Kan sulandırıcı sorunu

Hangi şehirdesiniz

Ben de aynı sorunu yaşamıştım, Mahalledeki hiçbir eczanede ve depoda yoktu. Bahçeli de başkent hastanesi yakınında Bihter eczanesi’nde buldum, gerçi nerdeyse 1 ay oluyor ama arayıp sorun isterseniz, 9 kutu alınıyor raporla orda vardı bolca ama şimdi durum nedir bilemiyorum

Sorun zaten yeni başladı son 1 haftadır eczane eczane geziyoruz resmen ellerinde kalanları alıyoruz ama herkes aynı şeyi söylüyor. Daha önce aylık olarak alıyordum hiç sorun yoktu.Benim ankarada ulasmadigim depo,eczane kalmadı hatta konyayi bile aradım orada da aynı sorun varmış.

Ben 1 ay önce yaşamıştım aynı sorunu, dediğim eczanede bulabilmiştim. Rapor çıkartsaydınız iyi olurdu 9 kutu alınabiliyor. Doktorunuza ulaşsanız belki yatış gösterir hastanenizden temin edilebilir bilemedim

Raporum var ama elimizde yok ilaç diyorlar ve depolardan çekildi ilaç diyorlar.. böyle bı dönemde yatış gosterilebilecegini dusunmuyorum, ameliyatlar bile ertelenirken.. doktorum bugün muadillerini bulabilirsin demişti ama hiçbirini bulamıyorum bu durumda doktorun da yapabileceği bir şey yok gibi çünkü ilaclari piyasadan çeken devlet hastaneleri ben özel bı hastanede takipteyim şu an

Bol şans öyleyse, her eczaneyi tek tek aramak zorundasınız,Başka şehirlerdeki yakınlarınıza da sorun, dediğim eczaneyi de arayın ben hiçbiryerde bulamazken orda bulmuştum hem de 9 kutusunu birden. İnşallah bulursunuz

Teşekkür ederim yarın mutlaka oraya da uğrayacak eşim

canım çok geçmiş olsun. Hacettepe Onkoloji Hastanesi'nin arkasında yan yana 3-4 eczane var. Onlarda da genelde depoda bitenler oluyor. Şu an aradığın var mı bilmiyorum ama bi ulaşın isterseniz. Hamamönü tarafında eczaneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…