- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi severussnape
-
Uzun sure kullandim öyle bir uyarıda bulunmadilarMerhabalar arkadaşlar şu an kan sulandırıcı iğne kullanıyorum oksapar.. herhangi bir perhiz uygulamıyorum..iğne kullanırken şunları yemeyeceksin şu gıdalardan uzak durmalısın vs dedi mi doktorunuz?
Merhaba bende oksapar yeni kullanmaya başladım, kapağını açarken sürekli 4-5 damla boşa gidiyor, bir türlğ beceremiyorum damlatmadan açmayı, nasıl yapabilirim?Uzun sure kullandim öyle bir uyarıda bulunmadilar
Kaçınılmaz maalesef bende de öyleMerhaba bende oksapar yeni kullanmaya başladım, kapağını açarken sürekli 4-5 damla boşa gidiyor, bir türlğ beceremiyorum damlatmadan açmayı, nasıl yapabilirim?
Bendede öyle oluyordu havasi çıkıyor o şekilde belkideMerhaba bende oksapar yeni kullanmaya başladım, kapağını açarken sürekli 4-5 damla boşa gidiyor, bir türlğ beceremiyorum damlatmadan açmayı, nasıl yapabilirim?
Acaba yetersiz mi kalır sorun mu olur endişesi oluyor o yozden biraz tedirgin oldum açıkcasıKaçınılmaz maalesef bende de öyle
Kapağı açmadan şırıngayı kendinize doğru çekeceksiniz. Bende de öyle oluyor önce çekiyorum sonra kapağı açıyorum. Vururkende boş havayı verip iğnemi yapıyorum boşa akmamış oluyorAcaba yetersiz mi kalır sorun mu olur endişesi oluyor o yozden biraz tedirgin oldum açıkcası
Bende öyle yapıyorum önce şırıngayı çekiyorum kapağı da döndürerek çekiyorum ama akıyor yine deKapağı açmadan şırıngayı kendinize doğru çekeceksiniz. Bende de öyle oluyor önce çekiyorum sonra kapağı açıyorum. Vururkende boş havayı verip iğnemi yapıyorum boşa akmamış oluyor
Allah allah şıırngayı çekince bende akma olmuyor. Döndürmüyorum ama direk kapağı öyle çekiyorum hiç akmıyorBende öyle yapıyorum önce şırıngayı çekiyorum kapağı da döndürerek çekiyorum ama akıyor yine de
Bende sürekli akma oluyor 4-5 damla çok rahat akıyor, acele edip hemen yapıyor yoksa hala akmaya devam ediyor ben yapamıyorum galiba anlamadım, yanlış mı yapıyorum dlye sormak istedimAllah allah şıırngayı çekince bende akma olmuyor. Döndürmüyorum ama direk kapağı öyle çekiyorum hiç akmıyor
İğneyi alırken yanlıslıkla pistona basıyorsanız öyle olabilir. Çok kolay basılıyor çünkü deneyimledim özellikle. İğneyi alır almaz baya geri çekin çıkmaması lazımBende sürekli akma oluyor 4-5 damla çok rahat akıyor, acele edip hemen yapıyor yoksa hala akmaya devam ediyor ben yapamıyorum galiba anlamadım, yanlış mı yapıyorum dlye sormak istedim
Evet bugun öyle yapacagım pistonlu geri çekeceğim kapağı açarken akşam uyumaya calışırken aklıma geldiİğneyi alırken yanlıslıkla pistona basıyorsanız öyle olabilir. Çok kolay basılıyor çünkü deneyimledim özellikle. İğneyi alır almaz baya geri çekin çıkmaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?