Gebeliğe Hazırlık kan testi negatif hala adet olmadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

epilesnos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
611
183
23
26
adetim bes gun gecınce kan testi yaptım 0.100 cıktı ama dokuzuncu gun hala adet olmadım ve olucak gıbıde deilim bel agrım var sık ıdrar cıkma ıstah acılması gaz karında batma ara ara halada adet yok sımdı ben napım ıhtımal varmı sızce

9 günde olsa kanda mutlaka çıkardı. Stres de geciktirir. Ya bekleyeceksin ya da kadın doğumcuya gidip söktürücü alıp içeceksin.

geç döllenme olabilir. 2 gün sonra tekrar test yaptırın.iki katına çıkması gerek betahgc değerinin. allah gönlüne göre versin.

geç döllenme olabilir. 2 gün sonra tekrar test yaptırın.iki katına çıkması gerek betahgc değerinin. allah gönlüne göre versin.
oyle bır ıhtımal varmı ıkı gun sonra oncekı kan testinın ustunden bir hafta gecmıs oluyo pozotıfe donebilirmi benim normaldede adetim duzenlı ve yasım 21

oyle bır ıhtımal varmı ıkı gun sonra oncekı kan testinın ustunden bir hafta gecmıs oluyo pozotıfe donebilirmi benim normaldede adetim duzenlı ve yasım 21
Kuzum merhaba bende aynı dertten muzdaripim bugun 9 günüm hayla yok pazartesi günü kan testi yaptım 05 cıktı negatif yanı hayla olmadım hiç bu kadar gecmedi ve sokulmek için papatya çayı içtim ve kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedi

evet bıde normaldr duzenlı adet gorurum bende günü gününe olurum hatta dokuz gecmesı ne halada yok kac gunu bulvak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…