cevaplar için tesekürler ben nerdeyse her ay yaptırıyordum kan testi adetimin 10 gün gectiğinde bile yaptırsam 0.100 cıkıyodu ılk defa boyle cıktı ılk bebegimdede adet den 2 gun önce böyle degeri düşük cımıstı sonra gıttıgımde hamıle oldugumu ogrendım bende buna bel baglayarak olabılırmı dıyorum zaten doktor cumartesı testı tekrarlayalım dedı yanı yarın tekrar yapılacak ınsallah hamıleyımdır dua edın lutfenn
canım tek bi soru sorucam en son ilişki tarihin ne çünki geç döllenme olduysa ilişkiden 14 gün sonra kana karışıyor bende adetten 6 gün önce testtimde negatif çıkmıştı sonra adet günü geçtikten 4 gün sonra yaptırmıştım o zaman pozitifi gördüm
tabi daha sonrası bana hüsran oldu ama
dilerim ALLAH tan inşaallah gebesindir bitanem
Sen moralini bozma canım. Bence hamilesin. Ama çok da umutlanma ki hüsran olmasın sonu. Sen daha iyi bilirsin kndini. Ilk defa böyle çıktıysa vardır birşeyler. Dua edicem sana inş hamilesindir:)
hadi gözünaydın değerin yükselmiş inşallah sonrasıda güzel olur
kızlarr degerim yükselmiş 16 şubatta 1.79....... 18 şubatta 13.96..... doktor 20 şubatta tekrarlıyacak bakalım ne olacak
Canım ilk okurken kesin hamile değildir diyordum ama değerim yükseldi yazınca çoook sevindim yaaa benimde 2 ay önce adete 3-4 gün kala 2.50lerde felan çıkmıştı doktor yükseledebilir 2 gün sonra gene gel dedi gittim ama 0.2 çıktı.Olmadıydı ama senin adına sevindim inşşş yükselmeye devam eder..
kızlarr degerim yükselmiş 16 şubatta 1.79....... 18 şubatta 13.96..... doktor 20 şubatta tekrarlıyacak bakalım ne olacak
değerin baya artmış. hamilesin galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?