- Konu Sahibi Melike Alya
-
Size de geçmişler olsunGeçmiş olsun sizede.benim sağlıklı bi çocuğum vardı üç düşük yaşadım üst üste en son bebeğimi 14.haftada kaybettim .genetik testi üniversite hastanesindeki dr gereksiz dedi özelde yaptırdım sonuç bekliyorum.üçüncü düşükte kürtaj materyaline genetik test yapıldı kromozomla ilgili problemler çıktı .bu sonuç sadece bu düşüğü Bağlar dedi dr.diğer tüm testlerimde temiz çıkt.dr coraspririn başla dedi deneyeceksen bebek sonrasında iğne dedi .spnrasında perinatolog buldum ona gittim corasprini kesti bu ilaç zaten sakat bebek doğumuna neden oluyo dedi .kafa karışıklığıyla bekliyorum denemeye cesaretim yok şimdilik
Hangi değerlerde sorunlarınız çıktı, bağışıklık baskılayıcı ilaçlar bu covid döneminde kullanılması sakıncalı da olabilir mi acaba?Ramotojiye gidin bağışıklık testlerinizi mutlaka yaptırın benimde 4 kalp durması bir kimyasal yaşadım bağışıklığımda sorun çıktı
Farketmez ac tok ramotoji bölümü bakıyor çok test yapılıyor isimlerini tek tek hatırlamam mümkün degil siz söyleyin onlar yaparBende bağışıklıkla hangi bölüm bakıyor araştırıyordum..! Hangi testler yapılıyor ? Kan tahlili veriliyorsa aç mı tok mu gitmek gerek?
34 . Haftaya kadar ecosprin kullandım canım hiç öyle bişey duymadımGeçmiş olsun sizede.benim sağlıklı bi çocuğum vardı üç düşük yaşadım üst üste en son bebeğimi 14.haftada kaybettim .genetik testi üniversite hastanesindeki dr gereksiz dedi özelde yaptırdım sonuç bekliyorum.üçüncü düşükte kürtaj materyaline genetik test yapıldı kromozomla ilgili problemler çıktı .bu sonuç sadece bu düşüğü Bağlar dedi dr.diğer tüm testlerimde temiz çıkt.dr coraspririn başla dedi deneyeceksen bebek sonrasında iğne dedi .spnrasında perinatolog buldum ona gittim corasprini kesti bu ilaç zaten sakat bebek doğumuna neden oluyo dedi .kafa karışıklığıyla bekliyorum denemeye cesaretim yok şimdilik
Evet kullanan çok benim pıhtılaşma değerimde sıkıntı olmadığı İçin gereksiz kullanım İçin sağlıksız diye demiş olabilir34 . Haftaya kadar ecosprin kullandım canım hiç öyle bişey duymadım
bende ilk bebegim 16 haftalik kanamam vardi erken dogdu..Ikinci bebegim 9 haftada kalbi durdu..Arastirmalar falan yapildi iki faktor heterozigot cikti..Ucuncu gebelikte oxapar 4000 verdi..Bukez bebegin kalp atisini bile duymadik.Gelisme geriligi dedi..3 kez kurtaj oldum...Son olarak bir prof a gittik.Gecen gun histeroskopi yapti.Perde var yapisiklik var dedi..Bilmiyorm cozum olurmu allah bilir..Rabbim yuzumuzu guldursun hepimizinMrb sevgili hanımlar. İlk 2 gebeliğimde biri 7 diğeri 8.haftada kalbi durunca kürtaj oldum. Bayağı test yapıldı. Kromozom analizi, hormon testleri, pıhtılaşma testleri... Sadece trombofili panelinde 6 farklı değerden 3 heterozigot ve paı homozigot bulundu. Hematoloji bize göre sorun yok dedi ama kadın doğumcum 3.sünde coraspin ve oksapar 4000 başlattı hcg 15 değerinden sonra. Ama maalesef onda da aynı şey oldu hatta daha erken, 6.haftada gelişimi durdu ve bu sefer daha farklı bişey de oldu, yolk sac büyüktü ve giderek de büyüyordu. Yani yine kürtaj. Bu sefer materyali genetiğe gönderdik yakın zamanda çıkacak muhtemelen sonuç. Benimle aynı yada benzer durumu yaşayanlar gelin beyin fırtınası yapalım. Çözümü bulanlar birbirine destek olsun. Ne dersiniz:))
Merhaba gebelik varmi acababende 3 düşük 2 kürtajım var. ilki tüp bebekti tüp bebek olunca kan sulandırıcı iğne ilaç hepsini kullandık. ikiz tutmuştu ilki düştü diğeride kürtajla alındı. 10 ay sonra ben kendiliğimden hamile kaldım. doktor her ihtimale karşı yine kan sulandırıcı iğne ilaç yazdı. 9. haftada kalbi durdu. bebek patolojiye gitti. bizde o arada tahliller felan yaptırdık genetikde sorun çıkmadı. pıhtılaşma testi seninkiyle aynı. bir çok doktora gösterdim kimi diyor ki iğne kullan kimi diyor hiç birşeye gerek yok. ee zaten her iki gebelikte kullandım bunları demekki onunla alakalı birşey değil. 1 yıl oldu gebelik olmadı eğer nasip olursa yeni bir hamilelik kan sulandırıcı iğnede ilaçta kullanmak istemiyorum bu sefer.
Merhaba öncelikle cok cok geçmiş olsunMerhaba gebelik varmi acaba
2.gebekigimde bebegin kalbi 9.haftada durdu..Asiri kusma vardi.Suphelendim.Gittim kalbi durmustu.Kanama yoktuMerhaba öncelikle cok cok geçmiş olsunkalp durması yaşadığınız gebelikte belirtileriniz azaldımı acaba kanamamı oldu gebelik belirtileriniz devam ettimi
Herkeste belirtiler hakıkaten çok farklı kimi belirtiler aniden kesildi derken senın de mide bulantın artmıs2.gebekigimde bebegin kalbi 9.haftada durdu..Asiri kusma vardi.Suphelendim.Gittim kalbi durmustu.Kanama
Canım tam 9. Haftada mıydı bebek 10 haftalarw dogrumu anladın bu arada2.gebekigimde bebegin kalbi 9.haftada durdu..Asiri kusma vardi.Suphelendim.Gittim kalbi durmustu.Kanama yoktu
Gelişimi kaçıncı haftada durdu?Bende 3 kere düşük yaşadım kan pıhtılaşmamda paı:homozigot çıktı ama sonkinde oksopar kullanmama rağmen kaybettim gelişmedi.ramatoloji ne gibi testler yapıyo acaba?
Canım eşinle ılgılı arastırmalar yapıldımı pekiGelişimi kaçıncı haftada durdu?
Mesela ben 9 haftaya kadar geliyorum bebek gelişmemiş büyümemiş oluyo 6+4 günlük gibi gelişimi duruyo. 4 defa aynı yaşadım
Artık ileri haftalara gelip doğurmayı imkansız gibi görüyorum
Aklına gelebilecek bütün hepsi yapıldıCanım eşinle ılgılı arastırmalar yapıldımı peki
Bazı seyler nasip o zaman balım.. zamanı var demekki daha Rabbim cok bekletmeden gonlune gıre versin inşallahAklına gelebilecek bütün hepsi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?