Kan testi hk.

yzzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
158
50
48
39
Merhaba kan testi beta sonucum 110.18 cıktı ne anlama gelir.Adetim 10 gün geçti kahverengi akıntıyla adet gibi pembe akıntı da gelmeye başladı.Birkaç gün önce 3 kere test yaptım silik çift çizgi çıktı üçündede.Yorumlarınızı rica ediyorum.

Yaptığım testlerde bunlar.

Eklentiler

• IMG_20201208_221703.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 55
Hamilesin canım hadi gözün aydın

Onlar yerleşme kanaması olabilir cnm sen yine de doktora git hayırlı olsun

Onlar yerleşme kanaması olabilir cnm sen yine de doktora git hayırlı olsun
Sağolun iyi dilekleriniz için dün gittim kan testi 110 doktor 48 saat sonra tekrar test yapalım dedi değeri kontrol edecek.Yarın sabah ikinci testi yapacağız inşaallah hayırlı çıkar sonuç.

İnşallah cnm Allah kimseyi böyle imtihan etmesin kayıp yaşamak çok kötü dilerim sağlıkla geçer bu defa

Bugün yapılan test sonucu 276 cıktı beta kan testi.Yorumlayabilir misiniz rica etsem.

Kanda beta hcg değerinin 2 gün sonra kontrol edildiğinde en az 2 kat katlamasını istiyor doktorlar.
Sizinki de katlanmış, hayırlı olsun hamilesiniz

Kanda beta hcg değerinin 2 gün sonra kontrol edildiğinde en az 2 kat katlamasını istiyor doktorlar.
Sizinki de katlanmış, hayırlı olsun hamilesiniz
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için karın ağrısı ve 4-5 gün biraz akıntı ve lekelenme var bunlar normal sizce. Sayılar iyi ama kafamıza takılan şeyler bunlar.Düşük vb. Olmaz inşaallah.

Hiç takılmasın aklınıza, güzel düşünün stres yapmayın ki bebeğiniz sıkı sıkı tutunsun
Akıntı, leke, ağrı hepside gebelik belirtisi gibi görünüyor ve normal şeyler

Hiç takılmasın aklınıza, güzel düşünün stres yapmayın ki bebeğiniz sıkı sıkı tutunsun
Akıntı, leke, ağrı hepside gebelik belirtisi gibi görünüyor ve normal şeyler
Valla moral oldu çok tşk ederim Allah razı olsun.Sizinde hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…