gecmis olsun. ben cok iyi bir tup bebek merkezinde iki kere tup bebek denedim sorun spermde morfolojiydi, hic problem gorunmezken ilkinde kimyasal oldu. genetik testler yapildi pai heterezigot ve beta 2 glikoprotein igm yuksek cikti. ikincide diger ilaclara ek olarak oksapara basladik, 6 haftasinda kalp atimini duyduk(cok iyi gelismisti hamilelik), 7hafta 5gunlukken icimde bir rahatsizlik hiss ettigim icin yeniden kontrola gittik kalbi durmus malesef, kurtaj olcam ben de. transferden sonra surekli lekelenmeler yasadigim icin araliklarla oksapari doktor kestirip yeniden baslatiyordu. yani uc gun, dort gun yapmiyip lekelenmem bitince yeniden basliyodum oksapara. hesaplayinca kalbinin durmasi oksapar vurmadigim gunlere denk geliyor. doktor ama sebep bu olamaz dedi, lekelenme varsa demek ki hala kanin sulu, vurursan kanamaya donusurdu. bizim de kurtajdan ornegi genetige gondercekler bakalim ne olcak. bana garip gelen hep bu forumda iki cocuk, uc cocugu olanlar o cocuklarina zaman ayircaklarina yeniden cocuk yapip, saglik problemlerini arastirmalaridir. Allah size saglikli tek cocuk vermisse, ikincisi olmuyorsa bile tum imkanlarinizi o tek cocugun egitimine, sagligina, gelecegine yatirin ve tum sevginizi ona verin derim. biz ilk cocugumuz icin bu kadar ugrasiyoruz arti kendi sagligimizi da riske atiyoruz. vurdugumuz ignelerin cocuga da faydali olcagini dusunmuyorum. hamileyken sonucta kahve, cay bile icme diyorlar, 3 cu cocuk yapmak icin hamileliyi igneyle yurutmek ne kadar saglikli ola bilir