Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatoşçum iyi tabiii...Maşallah Benim de SAT 18 Ocak tı ve galiba 2-3 şubat gibi yumurtladım. Eğer hamileysem bugün 3+3. Yarın kan tahlili yaptırıcam ben de...Hadi inşallah hayırlısı bakalım dua edin bana
günaydın benim sonuç 408 çıkmıştı gecen cumartesi yaptırdım doktorum 2 yada 3 haftalık demişti ozaman
Merhaba;
Yeni aranıza katıldım, hamile kalmak istiyorum, kan testi sonuçları en erken ne zaman belli olur, bide en son adet tarihine göremi yoksa ilişkiye göremi, kan testi sonuçları belli olur. yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bn siteye yeni üyeyim slm.20 seneden sonra sürpriz sat tarihinde kanda hcg baktırdım 17.19 doktor biyokimyasal gebelik dedi 1 hafta sonra çağırdı çok endişeleniyorum bni aydınlatırmısınız şuan günüm 2 gün geçti vakit geçmek bilmio budeğer çokmu düşük ?doktor geç döllenme olabilir dedi .ancak kasıklarımda sancı vr ,ve müthiş gazım vr ara ara çok saydam akıntım vr bugüne kadar hiç böle bişey yaşamamıştım.yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. buarada bnm sat 9 şubat ayrıca 23 gündebir adet görürdüm.
canım 20 sene diyosun .bu süre içerisinde herhangi bir tedavi veya çalışma bunlar önemli ..
ayrıca doktorun biyokimyasal gebelik demiş,doktorunla görüşmende fayda var bu konuda..
beta hcg değerine gelince; inanki bu değer herkeste değişebiliyor..ben adet günümde yaptırmıştım 822 çıkmıştı.. arkadaşım adetin 5 gün geçe yaptırdı 400 civarında çıkmıştı.. yani bu değer döllenmeye ve kişiye göre değişiyo bence..
rahat ol inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliğin vardır canım
cnm bhcg değeri kişiden kişiye göre değişir endişe etme döllenme zamanına göre farklı olurkızlar benim 542 çıktı doktor 2yada 3 haftalık falan dedi normal mi sizce.
belki gelişimi ilerler cnm kalp atışlarını falan duyun önce bakalımarkadaşlar benimde sat 17 Ocak kan tahlini 28 ocakta yaptırdım ve 823,33 çıktı.6 haftalık oluyor bi hafta da bekleyelim kalp atışlarını duymaya gideriz dedik eşimle ve geçen c.tesi doktora gittik ve bebeğin çok küçük olduğunu söledi..ultrasonda 5 haftalık gözüküyor.2 hafta fark eder mi?
Benimde daha önce bi gebeliğim oldu kalp atışları olmadığı için aldırmıştık.Aradan 2 sene geçti.yinede korkuyorum.bilgisi olan varmı
selam benim bugün yani 17 haziran adet günüm fakat şu saate kadar adet olmadım beta hcg testi yaptırdım negatif çıktı adet olmazsam iki gün sonra bir daha mı yaptırmalıyım yoksa doktora mı gitmeliyim