• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeycan dolar

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
26
63
8
42
Kızlar günaydın iyi bayramlar kıromozon testi ile pıhtılaşma testi yaptırdım kıromozon temiz çıktı ama pıhtılaşma böyle çıktı Böyle olupta iğne kulanıp bebeğini kucana alan varmı ve iğne kulanmam gerekiyormu bu ara bir kimyasal yaşadım birde iki aylık ken kalbi durdu bebeğimin bana da acil yardıme dermisiniz kızlar 🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• E80C31B6-B792-40B2-861C-05B499C6D1EB.webp
    E80C31B6-B792-40B2-861C-05B499C6D1EB.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 439
Bende de kan pıhtılaşma çıktı doktorum önce aspirin verdi gebe kalınca hemen iğne başlatacak genelde veriyorlar iğneyi diye biliyorum benim de üç kimyasalım olmuştu

Ben de de 2 değer heterozigot. Faktör V normal cikmis. Riskli olduğunuzu düşünmüyorum. Pihtilasmada faktör V e bakılıyor genelde. Asprin kullanmanız gerekir. Inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Beeen 🤭🤭 homozigottu benim de. Coraspin ve iğne kullandım 9 ay. Oğlum 5 yaşında şimdi. Şu saatten sonra perinatologla görüşmelisiniz. O sizi yönlendirecektir.

Kızlar günaydın iyi bayramlar kıromozon testi ile pıhtılaşma testi yaptırdım kıromozon temiz çıktı ama pıhtılaşma böyle çıktı Böyle olupta iğne kulanıp bebeğini kucana alan varmı ve iğne kulanmam gerekiyormu bu ara bir kimyasal yaşadım birde iki aylık ken kalbi durdu bebeğimin bana da acil yardıme dermisiniz kızlar 🤲🏻🤲🏻
Canım bu genlere iğne vermiyorlar b12 ve folic veriliyor ama bana doktor homosistein degerini etkiliyprsa yuksekse iğne gerekir dedi şimdi gebeyim iğne de kullanıyorum

Canım bu genlere iğne vermiyorlar b12 ve folic veriliyor ama bana doktor homosistein degerini etkiliyprsa yuksekse iğne gerekir dedi şimdi gebeyim iğne de kullanıyorum
Canım o sonuçlarda ne görüyosun bende pıhtılaşma mı var anlamıuorum ben hiç doktor pıhtılaşma var az ama gene de iğne vereyim dedi bide iğneyi kalp atışından sonra vercem dedi önce olması gerekmiyormu 😞😞

Canım o sonuçlarda ne görüyosun bende pıhtılaşma mı var anlamıuorum ben hiç doktor pıhtılaşma var az ama gene de iğne vereyim dedi bide iğneyi kalp atışından sonra vercem dedi önce olması gerekmiyormu 😞😞
Canım bende doktor nokta kadar keseyi gördükten sonra verdi iğneyi. Kalp atışı bile yoktu henüz. Daha sonra kalp atışı için gittiğimde tekrar kan verdim ve iğneye rağmen pıhtılaşma hala vardı. Üzerine bide hap yazdı. Şimdi 6.ayım iğne+hap devam ediyorum hala.
Bu pıhtılaşma çok dikkat edilmesi gereken bir konu canım. İhmal etme. Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah 🤲

pihtilasmaniz var..homosistein ve vitamin değerlerin önemli..onlarda da tutarsızlık görülürse caoraspirin ve igne kullanmanız gerekli..drunuz karar vericek tabiki bu duruma..benim homozigot ve homosistein değerim cok yüksek olduğu için hem igne hem coraspirin kullanıyorum..

