Herkese günaydınlar bugün benim gibi kan testi verip de bekleyen var mı varsa gelin beraber bekleyeliminşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah bu gönderimi okuyan herkesten dua bekliyorun müminin mümine yaptığı dua kabul olur derler inşallah dualarımız kabul olma dileğiyle
Amin inşallah canım cümlemiz için hayırlısı olsun inşallahBende 2 aydır sogan kuru ve testere disli aslan pencesi kürü yaptim. Pcos oldugu icin yumurtlama gunu belli degil adette oyle. 15 20 gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler gelir
İnşallah canımBende 2 aydır sogan kuru ve testere disli aslan pencesi kürü yaptim. Pcos oldugu icin yumurtlama gunu belli degil adette oyle. 15 20 gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler gelir
Ayy kafa kalmadı valla baştan okuyayım cevapsız bırakmayayim dedim vermişim megersem bende sonra farkettimCevap vermistin zaten
Hakkında hayırlısı olsun canım test yapmış mıydın hiçHerkese günaydınlar bugün benim gibi kan testi verip de bekleyen var mı varsa gelin beraber bekleyeliminşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ❣ bu gönderimi okuyan herkesten dua bekliyorun müminin mümine yaptığı dua kabul olur derler inşallah dualarımız kabul olma dileğiyle
Sağol canım inşallah cümlemiz içinHakkında hayırlısı olsun canım test yapmış mıydın hiç
Adetin geçti mi peki canımSağol canım inşallah cümlemiz içinevet evde yaptım çıkmadı ama bı umut kanda çıkar diye umut ediyorum
Canım adetim düzensiz olduğu için çok net tarihi bilemiyorum geçen aya göre hesaplarsam telefonumdaki uygulama da 22 Haziran gösteriyor ama 3 Haziran da iğne yapmıştım 15. Günüm bugün ondan yaptımAdetin geçti mi peki canım
Yaa anladım canım sonuçlar ne zaman merak ettim vallaCanım adetim düzensiz olduğu için çok net tarihi bilemiyorum geçen aya göre hesaplarsam telefonumdaki uygulama da 22 Haziran gösteriyor ama 3 Haziran da iğne yapmıştım 15. Günüm bugün ondan yaptım
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum canım sağlık ocağında yaptığım için yarın sabah belli olur dedi ama bana bı numara verdi bugün geç saatlerde internette bakabilirsin dediler dakka başı girip bakıyorum valla bendeYaa anladım canım sonuçlar ne zaman merak ettim valla
Bizi de habersiz bırakmaValla bende sabırsızlıkla bekliyorum canım sağlık ocağında yaptığım için yarın sabah belli olur dedi ama bana bı numara verdi bugün geç saatlerde internette bakabilirsin dediler dakka başı girip bakıyorum valla bende
Sende durumlar nasıl hangi asamadasinYaa anladım canım sonuçlar ne zaman merak ettim valla
Yazarım mutlaka inşallah güzel bir haber yazarım ama yaBizi de habersiz bırakma
Ayy kafa kalmadı valla baştan okuyayım cevapsız bırakmayayim dedim vermişim megersem bende sonra farkettim
Bizde zaman bi an önce geçsinde hayırlısıyla sağlıklı sihhatli kavuşalım diye bekliyoruz canımSende durumlar nasıl hangi asamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?