Bu sorunlara pıhtılaşma çok denmiyor, bazı doktorlar iğne öneriyor bazıları önermiyor. Benim iki düşüğüm olduğu ve pıhtılaşmayı gösteren bazı testlerde de pıhtılaşma görüldüğü için iğne verildi. Aktif protein C rezistansı idi sanırım. Doktorun dediği şey teorik ve pratik her zaman uyumlu olmuyor, bazı doktorlar mthfr leri pıhtılaşma olarak görmüyor ama benim doktorum kendi hastanesinden başka yerde yaptırdı kan testimi bizim hastanede o değerlere bakılmıyor ama onlar da pıhtılaşma ve düşük yapıyor dedi. Hamile kalmadan önce coraspin kullanıyordum, hamile kalıp kese görününce iğneye başladık. Kalp atışını beklemedik çünkü düşüyordu kalp atışına gelmeden. Siz de bu değerleri pıhtılaşma olarak gören ve size iğne yazacak bir doktor bulun onunla devam edin
Bana mesela bir üniversite hastanesinde Hematoloji bölümü iğne gerekir hamilelikte dedi başka hastane gerek yok dedi. Gerek yok diyen hastanenin kadın doğumu ama iğne gerekir dedi. Çok farklı yorumlar var. Çok uzattım ama benim test sonuçlarım sizinkiyle aynı, coraspin ve iğne ile olumlu sonuç aldım, inşallah sizin de olur