Evt coraspirinde kullanıyorum iğne dozajı yeterlimi diye düşünüyorum genelde olmayanlara bile süşük doz iğneyi veriyorlarDoktor coraspin vermedi mi?
Evt coraspirinde kullanıyorum iğne dozajı yeterlimi diye düşünüyorum genelde olmayanlara bile süşük doz iğneyi veriyorlar
Daha önceki gebelikta kullanmama rağmen sonuç hüsran kromozom ve rahim filminde bişey çıkmadıO kadar mi dusuk kaniniz
Cok fazla pihtilasirsa bebege zarari olur Allah koruusn
Buradan bilgi almayin kendi doktorunuzla gorusun
ben 4000 lık kullanıyorum. benımde mthfr ıkısı heterozıgot ve beta fibronojen heterozıgot. ben corasprın kullanmıyorum onun rahımde yada bagırsaklarda kanama yapma ihtimalleride var. clexan tarzı iğnelerde öyle bir yan etkı yok.
ben sizin kullandıgınız dozajı anlamadım. ana söyle bir tavsıye verebılırım. instagram üzerinden aret kamara yazın sonuclarınızı o sıze yardımcı olur. ben aydında yasıyorum burda doktorlarım var ama burada kadın dogum doktoru takıbımı yapan cok guvenemıyorum onlara. her takıldıgımda aret beye sorarım saolsun daha cevapsız bırakmadı kı o kadar yogunluguna rağmen. bende sizin gibi bir gebelıgımı pıhtıdan kaybettım genetık testte bebege yalılan sonuc pıhtı cıktı. mesela onun sonucunu genetık sonuclarımı aret beye attım ve kesınlıkle bı dahakı tedavı de clexan kullan dedı.
ama sorsan buradakı doktorların hıc biri onemsemıyo. kullanma diyo ama ben risk almıyorum aret bey ne derse onu yapıyorum. suan 7. aya girdim. 7 aydır duzenlı kullanıyorum
Çok teşekkür ederimben 4000 lık kullanıyorum. benımde mthfr ıkısı heterozıgot ve beta fibronojen heterozıgot. ben corasprın kullanmıyorum onun rahımde yada bagırsaklarda kanama yapma ihtimalleride var. clexan tarzı iğnelerde öyle bir yan etkı yok.
ben sizin kullandıgınız dozajı anlamadım. ana söyle bir tavsıye verebılırım. instagram üzerinden aret kamara yazın sonuclarınızı o sıze yardımcı olur. ben aydında yasıyorum burda doktorlarım var ama burada kadın dogum doktoru takıbımı yapan cok guvenemıyorum onlara. her takıldıgımda aret beye sorarım saolsun daha cevapsız bırakmadı kı o kadar yogunluguna rağmen. bende sizin gibi bir gebelıgımı pıhtıdan kaybettım genetık testte bebege yalılan sonuc pıhtı cıktı. mesela onun sonucunu genetık sonuclarımı aret beye attım ve kesınlıkle bı dahakı tedavı de clexan kullan dedı.
ama sorsan buradakı doktorların hıc biri onemsemıyo. kullanma diyo ama ben risk almıyorum aret bey ne derse onu yapıyorum. suan 7. aya girdim. 7 aydır duzenlı kullanıyorum
bide gecen bı ark için arastırdım paı 4g 5g gebelıklerde düşük sebebi. doktorlar onemsemıyor ama bıraz nette arastır ben bı profun sayfasında detaylı okudum acıklamaları.Çok teşekkür ederim
bide gecen bı ark için arastırdım paı 4g 5g gebelıklerde düşük sebebi. doktorlar onemsemıyor ama bıraz nette arastır ben bı profun sayfasında detaylı okudum acıklamaları.
cogu doktor homozigotu önemsiyor. heterozigotu önemsemiyor ama heterozıgotta yabana atılmayacak bı sonuc. hasta degılsınde taşıyıcısın yani
normali homozigot ve heterozigot olmaması. mutasyona saptanmadı yazıyo bendearkadaslar ben test yaptirdim bende homozigot cikan birsey olmadi, 4g/5g kisminda da homozigot veya heterozigot yazmiyor. sonuclari daha doktoruma gosteremedim bekledigim birkac tahlil daha var. bunlari hic anlamiyorum 4g/5g'nin ne olmasi gerek? normali nedir bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?