- 2 Haziran 2008
- 26
- 0
- 55
-
- Konu Sahibi sefamolsun
İdrarda silik çıktıysa büyük ihtimal hamilesin canımkan testi yaptır betahcg testi orda çıkar değerlerin ne kadarlık olduğunu tahmin edebiliyorlar ve değerlerinin hergün ikiye katlaması gerekiyor.arkadaşım ilk silikmi çıkmıştı seniden kanda.benim kandada idrardada silik çıktı acaba bendemi hamileyim sefam
Çok geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:benimde 25 gün oldu ameliyat olalı laparoskopi oldun değilmi kapalı ameliyat yani.2 ay yasaklıyım desolett doğum kontrol ilacı verdi doktorum ilk kutu bu akşam son inşallah sonunda bebeşimize kavuşuruz :çok üzgünüm:canım.Sende spiral felan varmıydı daha önce bende hiçbişe de yoktu yapışıklık felan hiçbir fizyolojik sorun yok.Benimki kesin stressten oldu diye şüpheleniyorum çok sıtresli bir ay geçirmiştim ben.Tanrım birdaha yaşatmasın.Bir daha yaşarsam bilmiyorum nolur.Senin ameliyatın nasıl geçti bir sorun yok inşallah.
hamilesin ama çok erken yani çok yeni dilerim herşey yolunda gider:1rolleyes:Arkadaşlar biri bana bugün kan testi yaptirdim sonuçlari açiklayabilirmi. Beta-hcg testi sonuç:85.37, durumu:h normal değerler:0-5