- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
Arkadaşım ne yaptın ne dedi doktorun ?Bende yarin gidicem doktora bakalim ne diycek bide rahim filmi cekilmismiydiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım ne yaptın ne dedi doktorun ?Bende yarin gidicem doktora bakalim ne diycek bide rahim filmi cekilmismiydiniz
Sonuçları konuya atmıştım doktor coraspirin ve hibor iğneye devam etmemi ve folik asiti birakmamı söyledi çok ta önemli bi sorun olmadığını söylediArkadaşım ne yaptın ne dedi doktorun ?
Kaçıncı hafta nasıl suan ?Sonuçları konuya atmıştım doktor coraspirin ve hibor iğneye devam etmemi ve folik asiti birakmamı söyledi çok ta önemli bi sorun olmadığını söyledi
6+3 haftaya tekrar gidecemKaçıncı hafta nasıl suan ?
Ultrasyonda karından kese ve embriyo göründüKaçıncı hafta nasıl suan ?
Süper kalp atışlarını da duyarsınız inşallah gerçekten dünyanın en güzel sesi :))Ultrasyonda karından kese ve embriyo göründü
İnşallah sen ne durumdasınSüper kalp atışlarını da duyarsınız inşallah gerçekten dünyanın en güzel sesi :))
Bende bugün duydum kalp atışlarını 8.haftada :)) iğne ile coraspirin kullanıyorum folik asit falanda tabi. Bulantı lar başladı pek bişiy yiyemiyorum malesef çorba dışında sulu yemek yiyemiyorum. Şimdilik böyle bakalım :))İnşallah sen ne durumdasın
İnşallah sağlıklı olarak kucağınıza alırsınızBende bugün duydum kalp atışlarını 8.haftada :)) iğne ile coraspirin kullanıyorum folik asit falanda tabi. Bulantı lar başladı pek bişiy yiyemiyorum malesef çorba dışında sulu yemek yiyemiyorum. Şimdilik böyle bakalım :))
Cnm adana dayim herzaman buluyorduk ama suanda yok depolarda yokmus ithalati durmusNerede oturuyorsun genelde il Eczanelerin de bulunur ithal olduğu için her eczane getirmiyor hibor 24 saat diğer iğneler 12 saat etkili
Çünkü ilaç ithal Hatay Merkezde bulunuyorCnm adana dayim herzaman buluyorduk ama suanda yok depolarda yokmus ithalati durmus
Bende bugün bulamadımCnm adana dayim herzaman buluyorduk ama suanda yok depolarda yokmus ithalati durmus
Yeni gördüm cnm inşallah sağlıcakla kucağına alırsınBende bugün duydum kalp atışlarını 8.haftada :)) iğne ile coraspirin kullanıyorum folik asit falanda tabi. Bulantı lar başladı pek bişiy yiyemiyorum malesef çorba dışında sulu yemek yiyemiyorum. Şimdilik böyle bakalım :))