- 12 Şubat 2018
- 10
- 2
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kanamam arttı değerim 9.50 düşmüş maalesef kimyasal gebelikmis doktor dusuk yapıyorsun dediAynen canm bekle bakalım inşallah artar..haber ver mutlaka
Cok gecmiş olsun canım,kimyasal gebelik aslında adet mncesi baktırmadgmzda farkedebilecegimiz birsey değilmiş,saglıksız döllenmede vücut kendiliğinden atarmıs,Allahım tez zamanda saglklı bir evlat nasip etsin canımbenim kanamam arttı değerim 9.50 düşmüş maalesef kimyasal gebelikmis doktor dusuk yapıyorsun dedi
geçmiş olsun canım inşallah yine olurbenim kanamam arttı değerim 9.50 düşmüş maalesef kimyasal gebelikmis doktor dusuk yapıyorsun dedi
Canım tekrar kan testi yaptır ancak orda belli olur, inşallah bebişin seninledir , şimdi pozitif ya da negatif birşey söylemeyiz , belki yerleşme kanamasıdır bu ya da çok geciktin adetin başlıyorYa nolur bilen biri yazsin
Bilmiyorum 5 gun gecti adet gormedim simdi kahverengimsi olmustu kirmiziya dönuyo gibi ama cok az oluyo verahim kisminda agri varCanım tekrar kan testi yaptır ancak orda belli olur, inşallah bebişin seninledir , şimdi pozitif ya da negatif birşey söylemeyiz , belki yerleşme kanamasıdır bu ya da çok geciktin adetin başlıyor
Bence hiç vakit kaybetme ve kan testi yaptır canımBilmiyorum 5 gun gecti adet gormedim simdi kahverengimsi olmustu kirmiziya dönuyo gibi ama cok az oluyo verahim kisminda agri var
Peki düşük yapiyosam falan kanda bisey cikar mi 4 aylik evliyim bu konularda pek bisey bilmiyorumBence hiç vakit kaybetme ve kan testi yaptır canım
Kanda bişe çıkmaz sadece yogun olur o kadar sen git bı tahlil vrr aklında kalmasınPeki düşük yapiyosam falan kanda bisey cikar mi 4 aylik evliyim bu konularda pek bisey bilmiyorum
Eğer düşükse de çok üzülme canım sağlıksız gebeliğe vücut kendi son veriyor genelde kromozom bozukluğu varsa kendiliğinden düşüyor embriyo Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat ve evlatlar nasip etsin bizlere inşallahPeki düşük yapiyosam falan kanda bisey cikar mi 4 aylik evliyim bu konularda pek bisey bilmiyorum
Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin cok sagolunEğer düşükse de çok üzülme canım sağlıksız gebeliğe vücut kendi son veriyor genelde kromozom bozukluğu varsa kendiliğinden düşüyor embriyo Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat ve evlatlar nasip etsin bizlere inşallah
Kanda bişe çıkmaz sadece yogun olur o kadar sen git bı tahlil vrr aklında kalmasın[/QUOTEtesekkur ederim
aynen öyleymiş canim amin cok tesekkir ederimCok gecmiş olsun canım,kimyasal gebelik aslında adet mncesi baktırmadgmzda farkedebilecegimiz birsey değilmiş,saglıksız döllenmede vücut kendiliğinden atarmıs,Allahım tez zamanda saglklı bir evlat nasip etsin canım
teşekkür ederim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versingeçmiş olsun canım inşallah yine olur