Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?

Merhaba hanımlar bu siteye yeni üye oldum..3 senelik evliyim çocuk düşünüyorduk ama bir türlü olmadı dr en son aşılama dedi bu gün saat 15 :30 da aşılamam oldu acaba kaç günde belli olur bilen varmı çok heyecanlıyım şimdiden

benim kanamam arttı değerim 9.50 düşmüş maalesef kimyasal gebelikmis doktor dusuk yapıyorsun dedi
Cok gecmiş olsun canım,kimyasal gebelik aslında adet mncesi baktırmadgmzda farkedebilecegimiz birsey değilmiş,saglıksız döllenmede vücut kendiliğinden atarmıs,Allahım tez zamanda saglklı bir evlat nasip etsin canım:KK43:

Kizlar 5 gün önce idrar tahlili yaptim iki cizgi ama biri silik bi cizgiydi adetim her ay 2 gun geri atiyo yani gecen ay 10 ocakta adet gordum bu ay 8 olmasi gerekti ve hala adet gormedim 4 gun önce kan tahlili verdim 5.3 çıktı sizce artar mi

bugun kahverengimsi akintim oldu yazmistim ya daha once 8 subat adet olmam gerekiyodu olmadim ve 5 gun sonra yani bugun kahverengimsi leke gibi bisi geldi

Canım tekrar kan testi yaptır ancak orda belli olur, inşallah bebişin seninledir , şimdi pozitif ya da negatif birşey söylemeyiz , belki yerleşme kanamasıdır bu ya da çok geciktin adetin başlıyor
Bilmiyorum 5 gun gecti adet gormedim simdi kahverengimsi olmustu kirmiziya dönuyo gibi ama cok az oluyo verahim kisminda agri var

Peki düşük yapiyosam falan kanda bisey cikar mi 4 aylik evliyim bu konularda pek bisey bilmiyorum
Eğer düşükse de çok üzülme canım sağlıksız gebeliğe vücut kendi son veriyor genelde kromozom bozukluğu varsa kendiliğinden düşüyor embriyo Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat ve evlatlar nasip etsin bizlere inşallah

X