Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki geç döllenmedirArkadaşlar sonucum belli oldu ama üzgünüm olmadı bu kez de ☹1.20 çıktı beta hgc sonucum
☹
Öyle diyen çok oldu burdan ama pek sanmıyorum ya umutlanmak istemiyorum açıkçasıBelki geç döllenmedir
Kaç kilosunuz acaba ?Bende 2 aydır sogan kuru ve testere disli aslan pencesi kürü yaptim. Pcos oldugu icin yumurtlama gunu belli degil adette oyle. 15 20 gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler gelir![]()
58 kiloyum.Kaç kilosunuz acaba ?
Kilonuz çok iyi bende de pkos var 100 kiloyum kilo ver olur dediler ama58 kiloyum.
Bir kadin vardi belirtileri vardi burda hatirliyrm 1.20 ydi sonra yukselmisti degeri
Günaydın canim benimde tek sorunum kiloydu cuma zayıflama yarismalarina katıldım 100.1 le başladım 93 le hamile kaldım 4. Aylıkken düşük yaptım 3 yıl olmadı yine diyete başladım kilo verdim hamile kaldım dış gebelik oldu iç kanama geçirdim tupum patladı sağ tüp yok sol tup kapalı dendi tüp bebek hariç olmaz.dediler 25 kilo verdim geçen ay hamile kalmışım dusuk yaptım Ramazan'da tüp kapalı normal yolla olmaz dedikleri halde rabbim ol dedi kilo en büyük etken özellikle pko lularda nacizane tavsiyem öncelikle kilo ver gerisi gelecektir ins Allah bir takima dahil olmanı isterim gelmek istersen ben 6. Takımda mezun üye olarak devam ediyorum şuan 74 kiloyum 26 kilo verdim hedefim 65 ins Allah gelirsen beklerim birlikte gazlaliklarimizdan kurtulmuş oluruz 2 arkadaşımız.daha var takimda gebelik için kilo vermek isteyen çok güzel kilo veriyorlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ins AllahKilonuz çok iyi bende de pkos var 100 kiloyum kilo ver olur dediler amanasıl vereceğimi söylemediler
![]()
Aslinca cok basit hayatinizda ekmegi azalticaksiniz. Kola fanta gibi seyleri kesceksiniz. Ve porsyonlarinizi azalticaksiniz.Kilonuz çok iyi bende de pkos var 100 kiloyum kilo ver olur dediler amanasıl vereceğimi söylemediler
![]()
Yaaaa benimde gecikmem var ve uzun zamandir ilk defa gecikti ama kan testim negatif cikti anlayamadim hic adet olcakmisim gibi degil ve normalde cok aksamaz en son 2018de bikere gecikti hatirladigim ... ins benimde sonradan pozitif olur ...Evet yani olmaz diye bişey yok bundan önceki gebeliğimden ilk verdiğim kan değeri 2 küsürdü ama ben çok emindim hamile olduğuma ve gerçekten de o ay hamileydim
Olabilir bence canım dualarım seninleYaaaa benimde gecikmem var ve uzun zamandir ilk defa gecikti ama kan testim negatif cikti anlayamadim hic adet olcakmisim gibi degil ve normalde cok aksamaz en son 2018de bikere gecikti hatirladigim ... ins benimde sonradan pozitif olur ...
Tesekkur ederimmmmOlabilir bence canım dualarım seninle![]()
Bende pcoluyum ve hamile kalmak için kilo vermek istiyorum bana da yardımcı olur musun takıma nerden katılabilirimGünaydın canim benimde tek sorunum kiloydu cuma zayıflama yarismalarina katıldım 100.1 le başladım 93 le hamile kaldım 4. Aylıkken düşük yaptım 3 yıl olmadı yine diyete başladım kilo verdim hamile kaldım dış gebelik oldu iç kanama geçirdim tupum patladı sağ tüp yok sol tup kapalı dendi tüp bebek hariç olmaz.dediler 25 kilo verdim geçen ay hamile kalmışım dusuk yaptım Ramazan'da tüp kapalı normal yolla olmaz dedikleri halde rabbim ol dedi kilo en büyük etken özellikle pko lularda nacizane tavsiyem öncelikle kilo ver gerisi gelecektir ins Allah bir takima dahil olmanı isterim gelmek istersen ben 6. Takımda mezun üye olarak devam ediyorum şuan 74 kiloyum 26 kilo verdim hedefim 65 ins Allah gelirsen beklerim birlikte gazlaliklarimizdan kurtulmuş oluruz 2 arkadaşımız.daha var takimda gebelik için kilo vermek isteyen çok güzel kilo veriyorlar rabbim isteyen herkese nasip etsin ins Allah![]()
![]()
![]()
hangi doktora gittinizAslinca cok basit hayatinizda ekmegi azalticaksiniz. Kola fanta gibi seyleri kesceksiniz. Ve porsyonlarinizi azalticaksiniz.
Bunun yaninda glukofen veya glifor kullanmaniz lazim pcoslulara genelde test yapmadan veriyorlar cunku pcosu baskiliyormus . Insulin direncine karsi. Siz yine doktorunuzla gorusup talep edebilirsiniz.
Fırsat buldukca yüruyus yapicaksiniz. Kilo veren insanlar vardie forumlarda onlarla iletisime gecerseniz daha iyi olur. Ama cogu sunu ye bunu ye diyo ama insanin maddi durumuda onlari karsilayamayabiliyor. Sizin duzenli yuruyus evde egzersiz ve kalori azaltarak bence cok kolay zayiflarsiniz.
Bu arada glukofen veya glifor biraz istah kapiyo en azindan bende oyle olmustu.
Onun yaninda soğan kürü ve testere disli aslan pencesini uygulamanizi tavsiye ediyorum.
Lutfen kilonuzu dert etmeyin. Verilmicek bisey degil kendinize guvenin.![]()
Anlamadim ne demek istediginizihangi doktora gittiniz
glifor yazınca doktor verdi sandım da o yüzden sordum.Anlamadim ne demek istediginizi
benim gittiklerim düzenleyiciden başka birsey vermedi de şimdiye kadar. alternatiflerin farkında olan doktor arıyorum.glifor yazınca doktor verdi sandım da o yüzden sordum.
Ben ozel bi doktora gitmistim o bana soyledi kadin dogum doktoru kisti baskiladigini soyledi. Ben kullandim 1 ay sonra hamile kaldım glukofeni. Ama kalbi durdu 6 haftadayken. Bu arada kullanirken baska kadin dogum doktorlarinada sordugumda kullanabilcegimi soylemislerdi.benim gittiklerim düzenleyiciden başka birsey vermedi de şimdiye kadar. alternatiflerin farkında olan doktor arıyorum.