- 1 Ağustos 2018
- 2.708
- 4.738
Bezmialem vatan caddesinde ki hastaneSen hangi hastanede yaptırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bezmialem vatan caddesinde ki hastaneSen hangi hastanede yaptırdın
Bezmialem vatan caddesinde ki hastane
inşallah
Kardiyolipin ve anti beta 2 testlerini de yaptırdı bana drum onlarda düşüğe sebep olan şeyler sanırım yapıldı mı sana daBurdan sonuçları yazarız artık inşallah bişe çıkmaz
Kardiyolipin ve anti beta 2 testlerini de yaptırdı bana drum onlarda düşüğe sebep olan şeyler sanırım yapıldı mı sana da
Sonuö mu 7 8 ayda çıktı bana 6 8 hafta arası dediler onu bile bekleyemiyorum 7 8 ayda doğururum ben
Nasıl yani hangi hastane bu.
Bende o yüzden sadece kan pıhtılaşması testini dışarda yaptırayım diyorum. Ama trombofili paneli diyince içinde bir sürü test oluyormuş test ismi soruyorlar. Bende dr uma sordum oda trombofili paneli yeterli 7-8 ayrı şeye bakılıyor zeynep kamilde yaptır özellere güvenmiyorum dedi ve beni deli ediyor yaa
Genetikte bişi çıkmasında pıhtılşmanın çaresi var cnm allah şifa versin. Bakalım bizde ne çıkıcak Benim yaptırdığım hastane vakıf üniversitesi bazı testleri acıbadem laboratuvarında yaptırıyolr bunlarda öyleyse erken gelir belkiFaktör yazan değerler önemliymiş benim onlar normal cıktı şükür ama diğer kan testlerimi bazılarında yükseklik var pıhtılaşma yok ama eğilim olabilir dedi onun içinde asprin başladık günde 2 tane 100 mg
İnşallah erken alırsın canımGenetikte bişi çıkmasında pıhtılşmanın çaresi var cnm allah şifa versin. Bakalım bizde ne çıkıcak Benim yaptırdığım hastane vakıf üniversitesi bazı testleri acıbadem laboratuvarında yaptırıyolr bunlarda öyleyse erken gelir belki
Nası ya ücretli de mi yapmıyolarmışBende şimdi acıbademlab dan fiyat aldım. Ama onam formunuz var mı diye sordular. Tabiki bende öyle bişe yok yani elimizi kolumuzu sallayarak gidip şu testi yaptırmak istiyorum diyemiyoruz hey allam yaaa
Yapıyorlar elbette ama dr yönlendirmesi olmalıymış yani elimde dr un bu testleri istediğine dair hasta bilgilendirme onam formumu ne öyle bir şey gerekNası ya ücretli de mi yapmıyolarmış
Bende şimdi acıbademlab dan fiyat aldım. Ama onam formunuz var mı diye sordular. Tabiki bende öyle bişe yok yani elimizi kolumuzu sallayarak gidip şu testi yaptırmak istiyorum diyemiyoruz hey allam yaaa
4lü test hangisi oluyo iyimiş fiyatı acıbademinAcıbafemlabmed le görüştüm 4 lü test için ortalama 350-400 arası bir fiyat verdiler. Ama tıbbı genetk bölümüne gitmem lazım sanırım. Bi yarın yerine gidio soracağım. Biruniyi aradım 1600 lerde fiyat çekti. Düzen laboratuvarında fiyatları uçuk. Öyle işte kızlar
4lü test hangisi oluyo iyimiş fiyatı acıbademin
Bende mi orda yaptırsaydım ya ne kadar sürede çıkıyomuş beklemek çok zorFaktör v leiden, protrombin g2012a, mthfr 677,mthfr 1298