Perinotologa gitmedım de riskli gebelık doktoruna gidiyoruum suan ben. Off gitmedıgım kalmadıMerhaba faktör olan ayni diğer gen farkli homozigot mutantli benim sonuç sizde de pıhtılaşma var bu sonucunuz ile bırlıkte perinatolog giderseniz size uygun tedavi onerecektir rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan pıhtılasmasından anlayan yazsınnn lütfennnnn
- Konu Sahibi Hayatzb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
İğne falan onerdimi pekiPerinotologa gitmedım de riskli gebelık doktoruna gidiyoruum suan ben. Off gitmedıgım kalmadı
Hamıle olur olmaz iğne ve prednol baslıcx dediİğne falan onerdimi peki
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
merhaba canım,Merhaba faktör olan ayni diğer gen farkli homozigot mutantli benim sonuç sizde de pıhtılaşma var bu sonucunuz ile bırlıkte perinatolog giderseniz size uygun tedavi onerecektir rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
birkaç test daha ıstemıstı doktorum ramotolıjıye gıdecegım,
birde hematolojıye randevu almıstım bakalım ..
tüp bebekte ıgne ve coraspın kullanmamıstım sanırım ıkıncı tranfsrde kullanmam gerekecek..
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Bana günlük iki doz iğne ve corasprin gebeligin başından doguma kadar demisti arkadasimda ayni sekildeydi maşallah 2 dogumu yapti Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlat versinmerhaba canım,
birkaç test daha ıstemıstı doktorum ramotolıjıye gıdecegım,
birde hematolojıye randevu almıstım bakalım ..
tüp bebekte ıgne ve coraspın kullanmamıstım sanırım ıkıncı tranfsrde kullanmam gerekecek..
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
maşallah canım, darısı bızlere olsunBana günlük iki doz iğne ve corasprin gebeligin başından doguma kadar demisti arkadasimda ayni sekildeydi maşallah 2 dogumu yapti Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin
amııınnnn
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Aminnn canmmaşallah canım, darısı bızlere olsun
amııınnnn
- 3 Mayıs 2021
- 87
- 25
- 38
- 32
Canm gebe kalınca iğne kullanman gerekiyordu neden vermedi doktor acabaKan pıhtılasma sonucu bilen varsa yazabılırmi . 3. Kez kalbş durdu cocugun . MTHFR A1298C homozigot . Paİ 4G/5G polimorfizmi. Diğerleri normal . Bana corasprin vermıstı sonuncu hamılelıgımde yine 8+4 kalbi durdu kürtaj oldum . Ya test yaptıranlar neler yaptırdı da ilerledi hamılelıklerı . Smdı korumuyorum tekrar doktora gitcm 3 düşük oncesı arastrmıyorlar ya nıye böyleler cocugu patolojiye yolladk bıse cıkmadı genetıkte bugun yarın cıkacak ama bu kan pıhtılasmasıyla iğne vurulsam belkı ölmezdi . Bu sonucu degerlendıreck olan varmı . 3 yıl once bır saglam cocuk dogurdm bunlardan habersz. Yasım 30 . Yaşlandım mı ben acaba
Valla cnm dedıgım halde vermedi . Bıdahakınde verecekmıs olan bana oldu yineCanm gebe kalınca iğne kullanman gerekiyordu neden vermedi doktor acaba
- 3 Mayıs 2021
- 87
- 25
- 38
- 32
Bu bir bile bile cinayet bir de canm gebe kalınca riskli gebeliğe gitmende fayda var onlar duruma el atıyor MuşValla cnm dedıgım halde vermedi . Bıdahakınde verecekmıs olan bana oldu yine
Riskli gebelık doktoruna gıdıyorum zaten risk görünmuyorBu bir bile bile cinayet bir de canm gebe kalınca riskli gebeliğe gitmende fayda var onlar duruma el atıyor Muş
- 3 Mayıs 2021
- 87
- 25
- 38
- 32
Allah AllahRiskli gebelık doktoruna gıdıyorum zaten risk görünmuyor
Evet bıde kan pıhtılasmasıAllah Allah
İçin iğne ile deneyecez . Bıdahakı gebelıkte deneme yanılmaya kaldık artk
- 3 Mayıs 2021
- 87
- 25
- 38
- 32
Öyle şey mi olur kız deneme yanılma ne doktor değiştir nerde yaşıyorsunEvet bıde kan pıhtılasması
İçin iğne ile deneyecez . Bıdahakı gebelıkte deneme yanılmaya kaldık artk
Kan pıhtılasma sonucu bilen varsa yazabılırmi . 3. Kez kalbş durdu cocugun . MTHFR A1298C homozigot . Paİ 4G/5G polimorfizmi. Diğerleri normal . Bana corasprin vermıstı sonuncu hamılelıgımde yine 8+4 kalbi durdu kürtaj oldum . Ya test yaptıranlar neler yaptırdı da ilerledi hamılelıklerı . Smdı korumuyorum tekrar doktora gitcm 3 düşük oncesı arastrmıyorlar ya nıye böyleler cocugu patolojiye yolladk bıse cıkmadı genetıkte bugun yarın cıkacak ama bu kan pıhtılasmasıyla iğne vurulsam belkı ölmezdi . Bu sonucu degerlendıreck olan varmı . 3 yıl once bır saglam cocuk dogurdm bunlardan habersz. Yasım 30 . Yaşlandım mı ben acaba
Kan pıhtılasma sonucu bilen varsa yazabılırmi . 3. Kez kalbş durdu cocugun . MTHFR A1298C homozigot . Paİ 4G/5G polimorfizmi. Diğerleri normal . Bana corasprin vermıstı sonuncu hamılelıgımde yine 8+4 kalbi durdu kürtaj oldum . Ya test yaptıranlar neler yaptırdı da ilerledi hamılelıklerı . Smdı korumuyorum tekrar doktora gitcm 3 düşük oncesı arastrmıyorlar ya nıye böyleler cocugu patolojiye yolladk bıse cıkmadı genetıkte bugun yarın cıkacak ama bu kan pıhtılasmasıyla iğne vurulsam belkı ölmezdi . Bu sonucu degerlendıreck olan varmı . 3 yıl once bır saglam cocuk dogurdm bunlardan habersz. Yasım 30 . Yaşlandım mı ben acaba
Adana . Cogu doktora gıttm zatenÖyle şey mi olur kız deneme yanılma ne doktor değiştir nerde yaşıyorsun
- 22 Ekim 2022
- 99
- 192
- 13
- 37
Benımde böyle aynı sürekli düşük yapıyorum . İğne ve prednol vereck öğrendgm andan itibaren artk bu defa olur ınsallah Rabbım izin verırseMerhaba kan testi sonucum bu şekilde çıktı. İlk transferde ikiz gebelik ikisininde 8.haftada kalbi durdu. Bana doktorum hiç kan sulandırıcı iğne veya hap kullandırmadı. Kromozom analizi testimiz normal çıktı. Pıhtılaşma mı var bende???
Eki Görüntüle 3231985 Eki Görüntüle 3231985