inş canım ama stres yapıyorum işte ayy inş hamileyımdır bende okuldayım bıraz geç yazıyorum cvp kusura bakma tşk ederım cok sağol beni rahatlattın allah razı olsun senden
herkesin gönlünden geçtiği gibi olur inşallah.. hamileliğin ilk iki üç haftasında uçağa binmek tehlikeli midir ? haftasonu düğünümüz var istanbula gidicem ama doktor yolculuğu tavsiye etmedi
canım doktor onay vermediyse gıtme gidersen allah korusun terslık olur ömür boyu vicdan azabı cekersın ama yınede sen bılırsın
canım önemli değil allahın izniyle hamileyim diye yazacaksın
hatce0332 nasılsın tatlım
kızlar selam nasılsınız
ben 25 ekimde adetim 3 gun geçmişti 315 cıkmıştı değerim 1 hafta sonra yani 1 kasımda değerim 3840 olmuştu keseyi gördük çok şükür gelecek hafta kalp atışını duyacağız rabbimin izniyle
bencede öyle davranıyorsun biraz herşeyi bilmek ve görmekten kaynaklanıyo sanırım. Bende olanları okuyunca kasıldım benimde adetim 3 gün geçikti kanda 320 çıktı allaha şükür bişey çıkmaz inşallah aklından hep iyi şeyler geçir temmuza bebişimiz olur inşallah hayırlısıyla :d
oh ne güzel gözün aydın maşallahpeki karnından mı baktı ultrasoundla yoksa vajinal mi :26:
gunaydın kızlar benım bugun reglm gecelı 2 gun olacak acaba test yapsam kesın sonuc cıkarmı bekleyeyımmı?
gunaydın kızlar benım bugun reglm gecelı 2 gun olacak acaba test yapsam kesın sonuc cıkarmı bekleyeyımmı?
adet olacağın günden emin isen yani yumurtlama gününü tespit edip ona göre adet gününü saptadıysan idrarda çıkar gebelik var ise bence yarın sabah ilk idrarla yap çıkmazsa da üzülme hormon değerin hemen geçmemiş olabilir idrarına ben adetime 1 gün kala yaptım idrar testinde çıktı
canım 1 hafta gecsın adetın gecelı o zaman kesın sonucu alırsın inşaallah hamilesindir güzel haberlerini alırız inşaallah