- 18 Mart 2020
- 26
- 63
- 8
- 42
- Konu Sahibi Zeycan dolar
-
Amin Allah Razı olsun inşallh hayırlısıyla kucana alırsın canımEvet canım iste bak bakalım ne diycek. Benim önceki hamileliğimde ilaç falan kullanmadım o zaman doktorum başkaydı. Git kalp atışı için gelirsin dedi yolladı beni. 8.hafta gittiğimde gelişiminin 5.haftada durduğunu öğrendim. Şimdiki doktorum pıhtılaşmadan olduğunu söylüyor. Keseye yeterince kan gitmemiş ve gelişimi durmuş dedi. O yüzden hemen kalp atışına bile bakmadan başladık iğneye. Çok şükür bu aya kadar ilerledik.
İnşallah darısı sana canım
Amin Allah razı olsun. Tüm hamileler inşallahAmin Allah Razı olsun inşallh hayırlısıyla kucana alırsın canım
Allah yardımcımız olsun canımBana da gebelik oncesi gittigim doktor pihtilasma oldugunu ve bol su icersem degerimin normale donebilecegini soyledi. Eger olmazsa da gebe kalinca asprin bslatacagini soyledi. Yorumlari okuyunca korktum
Benimde öyle olcak galibaHap ve iğne ile geçirdim hamileliği bende
Endişe etmeyin bir başka yGörüştün ama kalp atılı duyulnca iğne yazalım diyo ozaman geç olmazmı sizce
O kadar detaylı bilgim yok ama bir tanıdığımız iğne olarak bebeğini kucağına aldı gayet sağlıklı, diğer başka tanıdığımız da hala iğne oluyor şuan hamile ama kaçıncı hafta da başladı bilgim yok..Görüştün ama kalp atılı duyulnca iğne yazalım diyo ozaman geç olmazmı sizce
Ozaman testi pozitif görür görmez iğne istiyim demi hiç beklemeyeyim
Evet canım iste bak bakalım ne diycek. Benim önceki hamileliğimde ilaç falan kullanmadım o zaman doktorum başkaydı. Git kalp atışı için gelirsin dedi yolladı beni. 8.hafta gittiğimde gelişiminin 5.haftada durduğunu öğrendim. Şimdiki doktorum pıhtılaşmadan olduğunu söylüyor. Keseye yeterince kan gitmemiş ve gelişimi durmuş dedi. O yüzden hemen kalp atışına bile bakmadan başladık iğneye. Çok şükür bu aya kadar ilerledik.
İnşallah darısı sana canım
Kan oıhtilasmasi varsa clexca enix hibir olsalar gibi kan sulandırıcı iğneler ve oksalat başlanıyor bunlarla tedavi oluo bebegininkullanan cok anne var içiniz rahat olsunKızlar günaydın iyi bayramlar kıromozon testi ile pıhtılaşma testi yaptırdım kıromozon temiz çıktı ama pıhtılaşma böyle çıktı Böyle olupta iğne kulanıp bebeğini kucana alan varmı ve iğne kulanmam gerekiyormu bu ara bir kimyasal yaşadım birde iki aylık ken kalbi durdu bebeğimin bana da acil yardıme dermisiniz kızlar
Çok şükür cnm gördük rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip eder insallahSağlıkla al canım kucagına 30lu haftaları gördün bende bi gelsem o haftalara
Canım benim sadece pıhtılaşma yokki rahim yetmezliği var serklajlıyım birde bobrek sorunu bobreğim de stent var cogu yatarak geciyor Yinede bin şükür sayılı gunler geciyor sağlıkla kucagımıza alırız inşÇok şükür cnm gördük rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip eder insallah
Sizinde az kaldı zaman cok hizli geciyo sonra keske diyoruz hep tadını çıkarmak lazim
Genlerde mutasyon olduğu için iğne kullanman gerekiyor. Ama mutlaka kullan. Yok kullanmana gerek yok, önceki kayıpların tesadüftür bununla ilgisi yok diyen doktorlar olacak , sakın inanma ve sana iğne kullandıracak doktoru bul. Çünkü benim sonuçlarım da buna yakındı. Çok doktor gezdim iğne versinler diye vermediler. En son bebek 5 aylık olmuştu perinatologa gittim ve bebeğime kan akışı o kadar yavaşlamıştı ki biraz daha geç kalınsaydı muhtemelen ölecekti karnında. Hemen iğne verdiCanım o sonuçlarda ne görüyosun bende pıhtılaşma mı var anlamıuorum ben hiç doktor pıhtılaşma var az ama gene de iğne vereyim dedi bide iğneyi kalp atışından sonra vercem dedi önce olması gerekmiyormu
Bana doktorum 0.2 ya da 0.4 hangisi olursa kullan demişti, eczanede 0.4 olanından oluyor diğeri gelmiyor ben de onu kullanıyorum ama günde 1 kere iğne oluyorum canım. Evet gerçekten doktor çok önemli. İnşallah bir an önce sen de iyi bir doktor bulur sağlıklı gebelik yaşarsın canımBende aynidini yasadim bu ay. Kese 5+5 de kaldi. Bana 0.2ml igne verdi ama burda diger arkadaslar 0.4 ml lik tek igne veya sabah 0.2 aksam 0.2ml 2 igne oluyorlarmis. doktor cok önemli. Insallah bu sefer saglikla devam eder gebeliginiz.
Bana doktorum 0.2 ya da 0.4 hangisi olursa kullan demişti, eczanede 0.4 olanından oluyor diğeri gelmiyor ben de onu kullanıyorum ama günde 1 kere iğne oluyorum canım. Evet gerçekten doktor çok önemli. İnşallah bir an önce sen de iyi bir doktor bulur sağlıklı gebelik yaşarsın canım
İnşallah iyi doktorlarla karşılaşırsın bu sefer canım.Cok tesekkür ederim canim. 0.4 daha iyiymis .banada eczaci genelde 0.4ml kullandiriyorlar dedi doktoruma israr ettim 0.2 yeter dedi.nasip degilmis. Saglikla al bebegini.
Doktoruma sonsuz güveniyorum. Ben clexan vs can yakmıyor hibor çok yakıyormuş diye clexan istediğimde onun koruyuculuğu 12 saat. Hibor u hastalar sevmez ama koruyuculuğu 24 saat . Clexan istersen günde 2 defa yapacaksın demişti. Ben çok zayıf olduğum halde 5000 lik hibor kullandım. İyi bir doktora görün benceInsallah saglikla alirsin kucagina hayal kirikligi cok zor rabbim size yasatmasin ben 0.2ml kullandim ama herkes 0.4 kullaniyor hatta benim fazla kilomda var benimgibiler 0.6 ml kullaniyormus.tüp bebek merkezi ml az gelmistir dedi.
Şu an sorun yok geldi eczanelereKızlar bir şey soracağım malum covid nedeniyle şu an kan sulandırıcı iğneler çok fazla kullanılıyor hastanelerde ve biz bundan 1 ay önce piyasada bulamadık. Şu an durum nedir siz bulabiliyor musunuz
Sevindim , biz başkası için aramıştık bulamadık o zaman çok düşünmüştüm hamile olanlar ne yapıyor acaba diyeŞu an sorun yok geldi eczanelere
Bende yeni almıştım 3 aylık sonra bi baktım herkes şikayetci piyasada yok bulunmuyor oldu şimdi geldiSevindim , biz başkası için aramıştık bulamadık o zaman çok düşünmüştüm hamile olanlar ne yapıyor acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?