Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İyi geceler kızlar bu saatte kafa karışıklığımı giderecek olan var mı bilmiyorum ama
Çarşamba günü 4.6, perşembe 20.2, bugün de 52.6 çıktı bhcg.
Hastanede çalıştığım için iki güne bir baktırmayı bekleyemiyorum her gün baktırıyorum elimin altında imkan varken :)

Bat Dündü artış güzel de değer çok az geldi bana, dış gebelikte bu kadar Yükselme olur mu? Dış gebelik geçiren varsa kendi kan değerleriyle benimkini kıyaslarsa çok sevinirim
Canım normalde 2 güne bir 2 kat artarken seninki ertesi gün nerdeyse 3 katına çıkmış. Gayet güzel bence sakin ol ve hamileliğin tadını çıkar :KK66: dış gebelikte düzgün artış olmuyor o yüzden dış gebelik yorumu yapıyor doktorlar. Hem hastanedeymissin kadın doğum dr.na her ayrıntıyı sorma Şansın da vardır senin ne güzel :) ama rahat ol inşallah pazartesi de en az 150 çıkacaktır

iyi aksamlar kizlar yardima ihtiyacim var bu gun son adet tarihimin ustunden 34 gun gecti kan tahlili yaptirdim beta 20.55 cikti doktora cikamadim yarin gidicem ama bu deger bana az gibi geldi korkuyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi
Canm bende ilk baktırdıgımda 19 du iki gun sonra 92 oldu,simdi 8. Haftadayız cok şükür,iyi düsün iyi olsun iki gün sonra tekrar kan ver,hayırlı olsun:)

Merhaba kızlar. Size durumumu anlatmak istedim.
Adetime 8 gün kala ayın 1'inde kahverengi akıntım oldu yerleşme kanamasından şüphelenip ertesi gün kan verdim <1.20 çıktı. Kesin yok dediler.
Ama çok belirti vardı inanmadım adetime 4 gün kala ayın 5inde yaptığım idrar testinde silik çizgi gördüm.
Ertesi gün kan vermek için gittim anlattım durumu imkanı yok daha 4 gün önce kan vermişsin olsa çıkardı dediler ısrarla kan verdim 14.77 çıktı nasıl oluyor bilmem ne dediler ama büyük ihtimal kimyasal çünkü çok düşük dediler. Adet olursun dediler.
Ertesi gün yani adetime 2 gün kala tekrar test verdim 21,5 çıktı yükseliyor ama düşük hala dediler. Adette olabilirsin gebelikte olabilir ikisine de hazırlıklı ol dediler.
adet günümde yani dün kan verdim 112 çıktı. Kimyasal değil sağlıklı gebelik haftaya gel keseyi görelim dediler.
yani diyeceğim o ki doktorların lafına inanmayın ümidinizi son ana kadar kaybetmeyin. Stres daha kötü etkiliyor İnanın. Ben ne stres yaşadım bi ben bi Allah biliyor.

Bu arada 4-5 gündür kahverengi akıntım var. İlk doktor düşük yapıyorsun dedi. İkinci kimyasal gebelikten dedi. Son doktor da normal bunlar gebelikte olur alış dedi. Yani hepsi ayrı kafadan konuştu. Belki birine yardımcı olur bu yaşadığım.

ay gercekten mi peki sizin 19 çıktığında adetiniz kac gun gecikmisti
İlk yumurtlamama göre 4 gün gecmişti canm ama ben 7 gün sonra tekrar yumrtladm gec yumurtlama yani o tuttu ona göre hesapladgm batada 3 gün vardı,seninkide gec yumurtlamadır korkma hic:)

İlk yumurtlamama göre 4 gün gecmişti canm ama ben 7 gün sonra tekrar yumrtladm gec yumurtlama yani o tuttu ona göre hesapladgm batada 3 gün vardı,seninkide gec yumurtlamadır korkma hic:)
insallah canim kanamam da var ama bugun doktorum hala ümidinizi kaybetmeyin pazartesiye kadar bekleyecegiz dedi

Kızlar persembe gittim 5haftalik kesem göZüktü ve kan verdim ogun sonuç pazartesi öğrencem ama evde telden baktık sonuç yüksek beta ben sok okuyom cogul olabliyor galiba böyle durumda 5haftalik gebe için sizce normal mi
20180211_023954.jpg

Merhaba arkdalar yardımınıza ihtiyacım var ben 05.02.3018 deidrar tahlili yaptım negatif çıktı ondan sonra 08.02.2018 de iki kere idrar tahlili yaptım pozitif çıktı akşamı gidip kan testi verdim 24.9 çıktı hamilesin ama ne iyi ne dekötü bir değer dedi dr. 2 gün sonra yani 10.02.2018 de tekrar yaptım 30 kusur çıktı dediler hastaneyi aradım. Tekrar 2 gün sonra gel bakalım dedi dr. Şimdi ben adet tarihim bugün normalde yarın tekrar gidip kan vercem sizce beta hcg yükselir mi böyle az çıkıp ta yükselen sağlıklı gebelik geçiren oldu mu lütfen yardım edin

Merhaba arkdalar yardımınıza ihtiyacım var ben 05.02.3018 deidrar tahlili yaptım negatif çıktı ondan sonra 08.02.2018 de iki kere idrar tahlili yaptım pozitif çıktı akşamı gidip kan testi verdim 24.9 çıktı hamilesin ama ne iyi ne dekötü bir değer dedi dr. 2 gün sonra yani 10.02.2018 de tekrar yaptım 30 kusur çıktı dediler hastaneyi aradım. Tekrar 2 gün sonra gel bakalım dedi dr. Şimdi ben adet tarihim bugün normalde yarın tekrar gidip kan vercem sizce beta hcg yükselir mi böyle az çıkıp ta yükselen sağlıklı gebelik geçiren oldu mu lütfen yardım edin
Canım tekrar kan ver bakalım artıs suan icin bise demek zor ama bu sekilde olup saglıklı gebelik geciren arkadaslarda oldu sıkma kendini stres yapmamaya calıs,inşallah saglıklıdır..

Merhaba arkadaşlar bende yeni katildim araniza.2 ay once beta hcg 5.0 cikmisti ve bikac gun önce yaptirdim 5.3 cikti. Gecen ay 10 0cak adet oldum bu ay günum gecti adet olmadim sizce rahim gebelige mi hazirliyo kendini yoksa gebe olabilir miyim

bana demiş sanırım canım sen de inşallah kavuşursun yavruna bir daha test yaptır bence tam net olmak adına yani

X