- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
Dr görüştüm kuzum ultrason baktı rahımde küçük bir yumurtalık var dedi kese şekınlinde dedi 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak ya dedi gebelık olusumu yada kıst dedi adet söktürücü alma dedi sakın bierşeyler içtimi söyledim sakın bir daha asla alma ben dedi 20 gün gecip hamile olanı bile biliyorum dedi benden smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdiAyyyyy cok heyecanlandım bitanem sen sonucu soyle bende gıdıcem ozelemı gıttin
Adet 20 gun gecıp hamileligi yeni ortaya cıkanmı varmıs ben kan testimi yaptırım ultrosonamo girim simdiDr görüştüm kuzum ultrason baktı rahımde küçük bir yumurtalık var dedi kese şekınlinde dedi 10 gün bekleyelim on gün içinde adet gelmese dedi beta hcg bakılıp ultrason alınacak ya dedi gebelık olusumu yada kıst dedi adet söktürücü alma dedi sakın bierşeyler içtimi söyledim sakın bir daha asla alma ben dedi 20 gün gecip hamile olanı bile biliyorum dedi benden smer testı yapmiştı sonucunda enfeksiyon cıkmış bana fitil ve hap verdi eşimde hap verdi
Ayyyyy insallah vardır o bebektırAdet 20 gun gecıp hamileligi yeni ortaya cıkanmı varmıs ben kan testimi yaptırım ultrosonamo girim simdi
Evet canım zaten kan testine hemen deger cıkmazmiş ve ultrason gerçekmişAdet 20 gun gecıp hamileligi yeni ortaya cıkanmı varmıs ben kan testimi yaptırım ultrosonamo girim simdi
Hangi hastaneye gıttınEvet canım zaten kan testine hemen deger cıkmazmiş ve ultrason gerçekmiş
Ultrason ıcın kadın hastalıklarını dıycemHangi hastaneye gıttın
Nerde oluyo orasıÖzel Avrupa tıpa gidiyorum arkadsım ordan hamıle kaldı 4 kere gıttım ama cok ilgili Bİ Dr tavsiye ederim herkeze
Cnm izmirde yasıyorum ben sen nerdesinNerde oluyo orası
oldunmu adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?