Benim sorunlarımın aynısı ben de iki düşükten sonra iğne ve coraspin ile oğlumu kucağıma aldım, nasipse şimdi de kızım gelecek🙏 İğne ile inşallah siz de kucağınıza alırsınız, önemli olan sorunun bulunması sonrasında çözüm iğne ile oluyor

Benimde 3 kimyasalim varken bu sekilde cikmisti. gebelik öncesi Coraspin 100 luk basladim gebelik oluncada ignelere basladim ama kalp atisi olmadi 9.haftaya kadar bekledik bebek olusmustu ama gerilemeye basladi gectigimiz pazartesi kürtaj oldum. Bence gebelik olusur olusmaz perinatoloji doktoruna muayene olup ona göre ignelere baslanmasi gerekiyor cünku igne ml si yeyersiz olabiliyormus. Bende gitmedigime pismanim. :KK43:

pihtilasmaniz var..homosistein ve vitamin değerlerin önemli..onlarda da tutarsızlık görülürse caoraspirin ve igne kullanmanız gerekli..drunuz karar vericek tabiki bu duruma..benim homozigot ve homosistein değerim cok yüksek olduğu için hem igne hem coraspirin kullanıyorum..
İğne kullanıyorum zaten homosistein yuksek çıktı ama aspirin bende kanama yaptıgı için kullanmıyorum

Benim sorunlarımın aynısı ben de iki düşükten sonra iğne ve coraspin ile oğlumu kucağıma aldım, nasipse şimdi de kızım gelecek🙏 İğne ile inşallah siz de kucağınıza alırsınız, önemli olan sorunun bulunması sonrasında çözüm iğne ile oluyor

Selam saglikla kucaginiza alin bebeginizi. Bendede ayni sorun var doktorum bana hibor 5000 lik 0.2ml verdi ve bebegimin gelisimi durdu kürtaj oldum.siz hangi igneyi kullaniyorsunuz ml olarak. Sanirim benim igne bana yeterli gelmedi

Canim sakin riske atma beta hcg de gebelik cikar cikmaz igne iste.benim 4 tane gebeligim heba oldu. Banada doktor pirtilasmaya yatkinlik var az ve cok onemli degil dedi. Benim yaptigim hatayi yapma getekirse doktorunu degistir

Canım bende doktor nokta kadar keseyi gördükten sonra verdi iğneyi. Kalp atışı bile yoktu henüz. Daha sonra kalp atışı için gittiğimde tekrar kan verdim ve iğneye rağmen pıhtılaşma hala vardı. Üzerine bide hap yazdı. Şimdi 6.ayım iğne+hap devam ediyorum hala.
Bu pıhtılaşma çok dikkat edilmesi gereken bir konu canım. İhmal etme. Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah 🤲

Slm hangi ilaclari kullaniyorsunuz acaba

Bu sorunlara pıhtılaşma çok denmiyor, bazı doktorlar iğne öneriyor bazıları önermiyor. Benim iki düşüğüm olduğu ve pıhtılaşmayı gösteren bazı testlerde de pıhtılaşma görüldüğü için iğne verildi. Aktif protein C rezistansı idi sanırım. Doktorun dediği şey teorik ve pratik her zaman uyumlu olmuyor, bazı doktorlar mthfr leri pıhtılaşma olarak görmüyor ama benim doktorum kendi hastanesinden başka yerde yaptırdı kan testimi bizim hastanede o değerlere bakılmıyor ama onlar da pıhtılaşma ve düşük yapıyor dedi. Hamile kalmadan önce coraspin kullanıyordum, hamile kalıp kese görününce iğneye başladık. Kalp atışını beklemedik çünkü düşüyordu kalp atışına gelmeden. Siz de bu değerleri pıhtılaşma olarak gören ve size iğne yazacak bir doktor bulun onunla devam edin
Bana mesela bir üniversite hastanesinde Hematoloji bölümü iğne gerekir hamilelikte dedi başka hastane gerek yok dedi. Gerek yok diyen hastanenin kadın doğumu ama iğne gerekir dedi. Çok farklı yorumlar var. Çok uzattım ama benim test sonuçlarım sizinkiyle aynı, coraspin ve iğne ile olumlu sonuç aldım, inşallah sizin de olur🤲

İğne kullanıyorum zaten homosistein yuksek çıktı ama aspirin bende kanama yaptıgı için kullanmıyorum

Slm acaba hangi igneyi kullaniyorsunuz.ben hibor 5000 0.2 ml kullandim yine düstü.

Bende tedavi öncesi coraspirin kullandım..gebelik olunca 5 haftalik keseyi görünce iğneye başlandı..herkeste sıkıntı başka oluyo demek ki

Back