-
- Konu Sahibi melodysilk
arkadaşlar yarın dualama yapılacak ama 4444 e tamamlayamadık. 300 ün altında okuyan arkadaşlar, biraz daha gayret edelim de yarına bitsin de dualama yapılsın. yoksa hilale yetişmeyecek bu dualamahilal doğuracak biz hala salavat okumaya çalışcaz korkarım ))1249 kalmış. 26 kişi var listede. paylaştırmış olsaydık 170 falan düşüyordu kişi başına ) takdir sizin ben de evde olduğum için eskisi gibi okuyamıyorum. yolda gidip gelirken okuyordum. anlıyorum herkes aynı ölçüde okuyamıyor ama biraz daha gayret edip yarına bitirelim lütfen.
canım ben sabah kan vermeye giderim cuma. hacettepede olurum. sonra nerede isterseniz orası olur benim için farketmez. serap da gelemiyor. selvi de gelmek istiyordu ama. eğer nete girecek olursa görür. gül-neva da gelebilirse gelsin. ben bugün bir adaleti arayayım o ne diyecek. gerçi bu aralar adliye de yoğundur malum olaylar. gelebilirse buluşacağımız yere karar verelim. ben yarın falan giremem nete. ankarada. telefon numaram var sanırım. telefonla haberleşiriz. eğer bugün karar veremezsek.
canım morartı bir yerdeyse çarpmadan olabilir. ama birkaç gün gözlemle. mesela bir gün omzunda bir gün bacağında meydana çıkıyorsa bu morluklar kan fazla sulandığından olabilir. duş alırken falan sağına soluna iyice bak başka yerde morluklar var mı diye. bir de böyle ya mümkün değil oramı çarpmamışımdır dediğin yerdeyse bu morluklar kan fazla sulanmıştır. bir aptt inr yaptırabilirsin.
tamam canım. biz teklifimizi yapalım olur ya gelebilecek durumda olur çağırmadınız olmasın. inşallah canım seninle de başka zaman görüşebiliriz. aslında kızların iş durmunu bilsem sana yakın bir yerde de buluşabilirdik ama seni riske atmak istemem. başka zaman inşallah.be selviye haber veririrm şenaycım cuma buluşcağınızı. cuma okullar kapanıyor ama gelemez sanırım. öğretmenya...
canım ben sabah kan vermeye giderim cuma. hacettepede olurum. sonra nerede isterseniz orası olur benim için farketmez. serap da gelemiyor. selvi de gelmek istiyordu ama. eğer nete girecek olursa görür. gül-neva da gelebilirse gelsin. ben bugün bir adaleti arayayım o ne diyecek. gerçi bu aralar adliye de yoğundur malum olaylar. gelebilirse buluşacağımız yere karar verelim. ben yarın falan giremem nete. ankarada. telefon numaram var sanırım. telefonla haberleşiriz. eğer bugün karar veremezsek.
canım morartı bir yerdeyse çarpmadan olabilir. ama birkaç gün gözlemle. mesela bir gün omzunda bir gün bacağında meydana çıkıyorsa bu morluklar kan fazla sulandığından olabilir. duş alırken falan sağına soluna iyice bak başka yerde morluklar var mı diye. bir de böyle ya mümkün değil oramı çarpmamışımdır dediğin yerdeyse bu morluklar kan fazla sulanmıştır. bir aptt inr yaptırabilirsin.
arkadaşlar yarın dualama yapılacak ama 4444 e tamamlayamadık. 300 ün altında okuyan arkadaşlar, biraz daha gayret edelim de yarına bitsin de dualama yapılsın. yoksa hilale yetişmeyecek bu dualamahilal doğuracak biz hala salavat okumaya çalışcaz korkarım ))1249 kalmış. 26 kişi var listede. paylaştırmış olsaydık 170 falan düşüyordu kişi başına ) takdir sizin ben de evde olduğum için eskisi gibi okuyamıyorum. yolda gidip gelirken okuyordum. anlıyorum herkes aynı ölçüde okuyamıyor ama biraz daha gayret edip yarına bitirelim lütfen.
canım sabah giyinirken vucuduma baktım şu an sadece koluumda var kocaman ve değişik bir morartı işarkadaşlarm bile farketti inş. kötü bişey değildir ben de ya pıhtı ya da kanmı fazla sulandı diye tereddüt ettim canım pıhtı vucuda atınca nasıl belli ediyo kendini
canım pıhtı öyle morartı şeklinde olmuyo. bacağa, akciğere, kalbe ya da beyne atabiliyo. attığında mesela bacağa attığında şiddetli ağrı, üstüne basamama, bir süre sonra da bacakta gerilme ve şişlikle kendini belli ediyor. akciğerde de ağrı kesici içmene rağmen geçmeyen sırt ağrısı. beyne attığında zaten gidiyosun. onun belirtisi yok. allah korusun tabi. ama sen deki olay pıhtı atması değil. kanın fazla sulanmış olabilir ya da bir yere çarpmış olabilirsin. hemen kötüyü düşünme. dediğim bekle kendini gözlemle. eğer morartılar artarsa dr.a gidersin.
