• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan testinde çıkmadı 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 1 yıl önce düşük yapmistim yumurtlamayı gördügum gün bat sayarak 10.gun kan yaptım ve sonuç negatif üzüldüm sonucu öyle görünce ve bugün test yapmak istedim ve çok şaşırdım sonuç pazitif ♥️♥️♥️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
bugün tekrar kan mı verdiniz hayırlı olsun çok sevindim :)

kan testini zaten çok erken yapmışsınız negatif çıkması çok normal hayırlı olsun gebeliğiniz tekrar kan verip netleştirin

kan testini zaten çok erken yapmışsınız negatif çıkması çok normal hayırlı olsun gebeliğiniz tekrar kan verip netleştirin
Ovulasyon gununden 12 gün sonra yaptım kesin sonuç alırım diye düşündüm ama ayın 14 ünde kan yaptım ve bugün ayın 21 i çok şaşırdım idrarda tok karinla çıktı bide

Bende tam soru sormak için girdim topiğe ovulasyondan sonra 7 8. Günüm hasta ziyaretine hastaneye gidicem içimden bir ses 2 dakika kanda ver diyor ama kan versem çıkar mı sizce ?
Gerçi konu sahibi 12. Günde vermiş çıkmamış ilk başta bi gözüm korktum 😂😂

Bende tam soru sormak için girdim topiğe ovulasyondan sonra 7 8. Günüm hasta ziyaretine hastaneye gidicem içimden bir ses 2 dakika kanda ver diyor ama kan versem çıkar mı sizce ?
Döllenmeden 10 gün sonra çıkıyor diye biliyorum ben de bugün kan vereyim dedim bata 12 gün var diye vazgeçtim sonra.

Ya ben yumurtlama tarihimden 11 gün sonra kan verdim negatif çıktı,adetime de 4 gün vardı daha,ama hamile gibi hissediyorum bulantılarım ağrılarım falan,acaba erken miydi ya,haftaya bi daha vericem ben de test,sizin adınıza da çok sevindim :KK49:

Ya ben yumurtlama tarihimden 11 gün sonra kan verdim negatif çıktı,adetime de 4 gün vardı daha,ama hamile gibi hissediyorum bulantılarım ağrılarım falan,acaba erken miydi ya,haftaya bi daha vericem ben de test,sizin adınıza da çok sevindim :KK49:
Canm bende 10 uncu gün verdim negatif 0.1 üzüldüm ama benim hiç bir belirtim yok evde gebelik testi vardı yapayım dedim reglimde gecmis hiç farkinda değildim sonucu negatif gördüğüm için sadece sabah mide yanmasi tek olmuştu ama belirtilerim yok Allahtan ümit kesilmez binlerce kez şükürler olsun Rabbim senin kalbindekinide nasip etsib inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım tam 10. Cu günde verdim cikmadi üzüldüm ama gunumun geçtiğini bugün idrar testi yaptıktan sonra fark ettim bekle bence nasibinde varsa vardır zaten

Canm bende 10 uncu gün verdim negatif 0.1 üzüldüm ama benim hiç bir belirtim yok evde gebelik testi vardı yapayım dedim reglimde gecmis hiç farkinda değildim sonucu negatif gördüğüm için sadece sabah mide yanmasi tek olmuştu ama belirtilerim yok Allahtan ümit kesilmez binlerce kez şükürler olsun Rabbim senin kalbindekinide nasip etsib inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
[/QUOT
Hesapladım ayın 6 si yumurtlama 14 undunde kan verdim negatifti

Ay yaa umut oldunuz bana hadi inşallah ya :dua:

İdrar yaptım canım 2 defa
Benim 11.günu yaptığım idrar testinde negatif cikmisti diye olmadı deyip vazgeçtim.iki gün çok az kanamam oldu adet diye düşündüm kanama kesilince şüphelendim dün gece predictor erken gebelik testi yaptım 1 dakika dolmadan çizgiler eşit renge ulaştı.bugun kan verdim değer:1100 🤗Darısı sana olsun 😊

Back