Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben detaylı bütün testlere baktırdım bir de genetik test yaptırdım. Normal de de uzun sürüyormuş ama benimki biraz hastane yüzünden uzadı sanırım. Edirne tıpta yaptırdım. Bu testler için kesinlikle tıp fakültesi yada eğitim araştırma öneriyorum. Özel de bu tarz testler pek saglıklı olmuyormuş doktorum öyle söylemişti.
Sonuö mu 7 8 ayda çıktı bana 6 8 hafta arası dediler onu bile bekleyemiyorum 7 8 ayda doğururum ben

Faktör yazan değerler önemliymiş benim onlar normal cıktı şükür ama diğer kan testlerimi bazılarında yükseklik var pıhtılaşma yok ama eğilim olabilir dedi onun içinde asprin başladık günde 2 tane 100 mg

Genetikte bişi çıkmasında pıhtılşmanın çaresi var cnm allah şifa versin. Bakalım bizde ne çıkıcak Benim yaptırdığım hastane vakıf üniversitesi bazı testleri acıbadem laboratuvarında yaptırıyolr bunlarda öyleyse erken gelir belki

Bende şimdi acıbademlab dan fiyat aldım. Ama onam formunuz var mı diye sordular. Tabiki bende öyle bişe yok yani elimizi kolumuzu sallayarak gidip şu testi yaptırmak istiyorum diyemiyoruz hey allam yaaa

Ben bütün testleri devlet hastanesinde yaptırdım yani hastaneden hastaneye değişiyor ilk yaptirdigimizda bir iki ay sürmüştü ikinci yapmamiza bir ay bile beklemedik Sonuç almak için

Benimde başıma öyle birşey geldi☺ bende hsg çektirmek için gitmiştim üniversite hastanesine orda da kaydın olmasi gerekiyormus yoksa hsg çekmiyorlarmis Allahtan bizim önceden kaydımız vardı
Bende şimdi acıbademlab dan fiyat aldım. Ama onam formunuz var mı diye sordular. Tabiki bende öyle bişe yok yani elimizi kolumuzu sallayarak gidip şu testi yaptırmak istiyorum diyemiyoruz hey allam yaaa

Acıbafemlabmed le görüştüm 4 lü test için ortalama 350-400 arası bir fiyat verdiler. Ama tıbbı genetk bölümüne gitmem lazım sanırım. Bi yarın yerine gidio soracağım. Biruniyi aradım 1600 lerde fiyat çekti. Düzen laboratuvarında fiyatları uçuk. Öyle işte kızlar

4lü test hangisi oluyo iyimiş fiyatı acıbademin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…