bugün adetim gectiği icin kan tahlili yaptırdım 16 aydır bebek istiyorum.... kan genelde her ay adet gecıkmem olur her ay kan tahlılı mutlaka yaptırıyorum ve hep 0.100 cıkıyodu ama bugün yaptırdıgım 1.79 cıktı doktor2 gun sonra gel yükselirse degerın hamılesın dedı 5. olmadıgı ıcın simdilik negatif dedi acaba yükselirmi degerim çünkü ilk defa 0.100 dısında böyle bir rakam cıktı ne dıyosunuz boyle birsey yasıyan varmı lutfen cvp yazın son a:2:det tarihim 16 ocakk:2:
16 subat 1.79 .......... 18 subat 13.59 ...... 21 şubat 94.73 nasıl arkadaslar ıyı yukselmısmı benımkı gec döllenme heralde son adet tarihim 16 ocaktı bakalım cumartesi tekrar gıdecem doktora
Çok iyi yükselmiş hem de hayırlı olsun :)
16 subat 1.79 .......... 18 subat 13.59 ...... 21 şubat 94.73 nasıl arkadaslar ıyı yukselmısmı benımkı gec döllenme heralde son adet tarihim 16 ocaktı bakalım cumartesi tekrar gıdecem doktora
kızlar bnmde adetım normalde hıc gecıkmezdı ılk defa bole bıse oldu 21 ocakta hasta oldum 24 gun sonra hasta olma grekıyordu olmadım halaa 31.gun bugun. sız adetım gectı derken 30 u baza alarkamı oyle dıyorsunuz? benm nrmlade adetım 24 gun olur ama ben 30u baza alarak adetım 1 gun gcetı dıyorum sız nasıl hesaplıyorsunuz ? birde 4 gun once kan testı yaptrdm 2.00 cıktı kan testı yaptırmadan once gebelık testı yaptırdım onda 1 tane cızgı cıkmıstı dünde gebelık testı yaptırdm 2. cızgı silik cıktı. şimdi bnm kan testını tekrarlamammı gerekıyor? hiç adet olma belırtısı yok bende. bıraz daha bekleyeyyimmi? normale adet olmadan kesın hıssederdım vıcudumdakı degısıklıgı.. kızlar yorumlarınızı beklıyorum
ilk değerin 1.79 olunca hamile değilsin demiştim ama baya yükselmiş bhcg hayırlı olsun inşallah keseyide görürüsün yakın zamanda doktora gösterdinmi sonuçları?
bugün adetim gectiği icin kan tahlili yaptırdım 16 aydır bebek istiyorum.... kan genelde her ay adet gecıkmem olur her ay kan tahlılı mutlaka yaptırıyorum ve hep 0.100 cıkıyodu ama bugün yaptırdıgım 1.79 cıktı doktor2 gun sonra gel yükselirse degerın hamılesın dedı 5. olmadıgı ıcın simdilik negatif dedi acaba yükselirmi degerim çünkü ilk defa 0.100 dısında böyle bir rakam cıktı ne dıyosunuz boyle birsey yasıyan varmı lutfen cvp yazın son a:2:det tarihim 16 ocakk:2:
Konunun sahibi inşallah hamilede de peki yaa ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?