- 5 Nisan 2009
- 2.472
- 3
-
- Konu Sahibi sukutunvuslati
inşallah kuzum:Saruboceq: günüm gecmedi 3gün var
aysecm ben test aldım ama erken gebelkmi bilmiorm alırken erken gebelk testi olsn dedim verdi kaç miuluk bulamdm ben nerde yazıor ama tek cizgi cıktı ve 5tldi cnm adıda days comfort gebelik testi..bence hamile diiliimm
inşallah kuzum:Saruboceq: günüm gecmedi 3gün var
Canım 5 tl olan testler ucuz testlerden..erken hamilelik testleri daha pahallı oluyor genelde..
aysecm ben test aldım ama erken gebelkmi bilmiorm alırken erken gebelk testi olsn dedim verdi kaç miuluk bulamdm ben nerde yazıor ama tek cizgi cıktı ve 5tldi cnm adıda days comfort gebelik testi..bence hamile diiliimm
SAOL CNM BENİM HAKLISIN DUA EDİN OLURMU BANA AMA YOK YA BENCE HAMİLE DİİLİM YA BİŞİİ SORCAM KIZLAR SİZE ŞİMDİ DİYYELİM HAMİLEYİM BEN İLİŞKİYE GİRSEM SORUN OLURMU ADET 3GÜN VAR :kedi:evet bencede normal test bu hassas testlerin en ucuzu bildiğim kadarıyla 20 tl den başlıyo
umudunu kaybetme cnm bencede olumunekankayizsmile
:bbo: AH ŞU ECZACI KIZ OKADAR DEDİM ERKEN GEBELİKalsanaalsanasmileCanım 5 tl olan testler ucuz testlerden..erken hamilelik testleri daha pahallı oluyor genelde..
opuyorumnanaktan COK HAKLISIN AYSECİM SAOL BİTANEM DUA ET AYSEM İNSALLAH HAMİLEYİMDİR ACABA HAMİLEMİYİMCanım adet gününü bekle.bozma moralini..ben adetten 6 gün önce öğrendim ama bana bakma benim tedaviyle olduğu için önce öğrenebilme ihtimalim vardı..bir de benim bebekler ikizdi..sabret bir kaç gün daha..Ama çok da heveslenme ki hayal kırıklığı olmasın,hamileysen de sana güzel bir sürpriz olsun..:1hug:
tatlım neden üzülüyosun ki o zaman çıkmaması normal cnm ya daha adet gününe 3 gün var cnm günün bile gelmemiş daha sen üzülme cnm inşallah bebişin seninledir arkadaşlar erken test yapıpta üzmeyin kendinizi birazcık sabredip bekliyelim günümüzün geçmesini en azından doğru sonuç alıp boşuna üzülmemiş oluruz :Saruboceq::Saruboceq:
canım daha adetine 3 gün varmış..bekle acele etme..benim 4 gün kala negatif çıktı..pozitifi adet günümde görebildim..inşallah hamilesindir..3 gün daha sabret..
SAOL CNM BENİM HAKLISIN DUA EDİN OLURMU BANA AMA YOK YA BENCE HAMİLE DİİLİM YA BİŞİİ SORCAM KIZLAR SİZE ŞİMDİ DİYYELİM HAMİLEYİM BEN İLİŞKİYE GİRSEM SORUN OLURMU ADET 3GÜN VAR :kedi:
:bbo: AH ŞU ECZACI KIZ OKADAR DEDİM ERKEN GEBELİKalsanaalsanasmile
opuyorumnanaktan COK HAKLISIN AYSECİM SAOL BİTANEM DUA ET AYSEM İNSALLAH HAMİLEYİMDİR ACABA HAMİLEMİYİM
olumunekankayizsmile SAOL KUZUM BENİMMMM HAKLISIN BAKALIM GÖRELİM DESTEGİNZ İÇİN SAOLUNNNNolumunekankayizsmile CNMM SENDE SAGLIKLI HAYRLI Bİ ŞEKLDE KUCAKLA MELEĞİNİ AYSEM CNM SENDE DUALARIM SİZLE:Saruboceq:
aysecinarli canım eşine sorabilirmisin benim için hamilelikte kaşıntı olurmu diye?
kızlar anca çıktı geç aldım sonucu ya. 269.034 kan değerim benim. şimdi noluyor hamilemiyim kaç haftalık oluyor.