Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan tahlilinde değer düşük çıktı ama hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi sultang
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bnmde adetım normalde hıc gecıkmezdı ılk defa bole bıse oldu 21 ocakta hasta oldum 24 gun sonra hasta olma grekıyordu olmadım halaa 31.gun bugun. sız adetım gectı derken 30 u baza alarkamı oyle dıyorsunuz? benm nrmlade adetım 24 gun olur ama ben 30u baza alarak adetım 1 gun gcetı dıyorum sız nasıl hesaplıyorsunuz ? birde 4 gun once kan testı yaptrdm 2.00 cıktı kan testı yaptırmadan once gebelık testı yaptırdım onda 1 tane cızgı cıkmıstı dünde gebelık testı yaptırdm 2. cızgı silik cıktı. şimdi bnm kan testını tekrarlamammı gerekıyor? hiç adet olma belırtısı yok bende. bıraz daha bekleyeyyimmi? normale adet olmadan kesın hıssederdım vıcudumdakı degısıklıgı.. kızlar yorumlarınızı beklıyorum
bugün adetim gectiği icin kan tahlili yaptırdım 16 aydır bebek istiyorum.... kan genelde her ay adet gecıkmem olur her ay kan tahlılı mutlaka yaptırıyorum ve hep 0.100 cıkıyodu ama bugün yaptırdıgım 1.79 cıktı doktor2 gun sonra gel yükselirse degerın hamılesın dedı 5. olmadıgı ıcın simdilik negatif dedi acaba yükselirmi degerim çünkü ilk defa 0.100 dısında böyle bir rakam cıktı ne dıyosunuz boyle birsey yasıyan varmı lutfen cvp yazın son a:2:det tarihim 16 ocakk:2:
canım normalde 0.. küsüratlarındmı cıkması gerekıyor bu hormnun kanımızda? ben ılk defa yaptırdım bende 2.00 cıktı. ben demekkı kanımızda normalde bu kadar var diye düşündüm. şimdi cok az dahi olsa bu yukselme normal değil mi?
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
16 subat 1.79 .......... 18 subat 13.59 ...... 21 şubat 94.73 nasıl arkadaslar ıyı yukselmısmı benımkı gec döllenme heralde son adet tarihim 16 ocaktı bakalım cumartesi tekrar gıdecem doktora
Çok iyi yükselmiş hem de hayırlı olsun :)
- 28 Aralık 2008
- 310
- 11
- 118
Çok iyi yükselmiş hem de hayırlı olsun :)
teşekür ederim ya ne bileyim adet tarihim 13 şubattı kaç gün gecti anca 90 oldu geç döllenme bile olsa bu kadar yükselmesi az degilimi
16 subat 1.79 .......... 18 subat 13.59 ...... 21 şubat 94.73 nasıl arkadaslar ıyı yukselmısmı benımkı gec döllenme heralde son adet tarihim 16 ocaktı bakalım cumartesi tekrar gıdecem doktora
ilk değerin 1.79 olunca hamile değilsin demiştim ama baya yükselmiş bhcg hayırlı olsun inşallah keseyide görürüsün yakın zamanda doktora gösterdinmi sonuçları?
- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
kızlar bnmde adetım normalde hıc gecıkmezdı ılk defa bole bıse oldu 21 ocakta hasta oldum 24 gun sonra hasta olma grekıyordu olmadım halaa 31.gun bugun. sız adetım gectı derken 30 u baza alarkamı oyle dıyorsunuz? benm nrmlade adetım 24 gun olur ama ben 30u baza alarak adetım 1 gun gcetı dıyorum sız nasıl hesaplıyorsunuz ? birde 4 gun once kan testı yaptrdm 2.00 cıktı kan testı yaptırmadan once gebelık testı yaptırdım onda 1 tane cızgı cıkmıstı dünde gebelık testı yaptırdm 2. cızgı silik cıktı. şimdi bnm kan testını tekrarlamammı gerekıyor? hiç adet olma belırtısı yok bende. bıraz daha bekleyeyyimmi? normale adet olmadan kesın hıssederdım vıcudumdakı degısıklıgı.. kızlar yorumlarınızı beklıyorum
Silik çizgi çıktıysa hamilesin canım çok büyük ihtimalle. sen bir daha kan tahlili yaptır. yanılma payı yok. Hayırlı olsun:)
Konu sahibi arkadaşım sana da hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin.
- 8 Aralık 2009
- 466
- 356
- 323
Hadi hayırlı olsun canım değerlerin çok güzel hiç olumsuz şeyler getirme aklına bizlerede dua et bizim değerlerde tavan yapsın :)
- 28 Aralık 2008
- 310
- 11
- 118
ilk değerin 1.79 olunca hamile değilsin demiştim ama baya yükselmiş bhcg hayırlı olsun inşallah keseyide görürüsün yakın zamanda doktora gösterdinmi sonuçları?
yok ikinci sonucu göstermiştim..13.79 olanı ...20.subatta gel 30 veya 40 gibi olursa vardır demıstı ben 21. subatta gittim 94 cıktı doktora göstermedim cumartesi muaneye gidecem inşallah o zaman kese görünür
- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
bugün adetim gectiği icin kan tahlili yaptırdım 16 aydır bebek istiyorum.... kan genelde her ay adet gecıkmem olur her ay kan tahlılı mutlaka yaptırıyorum ve hep 0.100 cıkıyodu ama bugün yaptırdıgım 1.79 cıktı doktor2 gun sonra gel yükselirse degerın hamılesın dedı 5. olmadıgı ıcın simdilik negatif dedi acaba yükselirmi degerim çünkü ilk defa 0.100 dısında böyle bir rakam cıktı ne dıyosunuz boyle birsey yasıyan varmı lutfen cvp yazın son a:2:det tarihim 16 ocakk:2:
inşallah hamilesindir ama bana değilsin gibi geldi,bazen böyle olabiliyor biyokimyasal gebelik oluyor veya düşüyor sayı..normalde şimdiye 5in baya bi üstünde olası gerekirdi...
- 28 Aralık 2008
- 310
- 11
- 118
Konunun sahibi inşallah hamilede de peki yaa ben
inşallah sende hamilesin allah hayırlısını versin ben kesin hamıleyım dıyemıyorum yarın bellı olacak kan degerim...1.79 dan ikin sonra 13.92...yye daha sonra ....21.şubat salı günü 94.73 e yükseldi bidaha yaptırmadım yarın doktora gıdecem ultrasonda görünürmü bilmiyorum
sekistar hanım ne kadardır adet gormuyosun tam olark? en son ne zmn grdn? mesela suan ben yarın 36. gunum olucak adet olmayalı ve atesım var suan yanaklarım yanıyor mıgdem tıkabasa doluymus gıbı bı sıskınlık ve bulantı var gıbı ama tıksınmıyorum bır sey egılıp alınca kasıklarım agrıo bulantı gelıo ama teset yaptırmıstm negatıf cıkmstı gebelık testi bılmıorum artık hayırlısı sen kendınde bır degısıklık hıssedıomusun mesla bırde ıdrarım cok farklı kokuo akıntımda