şenaycım çok teşekkür ederim gerçektende aydınlattın ve rahatlattın beni pıhtı olmasında, kanın sulanmasından çok korkmam tabi kendimi takip ederim dediğn gibi artarsa doktora giderim allah en kısa zamanda tabi senin için hayırlı bi zamanda sana sağlıklı bi gebelik nasip etsin.ha bi de beyne attığında zaten gidiyosun demene yazını okurken güldüm:) allah korusun hepimizi
be selviye haber veririrm şenaycım cuma buluşcağınızı. cuma okullar kapanıyor ama gelemez sanırım. öğretmenya...
şenaycımmm canım gelmeyi çok isterdim ama cuma karneleri veriyoruz. müdürümüz izin vermezama gelemesem de kalbim sizinle. benim kulağımı da çınlatın :) inşallah sinan hoca güzel şeyler söyler. korunmayı bırakıp hemencecik hamiş kalırsın inşallah
bu arada salı günü randevu aldım tolga ecemişten. inş içime siner. aslında drum dan memnundum ama doğum konusunda terdeddütlerim vardı. internette yazılanları okuyunca bir de tolga beye gideyim dedim.
canım yaa. hayırlısı olsun. başka zaman inşallah olur. gönüller bir olsun. yapacak birşey yok. çınlatmazmıyız canım. duaların için sağol. inşallah değerlerim güzel çıkar ne diyeyim ki. elimden geleni yaptım. artık nasipte varsa olacak. canım farklı dr.a gitmek iyidir. bir de onun görüşünü al tabi. içine sinerse ona devam edersin. ben şunu anladım bizim hastalıkta muhakkak pıhtılaşma tecrübesi olan dr. görüşü almak gerekiyor. çünkü öbürleri olaya daha önemsiz bakıyor.
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda tecrübesinin olması bir de ekstra yaptırdığı testler tedavilerden dolayı bir gideyim diyorum. ama ortalık karışık diye korkuyorum muayenehanesi tunalhimide
inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda tecrübesinin olması bir de ekstra yaptırdığı testler tedavilerden dolayı bir gideyim diyorum. ama ortalık karışık diye korkuyorum muayenehanesi tunalhimide
canım biz arabayla gelicez inşallah. kennedy caddesini biliyorum daha önce de başka bir dr a gitmiştim. inşallah sıkıntısız gider geliriz.Selvi muayenehanesi esata daha yakın kennedy caddesinde. Tunalıya uğramana gerek yok. Orda sıkıntı yoktur araçla gelecekseniz. Toplu taşımayı kullanacaksanız kızılaya girmeden meclisin orda inip taksiyle geçebilirsiniz. Akay kavşağına çok yakın. İstersen tarif ederim:))
2. ankara buluşması cuma saat 12de:))) Gelmek isteyenlere gönlü bizimle olanlara duyurulur:)))))
aslinda oralarda da olaylar oluyormus.kennedy de.zaten tunaliyla kennedy nin.cakistigi yerde muayehane.ben ilk gittigimde bu gebelikte yani.aksam cikmis olaylar.bir saat cikamamislar muayenehaneden.o yuzden calisma saatlerini one cekmis dr.5te falan cikiyorlarmis.olaylar aksam basliyor zaten.birsey olmaz merak etmeyin canim.ama yine de dikkat edininşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda tecrübesinin olması bir de ekstra yaptırdığı testler tedavilerden dolayı bir gideyim diyorum. ama ortalık karışık diye korkuyorum muayenehanesi tunalhimide
2. ankara buluşması cuma saat 12de:))) Gelmek isteyenlere gönlü bizimle olanlara duyurulur:)))))
aslinda oralarda da olaylar oluyormus.kennedy de.zaten tunaliyla kennedy nin.cakistigi yerde muayehane.ben ilk gittigimde bu gebelikte yani.aksam cikmis olaylar.bir saat cikamamislar muayenehaneden.o yuzden calisma saatlerini one cekmis dr.5te falan cikiyorlarmis.olaylar aksam basliyor zaten.birsey olmaz merak etmeyin canim.ama yine de dikkat edin
biz öğlen saatinde gidecez nasipse. inşallah sıkıntı olmaz canım