oyle bır ıhtımal varmı ıkı gun sonra oncekı kan testinın ustunden bir hafta gecmıs oluyo pozotıfe donebilirmi benim normaldede adetim duzenlı ve yasım 21geç döllenme olabilir. 2 gün sonra tekrar test yaptırın.iki katına çıkması gerek betahgc değerinin. allah gönlüne göre versin.
valla psıkolojım bozuldu normalde duzenlıdır benım adetim bıde dokuz gun gecıkmek ne halada devam edıyo9 günde olsa kanda mutlaka çıkardı. Stres de geciktirir. Ya bekleyeceksin ya da kadın doğumcuya gidip söktürücü alıp içeceksin.
tamam haftasonu bıda gıdım onceki ozeldı sımdı baska yeremı gıtsemgeç döllenmede olabiliriyor. bi daha baktırın kandan
cıddımısın bır anda acıle gıdıp kan versem aynı gun cıkarmı bıde kanı ac karnınamı verım daha oncekş toktudevlet hastahanelerinin acillerinde de bakılıyor hem sonuç daha erken çıkıyor
cok saolun son kez daha yapım bakım allahın ıznıyle vardırfark etmiyor ac ya da tok.durumunuzu anlatın.acilde 1 veya 1,5 saate çıkıyro
Kuzum merhaba bende aynı dertten muzdaripim bugun 9 günüm hayla yok pazartesi günü kan testi yaptım 05 cıktı negatif yanı hayla olmadım hiç bu kadar gecmedi ve sokulmek için papatya çayı içtim ve kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedioyle bır ıhtımal varmı ıkı gun sonra oncekı kan testinın ustunden bir hafta gecmıs oluyo pozotıfe donebilirmi benim normaldede adetim duzenlı ve yasım 21
evet bıde normaldr duzenlı adet gorurum bende günü gününe olurum hatta dokuz gecmesı ne halada yok kac gunu bulvak acabaKuzum merhaba bende aynı dertten muzdaripim bugun 9 günüm hayla yok pazartesi günü kan testi yaptım 05 cıktı negatif yanı hayla olmadım hiç bu kadar gecmedi ve sokulmek için papatya çayı içtim ve kaltron yagını içtim yok banamasın demedi gelmedi
Evet canım yaa cumartesi günü Dr gıdecemevet bıde normaldr duzenlı adet gorurum bende günü gününe olurum hatta dokuz gecmesı ne halada yok kac gunu bulvak acaba
ben pazar sabahı yapmıştım canım bana sorduysanSen ne zaman kan yaptın testi cnm
Bende pazartesi günü yaptırdımben pazar sabahı yapmıştım canım bana sorduysan
hadı ınsallah bebıslerımızı goruruz dua edelimEvet canım yaa cumartesi günü Dr gıdecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?