- 5 Şubat 2021
- 30
- 15
- 30
- Konu Sahibi Hayaletolsun66
Valla en güzeli dediğiniz gibi günün geçince direk kan vermek. Kafada soru işareti kalmıyor en azından. Ben idrar testlerinde çok negatif gördüğüm için biraz düşmanlığım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla en güzeli dediğiniz gibi günün geçince direk kan vermek. Kafada soru işareti kalmıyor en azından. Ben idrar testlerinde çok negatif gördüğüm için biraz düşmanlığım var
Gerçekten öyle insanda acabamı diye kafasında soru işareti bırakıyor en iyisi evde hiç test uygulamamak ama duramıyoruz isteK
Kan testinden sonra evdeki testi dikkate almayın Yanıltıyor
Ya bazen hayalet ötesi çizgilere bile pozitif diyor burda birileri. Kan veriyorlar 30 40 filan değer çıkıyor. Buna çok şaşırdım.Dimi ya bende şaşırdım Kan testini çok erken yapmış galiba falan diye düşündüm. Hiç güvenmiyorum şu idrar testlerine zaten en güzeli kan testi net sonuç
test yaptırdım bu cıktı emın olamadıs
Ben de kuruma çizgisini pozitif zannetmiştim düşünün bilmiyordum tabi o zamanlar.Negatif olsa kafamda soru işareti kalmayacak artık o kadar olsun istiyorumki galiba testi yaniltiyorum
Kesinlikle kan ver aynı durum başıma geldi kime göstersem kesin hamilesin diyecek kadar belliydi ama malesef negatif çıktı sizde benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın.
Ya bazen hayalet ötesi çizgilere bile pozitif diyor burda birileri. Kan veriyorlar 30 40 filan değer çıkıyor.
Aynen öyle. Ben fotoğrafı görünce ne güzel pozitif dedim direkt. Okuyunca şaşırdım.Ya bazen hayalet ötesi çizgilere bile pozitif diyor burda birileri. Kan veriyorlar 30 40 filan değer çıkıyor. Buna çok şaşırdım.
benimde çok yanlış test yaptığım oldu herşey biryana rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok kötü birşey bunu anladım çok yeni 5 6 ay ama o bile yıpratıyor insanı.Ben de kuruma çizgisini pozitif zannetmiştim düşünün bilmiyordum tabi o zamanlar.
Psikolejik tamamen ben hamileliğimi planlandığım ay hamile rolüne girmiştim yürüyüşüm bile değişmişti ortada bebek yokken ikinci ay da hüsran geçti aglamisligim bile var gittim kan verdim .01 çıktı hala var bende çıkmadı diyorum, kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor diye. 3.ay saldım amannn dedim acalenne olur . inanmayarak yaptığım testte ikinci çizgi çıktı inanmadım kan verdim onda da çıktı. Kızım beni çok bekletmedi umarım sizide bekletmez yavrumuz.Gerçekten öyle insanda acabamı diye kafasında soru işareti bırakıyor en iyisi evde hiç test uygulamamak ama duramıyoruz iste
Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah canım inşallah hepimizin gönlündeki neyse o olsun.Psikolejik tamamen ben hamileliğimi planlandığım ay hamile rolüne girmiştim yürüyüşüm bile değişmişti ortada bebek yokken ikinci ay da hüsran geçti aglamisligim bile var gittim kan verdim .01 çıktı hala var bende çıkmadı diyorum, kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor diye. 3.ay saldım amannn dedim acalenne olur . inanmayarak yaptığım testte ikinci çizgi çıktı inanmadım kan verdim onda da çıktı. Kızım beni çok bekletmedi umarım sizide bekletmez yavrumuz.
Amin inşallah öyle gerçekten zor bir süreç. İnşallan en kısa zamanda güzel haberi alırsınızbenimde çok yanlış test yaptığım oldu herşey biryana rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok kötü birşey bunu anladım çok yeni 5 6 ay ama o bile yıpratıyor insanı.
Amin inşallahAmin inşallah öyle gerçekten zor bir süreç. İnşallan en kısa zamanda güzel haberi alırsınız
Folik asit cikarmaz cift cizgi. Cunku o gunluk kullaniliyo vucutta, depolanmiyo.31inde 1gun adet gormen ilginc. Acaba kandada bhcg cikmayacak kadar dusukmuydu ki?kan sonucu negatif olup , 1hft sonra pozitif gorenler var .Senin de oyle olabilir mi acaba diye dusundum.Yaptırmıştım geçen ay hepsi normal cıktı herşeyime bakıldı kan pıhtılaşmasına felan hicbir problem yoktu bende o yüzden bu ay umutluydum folik asit kullanıyorum bazen kullanılan ilaçlar testte çizgi çıkmasına neden oluyormuş acaba ondan olabilirmiki aklıma sadece o geldi
Canısı benimki bundan daha belirgin ve malesef negatif. Bu testlere pek güvenmiyorum ben bak atayım sana kendiminkini deKızlar 3 yıllık evliyim 5 6 aydır cocuk istiyoruz.doktora gittim hiç-bir problem yok dedi.prodoctor marka erken gebelik testi yapıyorum sabah silik çizgi akşam hiçbirşey yok kan sonucum negatif varmı böyle bir olayla karşılaşan sizce durum nedir?Eki Görüntüle 2776535