyorum yükselir mi diye

ayy ne güzel :)
benımde kasım ayında vucudumda tuhaflıklar hıssettım dedım kesın hamıleyım 10 kasım da test yaptırdım 3,9 çıktı beta hcg, dedım yükselıcek herhalde o akşam kanamam oldu.yanı tutunamadı sanırım rahımde

bu ayda regl 4 gun geçtı ama herhangıbır belırtıde yok kasık ağrısı veya bel ağrısı hatt tatlı krızıne gırerdım oda yok hıç canım tatlıda ıstemıyor bugun baktırdım beta hcg negaıf....neden olamıyorum bılmıyorum
ama senın durumun umut verdı bana 18 gün geçmış beta hcg 3,4 müş :) geç döllenme herhalde

arkadaslar beta 33,5 cikti. adete iki gun var. hamileyim galiba deger dusuk gibi ama adetin gecikmesk laizm. nolur nolmaz doktordan randevu alacagim. biz ovulasyon testi kullanmiatik ilk defa. tek sefr iliski oldu. allahj takdiri iste. darisi basiniza. saglikli hayirli olsun. dua ediyorum hepimize

Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…