Kan testi (tecrübeliler bakar mısınız ?)

zrnucr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
22
2
26
Merhabalar, bugun BAT 10 kasım ama dün akşam 9 gibi ve bugun 2 kez peçeteye gelen kahverengi leke dışında hiç kanamam olmadı, normalde cok şiddetli kanaması ve sancısı olan biriyim. Kan testi verdim bugun sonuc 1.20 cıktı. Eger yerlesme kanaması olsa kanda pozitif cıkar mıydı ? Sonradan yukselme ihtimali var mı ?

Oğlumda yerleşme kanamasından 2 gün sonra kan vermeye gittim beta 600 dü. Yerleşme kanaması zamanı da en az 100-200 çıkardı.
Merhabalat ben 30 unda yerleşme kanaması diye ümit ettiğim leke gördüm bugün regl günümdü olmadım sizce idrar testi için erken mi

Ben 4 gün geçince öğrendim hamileliğimi 4. Günde beta 1540 tı

Son düzenleme:
Siz daha bilgili gibisiniz adetin üzerinde 10 gün geçmesini beklememe gerek yok değil mi
Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçince kan versen çıkar. Beklenen regl tarihi değişken olabilir. Bende hafif düzey pcos var. Regl düzensiz. Ben yumurtlama günümü anlıyorum aynı zamanda yumurtlama testi ile de çatlama oldu mu diye kontrol ettim. Yumurtlamanın 10. Gününde kanda 11 çıktı. (2. Hamileliğimde böyle oldu)

Yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçince kan versen çıkar. Beklenen regl tarihi değişken olabilir. Bende hafif düzey pcos var. Regl düzensiz. Ben yumurtlama günümü anlıyorum aynı zamanda yumurtlama testi ile de çatlama oldu mu diye kontrol ettim. Yumurtlamanın 10. Gününde kanda 11 çıktı. (2. Hamileliğimde böyle oldu)
Bn tam olarak şöyle bir şet yaşadım biraz uzun olacak yumurtlamam 18 inde idi 28 inde test yaptım negatifti doktora sordım 12 gün geçmeli o da ayın 30 una tekabül etti 29 geçesi bir damla kahverengi leke hördüm adet olacağım deyip uyudum sabah uyandım lekenin devamı yoktu biraz geçti lavaboya gittiö safeve peçeteye beyaz akıntıyla karışık pıhtı olmayan leke geldi bende erken adet oldum diye düşündüm ama o iki damladan sonrası gelmedi sonra karnımın sağına batmalar ve bel ağrısı oldu dün de regl olmam gerekiyordı tam regl ağrım vardı hani oldum olacağıö ağrısı varya o vardı ama olmadım hatta sökülmüyordur diye sık sık tuvalete gittim belim ağırıyordu ama akşam beyaz akıntıya bıraktı yerini bugün de test yaptım negatif ama bugün ağrım vs yok ümidi kesmelimiyim yoksa …

Bence bir doktor randevusu alın ben evde test yapmadım hiç çünkü güven olmuyordu bi de yeni evliyim hani kendimi umutlandirmak istemedim sabah erkenden gittim doktora

Beyaz akıntım var acaba bu gebelik belirtisi olabilir mi

Beyaz akıntım var acaba bu gebelik belirtisi olabilir mi
Olabilir tabi. Benim yumurtlamanın 10. Günü erken gebelikte 10. Dakikada böyle çıkmıştı. Var gibi yok gibi. Sizin yaptığınız test kaset test mi yoksa erken gebelik mi?

Eklentiler

• IMG_1115.jpeg
    IMG_1115.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 23
Olabilir tabi. Benim yumurtlamanın 10. Günü erken gebelikte 10. Dakikada böyle çıkmıştı. Var gibi yok gibi. Sizin yaptığınız test kaset test mi yoksa erken gebelik mi?
Benim yumurtlamafan sonra ki 12. Günde işte lekelenmem oldu kafam orda karıştı

X