KAN TESTİ NEGATİF OLUP SONRADAN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER...

Özür dilerim valla amacim seni üzmek değildi canım. Çok katıymış eşin. Kıyamam sana . Ama illaki olacak bebek sen daha erken istiyorsun eşin daha geç ortak noktada buluşsanız. İki tarafta üzülmese. Evlilikte kararlar ortak alınmalı

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Kızlar günaydın hepinize . Adet olmam gerekirken dün olmadım ve şeffaf akıntım var sanki kanlı gibiydi tam emin değilim bakalım bugün olacak miyim.

Özür dilemene gerek yok canım benim ben alıştım. Beklicem mecbur bi mucize olsun diye.rabbim hakkımda herşeyin en hayırlısını en güzelini versin inşallah hepimiz için aynısı olsun

Canım benim inşallah Rabbim gönlüne göre verir hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canim amin :)
dün akşam 7 gibi evdeydim. yemek yemedim ama alt karın bölgem şişmiş ve sertti. 8 gibi çok uykum geldi yattım. gece 12 gibi uyandım. karnım hala şişti. eşime yicek bişeyler hazırladım ben yine bişey yemeden yattım. sabahta zor uyandım. bide adetim bittikten hemen sonra beyaz yapışkan akıntım başladı. ıslaklığım arttı. hiç kuru kalmadım. neyin nesi çok saçma değilmi

Yumurtluyor olabilir misin ki acaba ? Ne zaman bitti adetin tam olarak ?

Canım 3 ünde başladı adetim. 7 sinde akşam bitti sandım duş aldım 8 inde çok az iki üçkere kahverengi lekem geldi 8 inde akşam banyo yaptım bitti. 9 u ilk temiz günümdü. O gün bugündür akıntım var işte bide o anlattıklarım
Yumurtluyor olabilir misin ki acaba ? Ne zaman bitti adetin tam olarak ?

Erken yumurtluyor olabilirsin canim

1 haftadan fazla gecikme olmadan umutlanma bence
Yok canım . Agrim var zaten o yüzden geldi sanıyorum. Bildigin adet sancısı ama daha hafif. Benim adet sancılarım çok şiddetli olur yatağa düşerim bir an önce gelsin bitsin haftasonuyken. Hafta içi derslerim ve sınavım var o agriyla hiç bisey yapamam

O zaman ınşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim

Ya ben çocuk isteyen biri değilim ama idrar da kan da negatif çıktı yine de hamile olduğum psikolojisini atamıyorum üstümden deli olucam. Çünkü uyanıyorum midem başlıyor bulanmaya tüm gün bulanıyor, kokulara katlanamıyorum, bacaklarım ve kasıklarım 2-3 gündür ağrıyor, akıntım hiç yok gibi gelen de beyaz, 3 gün geçti reglim. Kan testim <0.20 yani çok düşük. Ama annem ablam vs herkes hala dikkat etmem gerektiğini hamile olabileceğimi söylüyor. Oysa negatifi görince bi rahatlamıştım çünkü kendimi hazır hissetmiyorum ama hamileyim gibi geliyor bu psikolojiyi nasıl atacağım ben ya

Canım geç döllenme olabilir.
Sen 1 hafta daha bekle. Sonra doktora git muayene ol. Anlat derdini hamilelik Şüphen olduğunu ama 1 hafta once negatif çıktığını söyle. Belki başka bi problem vardır ogrenmis olursun. Her ihtimal var bunu unutma. Geç döllenmeyse kanda cıkmayabilir. Sen dediğim gibi yap. 1 hafta bekleyip doktora git ve muayene ol. En iyisini doktor bilir. Allah korusun başka bi şey varsa erken mudahale enngüzeli

Polip var , hormonlarım falan dengesiz ama ilk kez böyle belirtiler oldu :/ kokulara hassas olmasam diğerlerini takmayacağım :/

Polip var , hormonlarım falan dengesiz ama ilk kez böyle belirtiler oldu :/
Tamam işte. Bekle biraz daha doktora git.
Böyle kendini yersin başka bişey olmaz.
Hayır yani bebek varsa şayet bu stresin ona zarar verir. O yüzden sakince bekle 1 hafta yada bi kaç gün daha sonra hemen doktora git canım. Strestende gecikme ve bulantı yaşayabilirsin . Vucut kendini psikolojik olarak hamile hisseder. Ve buda sana belirti olarak geri döner. Sakin olmaya çalış başka seyler düşün bişeylerle ilgilen

Suphen varsa gidip test yaptir. Adete 2 gün kala cikti bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…