Erken gebelik testi yapıyorum sabah silik çizgi aksam çizgi yok kan verdim negatif sizce durum nedir varmi boyle bir durum yaşayan

Folik asit cikarmaz cift cizgi. Cunku o gunluk kullaniliyo vucutta, depolanmiyo.31inde 1gun adet gormen ilginc. Acaba kandada bhcg cikmayacak kadar dusukmuydu ki?kan sonucu negatif olup , 1hft sonra pozitif gorenler var .Senin de oyle olabilir mi acaba diye dusundum. 🤲
Aynen canım bu ay yaptığım tek değişik şey folik asit kullanmaktı ilaçlar çıkarabiliyor dediler aklıma o geldi acaba ondan mi diye doktor dedi 1 hafta sonra tekrar gel bakalm dYe ama gidip tekrar üzülmek istemiyorum😔

Evet bugün yaptırdım durumuda doktor hanıma anlattım test bozuktur dedi bende bozuksa tekrar yapayım yine çıkar dedim şimdi hiçbirşey yok ıkiside bugün yapıldı biri sabah diğeri

Aslında kan sonucum çıkınca bende yoktur test bozuktur dedim bu testi 2 gün önce yaptım yine silik cıktı ama bu kadar belli değildi koyulasinca çok emindim ama hayal kırıklığı oldu kan sonucum çıkınca 😪
Merhaba üstünden hayli zaman geçmiş ama yazmak istedim. Bende sizle aynı tarihte bu testi yaptım. Ve sizin giibi pozitifi gördüm ardından hemen hastaneye gittim, dedim kesin hcg 40-50 lerdedir bu şekilde göründüğüne göre ama 0.0 ı görünce bir hayal kırıklığı yaşadım.

Merhaba üstünden hayli zaman geçmiş ama yazmak istedim. Bende sizle aynı tarihte bu testi yaptım. Ve sizin giibi pozitifi gördüm ardından hemen hastaneye gittim, dedim kesin hcg 40-50 lerdedir bu şekilde göründüğüne göre ama 0.0 ı görünce bir hayal kırıklığı yaşadım.
Bende gebelik yokmuş canım test bozuktur dedi doktor.ben almadan önce hiç araştırmamıştım ilk kez erken gebelik testi yaptım hep kaset yapıyordum ama bu markayı araştırırsan herkes aynı şeyi yazmış hep yanlış sonuç veriyormuş malesef çok üzücü hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gönlündeki olur🥰

Bende gebelik yokmuş canım test bozuktur dedi doktor.ben almadan önce hiç araştırmamıştım ilk kez erken gebelik testi yaptım hep kaset yapıyordum ama bu markayı araştırırsan herkes aynı şeyi yazmış hep yanlış sonuç veriyormuş malesef çok üzücü hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gönlündeki olur🥰
Bende de öyle. Kısmet inşallah tüm isteyenlerin ☺️

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı?

Eklentiler

• 20210318_104426.jpg
    20210318_104426.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 231
X