Kızlar ne olur bana akıl verin benim durumum çok karıştı. ama özetle 2 gün önce 02.11 günü beta 915 çıktı bugün yani 2 gün sonra 1185 çıktı yani artma var ama ikiye katlamamış bu ne demek nolur akıl verin
Doktor pazartesi bi daa bakalım dedi... Offf bilmiorum ne olur bu şekilde olup gebeliği sağlıklı devam eden var mı cevap yazın ne olur
kızlar kafam karıştı ben böyle bi sonuç ilk defa görüyorum 23 ekimde aşılama oldum ikinci aşılmam ilk aşılamamda 0,182 çıkmıştı yok gebelik bu deger düşecek dedi ikinci aşılamamı oldum dün test yaptırdım dr çagırmıştı 0,384 çıktı sonucun iyi iyice emin olmak için cuma günü yani yarın gel tekrar bakalım dedi bu sonuç nedemk onu anlamdım ben benim bildigim resmen negatif ama neden çagırıyo yoksa benmi yanlış yorumluyorum
iyiyim canım sen nasılsın özlettin kendini nerelerdesın
ne olsun moralim bozuk bebegim oynamıo cok az hareket ediyor canım ya
ne olsun moralim bozuk bebegim oynamıo cok az hareket ediyor canım ya
mrb arkadaşlar ben bugün regl oldum malesef hamile deilim çok uzgunum kendimi hamile olduğuma inandırmıstım hayal kırıklığına uğradım cok üzgünüm
canım benım üzülme herseyde bir hayır vardır regl bitiminde çalışmalara başlarsın belki bu ay hamıle olursun allahın izniyle canım
kızlar merhaba,
Ben bu akşam tekrar gidecem kan testine yarın da çok iyi bir doktor bulduk ona gidicem.. Ne olur dua edin benim için.. Doktorla telefonda konuştum evet ikiye katlamamış ama bu bazen ikiz başlayıp sonra biri kaybedilen gebeliklerde de oluo. Beta hcg yavas artabilio dedi.. Önemli olan artışın olması dedi.. Kızlar benim durumumu önceden yasayan var mıııı:2:
canım moralini bozma sakın ol allahın izniyle bebeğine ve sana birsey olmayacak buna ınan dualarım senle bıtanem
yazılara tesadüf bakarken dikkatimi çektin bende şu an 28 haftalığım ve benimde bebeğim çok az hareket ediyo ama bu bi sorundan kaynaklanmıyo merak etme artık büyüdükleri için içeriye sığmama olayından yavaşlamışlar kaç kez sordum doktora için rahat olsun eğer 24 saat içinde bir kere bile hissetmezsen hemen doktorunu aramalısın yoksa bu durumdan korkma allah hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin .