Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inş canım ama stres yapıyorum işte ayy inş hamileyımdır bende okuldayım bıraz geç yazıyorum cvp kusura bakma tşk ederım cok sağol beni rahatlattın allah razı olsun senden

canım önemli değil allahın izniyle hamileyim diye yazacaksın

herkesin gönlünden geçtiği gibi olur inşallah.. hamileliğin ilk iki üç haftasında uçağa binmek tehlikeli midir ? haftasonu düğünümüz var istanbula gidicem ama doktor yolculuğu tavsiye etmedi

canım doktor onay vermediyse gıtme gidersen allah korusun terslık olur ömür boyu vicdan azabı cekersın ama yınede sen bılırsın

canım doktor onay vermediyse gıtme gidersen allah korusun terslık olur ömür boyu vicdan azabı cekersın ama yınede sen bılırsın

saol cevabın için canım.. ablamın nişanı ya cumartesi .. doktor bi muayene sonucu söylemedi bunu sadece kan testi sonucu hamile oluğumu söyleyince ben de uçağa binebilir miyim dedim tavsiye etmem dedi şaştım kaldım

canlarım merak etmeyın benım aetım 2 gun gectı test yaptım bıraz bekledıkten sorna ıkı cızgı cıktı brıaz silikte olsa sonra kan testı yaptım hemen o anda aksam 8 de :) oda pozıtıf cıktı 452 dıye yanı 4.5 haftalık oluyo tahmınlerımıze gore doktora gıttık dah aufak oldugu ıcın goremedı bısey

kızlar selam nasılsınız

ben 25 ekimde adetim 3 gun geçmişti 315 cıkmıştı değerim 1 hafta sonra yani 1 kasımda değerim 3840 olmuştu keseyi gördük çok şükür gelecek hafta kalp atışını duyacağız rabbimin izniyle

oh ne güzel gözün aydın maşallah peki karnından mı baktı ultrasoundla yoksa vajinal mi :26:

geç cevap verdim nette sorun vardı,çok teşekkür ederim,sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin Allah

çok emek verdik çok bekledik,gerçi yıllarca bekleyenleri düşününce şükür diyorum ama
yinede bebişime bişey olmasın diye elimden geleni yapıyorum.

gunaydın kızlar benım bugun reglm gecelı 2 gun olacak acaba test yapsam kesın sonuc cıkarmı bekleyeyımmı?

gunaydın kızlar benım bugun reglm gecelı 2 gun olacak acaba test yapsam kesın sonuc cıkarmı bekleyeyımmı?

adet olacağın günden emin isen yani yumurtlama gününü tespit edip ona göre adet gününü saptadıysan idrarda çıkar gebelik var ise bence yarın sabah ilk idrarla yap çıkmazsa da üzülme hormon değerin hemen geçmemiş olabilir idrarına ben adetime 1 gün kala yaptım idrar testinde çıktı

tşk canım ben hep 28 gunde bır oluyorum regl hesapladım regl gunu dundu bugun 2. gunu yarın yapayım o zaman pazartesi gunu doktora gıdıcem kan testı yaptırıcam tşkr ederım canım

canım 1 hafta gecsın adetın gecelı o zaman kesın sonucu alırsın inşaallah hamilesindir güzel haberlerini alırız inşaallah

inşallah canım ama sabır edemıyorum işte hemen öğrenmek istiyorum doktora pazartesi gidicem ama evde yapayım dedım bılmıyorum canım merak işte tşkr ederım

kızlarrrr 2 gün önce dr. gittim bhcg 40 çıktı,bugün 103,2 katından fazla olmuş,bu sorun teşkil eder mi,yani en az mı 2 ye katlanmadı da 2 ye katlasın deniyorrr ??????

Kızlar ne olur bana akıl verin benim durumum çok karıştı. ama özetle 2 gün önce 02.11 günü beta 915 çıktı bugün yani 2 gün sonra 1185 çıktı yani artma var ama ikiye katlamamış bu ne demek nolur akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…