Kan pıhtılasmasından anlayan yazsınnn lütfennnnn

Merhaba faktör olan ayni diğer gen farkli homozigot mutantli benim sonuç sizde de pıhtılaşma var bu sonucunuz ile bırlıkte perinatolog giderseniz size uygun tedavi onerecektir rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah 🤲😊
Perinotologa gitmedım de riskli gebelık doktoruna gidiyoruum suan ben. Off gitmedıgım kalmadı 😔

Merhaba faktör olan ayni diğer gen farkli homozigot mutantli benim sonuç sizde de pıhtılaşma var bu sonucunuz ile bırlıkte perinatolog giderseniz size uygun tedavi onerecektir rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah 🤲😊
merhaba canım,
birkaç test daha ıstemıstı doktorum ramotolıjıye gıdecegım,
birde hematolojıye randevu almıstım bakalım ..
tüp bebekte ıgne ve coraspın kullanmamıstım sanırım ıkıncı tranfsrde kullanmam gerekecek..

merhaba canım,
birkaç test daha ıstemıstı doktorum ramotolıjıye gıdecegım,
birde hematolojıye randevu almıstım bakalım ..
tüp bebekte ıgne ve coraspın kullanmamıstım sanırım ıkıncı tranfsrde kullanmam gerekecek..
Bana günlük iki doz iğne ve corasprin gebeligin başından doguma kadar demisti arkadasimda ayni sekildeydi maşallah 2 dogumu yapti 😊 Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin 🤲😊

Bana günlük iki doz iğne ve corasprin gebeligin başından doguma kadar demisti arkadasimda ayni sekildeydi maşallah 2 dogumu yapti 😊 Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı sağlıklı evlat versin 🤲😊
maşallah canım, darısı bızlere olsun :anneadayı: :KK200: :KK36:
amııınnnn

Kan pıhtılasma sonucu bilen varsa yazabılırmi . 3. Kez kalbş durdu cocugun . MTHFR A1298C homozigot . Paİ 4G/5G polimorfizmi. Diğerleri normal . Bana corasprin vermıstı sonuncu hamılelıgımde yine 8+4 kalbi durdu kürtaj oldum . Ya test yaptıranlar neler yaptırdı da ilerledi hamılelıklerı . Smdı korumuyorum tekrar doktora gitcm 3 düşük oncesı arastrmıyorlar ya nıye böyleler cocugu patolojiye yolladk bıse cıkmadı genetıkte bugun yarın cıkacak ama bu kan pıhtılasmasıyla iğne vurulsam belkı ölmezdi . Bu sonucu degerlendıreck olan varmı . 3 yıl once bır saglam cocuk dogurdm bunlardan habersz. Yasım 30 . Yaşlandım mı ben acaba 😞 😭😭😭😭😭
Canm gebe kalınca iğne kullanman gerekiyordu neden vermedi doktor acaba

Kan pıhtılasma sonucu bilen varsa yazabılırmi . 3. Kez kalbş durdu cocugun . MTHFR A1298C homozigot . Paİ 4G/5G polimorfizmi. Diğerleri normal . Bana corasprin vermıstı sonuncu hamılelıgımde yine 8+4 kalbi durdu kürtaj oldum . Ya test yaptıranlar neler yaptırdı da ilerledi hamılelıklerı . Smdı korumuyorum tekrar doktora gitcm 3 düşük oncesı arastrmıyorlar ya nıye böyleler cocugu patolojiye yolladk bıse cıkmadı genetıkte bugun yarın cıkacak ama bu kan pıhtılasmasıyla iğne vurulsam belkı ölmezdi . Bu sonucu degerlendıreck olan varmı . 3 yıl once bır saglam cocuk dogurdm bunlardan habersz. Yasım 30 . Yaşlandım mı ben acaba 😞

Kan pıhtılasma sonucu bilen varsa yazabılırmi . 3. Kez kalbş durdu cocugun . MTHFR A1298C homozigot . Paİ 4G/5G polimorfizmi. Diğerleri normal . Bana corasprin vermıstı sonuncu hamılelıgımde yine 8+4 kalbi durdu kürtaj oldum . Ya test yaptıranlar neler yaptırdı da ilerledi hamılelıklerı . Smdı korumuyorum tekrar doktora gitcm 3 düşük oncesı arastrmıyorlar ya nıye böyleler cocugu patolojiye yolladk bıse cıkmadı genetıkte bugun yarın cıkacak ama bu kan pıhtılasmasıyla iğne vurulsam belkı ölmezdi . Bu sonucu degerlendıreck olan varmı . 3 yıl once bır saglam cocuk dogurdm bunlardan habersz. Yasım 30 . Yaşlandım mı ben acaba 😞 😭😭😭😭😭

Merhaba kan testi sonucum bu şekilde çıktı. İlk transferde ikiz gebelik ikisininde 8.haftada kalbi durdu. Bana doktorum hiç kan sulandırıcı iğne veya hap kullandırmadı. Kromozom analizi testimiz normal çıktı. Pıhtılaşma mı var bende???
Screenshot_20230412_102559.jpg
Screenshot_20230412_102559.jpg

Merhaba kan testi sonucum bu şekilde çıktı. İlk transferde ikiz gebelik ikisininde 8.haftada kalbi durdu. Bana doktorum hiç kan sulandırıcı iğne veya hap kullandırmadı. Kromozom analizi testimiz normal çıktı. Pıhtılaşma mı var bende???
Eki Görüntüle 3231985 Eki Görüntüle 3231985
Benımde böyle aynı sürekli düşük yapıyorum . İğne ve prednol vereck öğrendgm andan itibaren artk bu defa olur ınsallah Rabbım izin verırse

X