- 21 Aralık 2014
- 12
- 0
- 16
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar buraya ılk defa yazıyorum suan bır cıkmazda goruyorum kendımı ayın5 ınde adet olmam lazımdı fakat olamadım bır kutu tarlusol içtım biteil bır hafta oldu hala yok kanda baktrdım negatıf 4 gun once bu kadr gecıkme yasayıp pozoıf goren varmıdır tesekkurler
O ilactan sonra 10 icinde oluyormus cnm 3 gun daha bekle sonra tekrar doktoruna danisirsin bende 15inci ginde adet oldum sukurler olsun hic bu kadar sevinecegimi dusunmuyordum o belirsizlik daha kotu..sonuç olarak bugun tam 16 gun oluyor
Olabilir cnm bi cok forumda kan testi negatif cikip ertesi gun pozitif ciktigini yasayanlarin yazdiklarini okumustumkızlar benim adetim 5 gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 0.12 yani gebelik yok. ama bugün 8.günüm ve hala adet olmadım ama bana hamileymişim gibi geliyor çünkü bütün belirtileri yaşıyorum. sizce kan testinde negatif çıkıp 1--2 hafta sonra hamile olmak mümkün mü? ( ve bende hiç adet gecikmesi olmazdı bu da önemli bir detay)fisfisfis
canım merhaba, tez zamanda bebişini sağlıkla kucağına alırsın, açıkçası sorunun cevabını ne yazık ki bilmiyorum. hiç gebelik yaşamadığımdan ilaçların zararı konusunda pek bir bilgim yok. sen bana yardımcı olabilirsin ama. 3,4 değeri ne zaman çıkmıştı? adetinden önce mi? benim adetten 5 gün önce 6,1 çıktı da merak ediyorum yükselir mi diyeKızlar ben kan testi yaptim 5 gun once 3.4 cikti bugun bidaha yaptim 207.3 cikti pozitif yani cok sukur ama dr a goruncez bakalim kese gorunuyormu birde dr bana tarlusal vermisti cuma gunu bitti oda bi zarari olurmu acaba bilen varmi
ayy ne güzel :)Kızlar ben kan testi yaptim 5 gun once 3.4 cikti bugun bidaha yaptim 207.3 cikti pozitif yani cok sukur ama dr a goruncez bakalim kese gorunuyormu birde dr bana tarlusal vermisti cuma gunu bitti oda bi zarari olurmu acaba bilen varmi
ben de aynı durumdayım, benim de 4 gibi çıkarmış öyle dediler....Bugun kan testi yaptirdim aksam belli olucak ama hic umudum da yok...
hamilesin sen..ben de aynı durumdayım, benim de 4 gibi çıkarmış öyle dediler....
hamilesin sen..
hahahaa her halukarda hamilesin bencecharmant icine mi dogdu yoksa dun aksamki baslik mevzuuna tepkimden yani ruh hali dengesizliginden mi cikarim yaptin;-)
insallah, beraber hamis forumlarina takiliriz;-)hahahaa her halukarda hamilesin bence
canım merak ettım aldın mı sonucunu?ben de aynı durumdayım, benim de 4 gibi çıkarmış öyle dediler....
hakikaten oyleymisim beta adwte iki kala 33,5 ciktuhahahaa her halukarda hamilesin bence
Gozun aydin canim Allah tamamina erdirsinarkadaslar beta 33,5 cikti. adete iki gun var. hamileyim galiba deger dusuk gibi ama adetin gecikmesk laizm. nolur nolmaz doktordan randevu alacagim. biz ovulasyon testi kullanmiatik ilk defa. tek sefr iliski oldu. allahj takdiri iste. darisi basiniza. saglikli hayirli olsun. dua ediyorum hepimize