- 13 Şubat 2009
- 4.845
- 1.437
- 773
- Konu Sahibi Nickimnick
-
anladım canım ben yanlış anladım prolaktin diyorsun zannettim hormon tahlilinde prolaktine bakıldı progesterona bakılmadı galiba hatırlamıyorum ne Nur hanım ne ipek Hanım böyle bir test istmedi benden.soru sor tabi canım burası birbirimize destek olunan bir platform o yüzden sormak istediğini rahatlıkla sorabilirsinhormon testş yaptırdım hormonum normal çıktı sadece tiroid hariç Tiroidimde azcık yüksek. Endokrine gidiyorun düşük dozda ilac kullanıorum progesteron testini kim yaptı sana ? çok soru sordum ama k.bakma nolurr.
İnşallah canım haberdar et beni ..olur mu?Hayırlı olsun sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bugün yaptıracam ..inş sonuç pozitif çıkar ilk denememiz Hayırlısı
çok tşk edermm peki sence Nur Hanım mı iyi yoksa İpek hanım mı ? hangisi daha ilgili ve konuskan acıklayıcı ?anladım canım ben yanlış anladım prolaktin diyorsun zannettim hormon tahlilinde prolaktine bakıldı progesterona bakılmadı galiba hatırlamıyorum ne Nur hanım ne ipek Hanım böyle bir test istmedi benden.soru sor tabi canım burası birbirimize destek olunan bir platform o yüzden sormak istediğini rahatlıkla sorabilirsin
rica ederim canım.Nur hanım benim gebeliğimi takip eden doğumumu yaptıran dr işini çok iyi yapıyor ama çok agresif.bir de gebelikte kilo almaya çok kızıyor hamileyken ona gittiğimde korkarak çıkıyordum tartıya.son ay 3 kilo aldım naptın sen böyle dedi toplam 12 kilo aldım birde. ipek hanım öyle değil gayet güzel açıklıyor öyle agresif değil güler yüzlü ama doğumu gebelik takibini nasıl yapıyor bilgim yok.bebek tedavisinde daha iyi olduğunu duydum öyle gittim onaçok tşk edermm peki sence Nur Hanım mı iyi yoksa İpek hanım mı ? hangisi daha ilgili ve konuskan acıklayıcı ?
rica ederim canım.Nur hanım benim gebeliğimi takip eden doğumumu yaptıran dr işini çok iyi yapıyor ama çok agresif.bir de gebelikte kilo almaya çok kızıyor hamileyken ona gittiğimde korkarak çıkıyordum tartıya.son ay 3 kilo aldım naptın sen böyle dedi toplam 12 kilo aldım birde. ipek hanım öyle değil gayet güzel açıklıyor öyle agresif değil güler yüzlü ama doğumu gebelik takibini nasıl yapıyor bilgim yok.bebek tedavisinde daha iyi olduğunu duydum öyle gittim ona
Kalkanca Mahallesi sen nerede oturuyorsun?anladm canım çok tşk ederimm. Ne tarafta oturuyosun ?
Kalkanca Mahallesi sen nerede oturuyorsun?
ben de memnun oldum tanıştığımıza çok yakın olmasa da yakınmışız seninleaaa öyle mi bnde canikte oturuyorum gaziosmanpasa mahallesinde. Tanıstgmza memnun oldmYeni otogara giderken Ankara yolu üzerinde Ümraniye Talebe Yurdu var annemler orda oturuyo. Orası baba evimdi.
Canım evde test Yaptım çok silik çıktı anlayamadımİnşallah canım haberdar et beni ..olur mu?
Canım bilemiyorum ki kisiden kişiye degişir..Canım evde test Yaptım çok silik çıktı anlayamadımbugün 2.gün adet olmadım acaba bir kaç gün beklesem mi?
evet hemşoobnde 10 aydır istiyorum çok üzülüyorum
Allah ım en kısa zamanda nasip etsin inş. yaa@DerinDeniz samsunlu musunn ?
canım sen ne zaman öğrendin ve nasıl belirtiler vardıBizde doktora gittik ama en iyisi kafanı rahatlat unut ben unutmustum cunku adetimi bkliyordum mekkeye gidecktik ama artk gdmycz,.
Ilk isim o olacak.. aslinda ihtimal vermiyordum cunku pek belirti de yok bende..hayırlı olsun canım hamilesin yarın kan ver kaç haftalıkmış öğrenirsin :)
Ilk isim o olacak.. aslinda ihtimal vermiyordum cunku pek belirti de yok bende..
Uzuldum canm gecmis olsun umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin.. buarada ben arka arkaya 2 test yaptim, ikisi de farkli marka, ikisinde de silik ikinci cikti.. bende de belirti olmayinca suphelendim hatali mi diye, cunku okuyorum millet ne belirtiler yasamis, gerci herkesin bunyesi farklidir..bebeğin kalp atışları başladıktan sonra belirtiler çok belirginleşiyor. bende öyle olmuştu 6. haftada kalp atışı başladı yorgunluk mide bulantısı aşerme gibi durumlar vardı 9+5de kalbi durdu ve kürtaj oldum malesef
ben de memnun oldum tanıştığımıza çok yakın olmasa da yakınmışız seninlekaç yıllık evlisin ilk bebeği mi düşünüyorsun
evet hemşoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?