Kan testi ne zaman vermeliyim?

Azraa___

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
148
26
26
Merhaba hanımlar bende bazı belirtiler var ama yine de çok umutlanmak istemiyorum ilk önce göğüs hassasiyeti başladı ve sonra sarı akıntı geldi daha sonrasında açık renk kırmızı beyaz akıntı geldi çok az bişiy sonrasında kahverengi akıntı geldi 2 gün ara ara az az lekelenme şeklinde şuan ise kasık ağrıları oluyo sol kasığım ağrıyo bikaç gündür girip girip çıkıyodu ama bugün kendini baya belli etti hatta yürürken zorladı ve ayrıca akıntım arttı beyaz ve yoğun bi. Şekilde göğüslerimde şişkinlik ve dolgunluk var hassasiyet var baş dönmesi oluyor ara ara adetten hemen sonra ilişki olmuştu ayın 13 ünde idi son adet tarihime 1 hafta var yani daha kan testi versem belli olur mu ama yoktur diye de cesaret edemiyorum bu belirtileri yaşayıp gebe olanlar var mı ve adete 1 hafta varken kan testinde belli olur mu

Benim adetime iki hafta var cankm kan testi verdim doktor değerler yüksek hamile olabilirsn ama daha kanda görünmez dedi bence bekle adetin geçsin öyle kan ver inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…