- 8 Mart 2013
- 177
- 0
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.621
canım öncelikle rabbim seni ve bebeğini korusun. endişelenme. karnında bebeğine birşey olma korkusuyla yaşamaktansa bir kaç hafta erken doğsun sağ salim kucağında olsun. inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini. dualarımız seninle ve tüm hamilellerimizle. bebeğinin mis kokusunu içine çekince inşallah tüm bunlar geçmiş olacak.
canım çok teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi güzel şeyler olur.
canım bencede dogsun saglıkla ınsallah kucagına al 2700gr cok kotu degılkı ınsallah bıraz daha kılosu artar o gune kadar ama artmasada cıger gelısımı ıyıyse ve dr unda dmeıs kuvezlık durumu yok dıye cok fazla sıkma canını cok şükür bak bu günlere geldin bebeğini saglıkla kucagına al annesi sonrasında anne sutuyle buyutr kılosunuda tamamlrsın ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz dualarımız senınle
çok teşekkür ederim canım
canim demek bizde bir de bu durum oluyormus.eskilerden hilal ya da zehranin da oyle olmustu.hangisiydi hatirlayamadim.ama oluyor demekki bu korkma sakin.elifin bebegi de 2700 dogdu bu arada:)korkma sakin.bi dogsun once burazbkilo verir bebekler odemi atarlar sonra hizlica kilo alirlar:)hem su tulumlar varya tek parca ayakli bir kez giydir yijayip utuleyince ikinciyi giydiremezsin ki o kadar hizli buyurler.dr un da zaten.normal demis.igneni de ikiye cikarmis.duma da 10 gun var insallah.korkacak birsey yok.canim.nazife de digundan sinra igneye devam edecekmis.sen ne sekile devam.edeceksin.igneye gunde bir mi.iki.mi soyledi.mi.dr un.rabbim kolaylikar versin sanavda dua ederim ana sa canim.allah yardimxin.olsun.iyi haberlerini bekliyorum.
oluyormuş emineciğim.10 gün değil canım yarın gidince bakacak işte alma ihtimali yüksek.eğer suyunda azalma olduysa kilosunda değişiklik yoksa alırım demişti.yarın ne olacak bakalım. doğumdan sonra 2 günde 1 tane iğne olacaksın dedi ama ne kadar süreceğini söylemedi
Cnm korkma benimkide 2800 dogfu kucuk filan degiller.1 haftada 200gr aldiydi.arkadasim benim gibi preeklemsi gecirfi 35+3de 1980 gr dogum yapti.korkma sag salim olsunda gerisi kilosu filan onemli degil.bosver sali gunu alsin.allah korusun.
inşallah elifciğim.bana da şöyle düşününce mantıklı gelmeye başladı doğması içerde beslenemeyecekse bari dışarda beslerim en azından.
inşallah canım çok sağolasın.aslıcım dualrımız seninle aklına kötü şeyler getirme la havle çek bolca bu arada 2700 g gerçekten az bir kilo değil inşallah doğumdan sonra sütün bol olur da toparlanır bebişin. dr bence iyi olanı yapıyor salı günü alınması iyi olur en azından bebeğime bişey oldu mu diye düşünmezsin Rabbim seni de bebişini de korusun
cnm içini ferah tut.maşallah 38haftalığa gelmişsin.kilosuda 2700.çok iyi.doktorunda küveze ihtiyaç yok demiş.benim arkadaş 2çocuğnuda 6aylık doğurmuştu.3ay küvezde kaldılar ama sonra normale döndüler.hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğsunda sonradan kendini topluyolar hayırlısıyla.Allah yar ve yardımcın olsun.aklın bebişinde olur biz aklına bile gelmeyiz ama sadece arkadaşlarımada nasip et bu duyguyu desen yeter cnm.güzel haberlerini bekliyoruz.
teşekkür ederim canım
cnm allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın inşallah içini ferah tut normal haftasını tamamlayıp 2700 doğan bebeklerde çok fazla zaten çok şükür ki gelişimi tamamlanmış kilo doğduktan sonrada alır sen hiç merak etme bol bol dua et
bu arada ben bundan önceki gebeliğimde dış gebelik oldu ama tabi dış gebelik hemen teşhisi konulamayan bişey olduğu için biraz aman geçmişti ve o süre boyuncada ben her gün iğne oluyodum ve sonra acil ameliyata alınmak zorunda kalmıştım çok şükür ki bişey olmadı belki iğnenin sulandırdığı durumu dengeleyecek bişey yapıyolardır önlem ona göre alınıyordur inşallah sağ salim ikinizde sağlıcakla çıkarsınız doğumdan cnm güzel haberlerini bekliyoruz.
sıvılıaşma konusunda içimi rahatlattın canım teşekkür ederim.
Kızlar Allah hepinizden razı olsun.Dularınız ve verdiğiniz moral için. Çok karmaşık duygular içerisindeyim bugün uyuyamam heralde bol bol dua edeceğim. Eğer yarın doktor doğumu yaptırmaya karar verirse hepiniz aklımda olacaksınız.hepinize dua edeceğim inşallah. Güzel haberlerle dönmek ümidiyle Allahıma emanetsiniz..