Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Allah Razı olsun inşallh hayırlısıyla kucana alırsın canım

Görüştün ama kalp atılı duyulnca iğne yazalım diyo ozaman geç olmazmı sizce
Endişe etmeyin bir başka y
Görüştün ama kalp atılı duyulnca iğne yazalım diyo ozaman geç olmazmı sizce
O kadar detaylı bilgim yok ama bir tanıdığımız iğne olarak bebeğini kucağına aldı gayet sağlıklı, diğer başka tanıdığımız da hala iğne oluyor şuan hamile ama kaçıncı hafta da başladı bilgim yok..

Ozaman testi pozitif görür görmez iğne istiyim demi hiç beklemeyeyim

Igne istemekte cozum degil canim bazi doktorlar dozaji yanlis ayarliyor. En garantisi hamileligi ögrenince tahlil sonuclariyla perinatoloji doktotuna gitmek. Hem sonrasindada cagirip bebege gidecek kanı ölcüyorlarmis yeterlimi diye.

Bende aynidini yasadim bu ay. Kese 5+5 de kaldi. Bana 0.2ml igne verdi ama burda diger arkadaslar 0.4 ml lik tek igne veya sabah 0.2 aksam 0.2ml 2 igne oluyorlarmis. doktor cok önemli. Insallah bu sefer saglikla devam eder gebeliginiz.

Kan oıhtilasmasi varsa clexca enix hibir olsalar gibi kan sulandırıcı iğneler ve oksalat başlanıyor bunlarla tedavi oluo bebegininkullanan cok anne var içiniz rahat olsun

Sağlıkla al canım kucagına 30lu haftaları gördün bende bi gelsem o haftalara
Çok şükür cnm gördük rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip eder insallah
Sizinde az kaldı zaman cok hizli geciyo sonra keske diyoruz hep tadını çıkarmak lazim

Çok şükür cnm gördük rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip eder insallah
Sizinde az kaldı zaman cok hizli geciyo sonra keske diyoruz hep tadını çıkarmak lazim
Canım benim sadece pıhtılaşma yokki rahim yetmezliği var serklajlıyım birde bobrek sorunu bobreğim de stent var cogu yatarak geciyor Yinede bin şükür sayılı gunler geciyor sağlıkla kucagımıza alırız inş

Genlerde mutasyon olduğu için iğne kullanman gerekiyor. Ama mutlaka kullan. Yok kullanmana gerek yok, önceki kayıpların tesadüftür bununla ilgisi yok diyen doktorlar olacak , sakın inanma ve sana iğne kullandıracak doktoru bul. Çünkü benim sonuçlarım da buna yakındı. Çok doktor gezdim iğne versinler diye vermediler. En son bebek 5 aylık olmuştu perinatologa gittim ve bebeğime kan akışı o kadar yavaşlamıştı ki biraz daha geç kalınsaydı muhtemelen ölecekti karnında. Hemen iğne verdi

Bende aynidini yasadim bu ay. Kese 5+5 de kaldi. Bana 0.2ml igne verdi ama burda diger arkadaslar 0.4 ml lik tek igne veya sabah 0.2 aksam 0.2ml 2 igne oluyorlarmis. doktor cok önemli. Insallah bu sefer saglikla devam eder gebeliginiz.
Bana doktorum 0.2 ya da 0.4 hangisi olursa kullan demişti, eczanede 0.4 olanından oluyor diğeri gelmiyor ben de onu kullanıyorum ama günde 1 kere iğne oluyorum canım. Evet gerçekten doktor çok önemli. İnşallah bir an önce sen de iyi bir doktor bulur sağlıklı gebelik yaşarsın canım

Cok tesekkür ederim canim. 0.4 daha iyiymis .banada eczaci genelde 0.4ml kullandiriyorlar dedi doktoruma israr ettim 0.2 yeter dedi.nasip degilmis. Saglikla al bebegini.

Insallah saglikla alirsin kucagina hayal kirikligi cok zor rabbim size yasatmasin ben 0.2ml kullandim ama herkes 0.4 kullaniyor hatta benim fazla kilomda var benimgibiler 0.6 ml kullaniyormus.tüp bebek merkezi ml az gelmistir dedi.
Doktoruma sonsuz güveniyorum. Ben clexan vs can yakmıyor hibor çok yakıyormuş diye clexan istediğimde onun koruyuculuğu 12 saat. Hibor u hastalar sevmez ama koruyuculuğu 24 saat . Clexan istersen günde 2 defa yapacaksın demişti. Ben çok zayıf olduğum halde 5000 lik hibor kullandım. İyi bir doktora görün bence

Kızlar bir şey soracağım malum covid nedeniyle şu an kan sulandırıcı iğneler çok fazla kullanılıyor hastanelerde ve biz bundan 1 ay önce piyasada bulamadık. Şu an durum nedir siz bulabiliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…