• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması

İnşallah sen ne durumdasın
Bende bugün duydum kalp atışlarını 8.haftada :)) iğne ile coraspirin kullanıyorum folik asit falanda tabi. Bulantı lar başladı pek bişiy yiyemiyorum malesef çorba dışında sulu yemek yiyemiyorum. Şimdilik böyle bakalım :))

T Tol1200 bende hibor 3500 kullaniyorum ama suan bulundugum sehirde eczanelerde yok nerden aliyorsun acaba bende o eczaneyle iletisime gecsem

Bende bugün duydum kalp atışlarını 8.haftada :)) iğne ile coraspirin kullanıyorum folik asit falanda tabi. Bulantı lar başladı pek bişiy yiyemiyorum malesef çorba dışında sulu yemek yiyemiyorum. Şimdilik böyle bakalım :))
İnşallah sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız

Nerede oturuyorsun genelde il Eczanelerin de bulunur ithal olduğu için her eczane getirmiyor hibor 24 saat diğer iğneler 12 saat etkili
Cnm adana dayim herzaman buluyorduk ama suanda yok depolarda yokmus ithalati durmus

Yeni gördüm cnm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Back