Kan pıhtılaşmasi yaşayan, bana yol gösterecek kimse var mı çok çaresiz hissediyorum

Özelde yaptırıyorum ya hiç öyle bir bilgi vermediler.
Bende şimdi görene kadar akıl edemedim
Sorayım 30 unda gideceğim sağ olun

Benimde pıhtılaşma problemim yoktu ama kadın dogumcum her ihtimale karşı bana hamileliğim boyunca corasprin icirtmisti

Bir şey daha sormak istiyorum ben 3-4 gün önce 2 gün lekelenme yaşadım az di ama iki gün sürdü yerleşme kanamasıdir diye doktora gitmedim. Kan sulandırıcı kullanacağım için sıknti olur mu acaba kanama hızlanır mi

2 gün kahverengi akıntım oldu 2 gün önce. Ama azdı lekelenme tarzında. Bunu doktoruma belirtmeliyim değil mi yine de verir mi sulandırıcıyi

Kan sulandirici sikinti yapmaz ama kanama durmuş olsa da kısa süre içinde doktora git. Belki tekrarlayabilir. Yüksek ihtimal yerlesme kanamasidir kısa sürdüğü için fakat ihmale gelmez. Belki progestan desteğine ihtiyaç vardır. Bi doktora görün anlat en doğrusunu o bilir. İhmal etme

Evet yarın gidicem. Allah'ım daha başından çok zor bı süreç mis insan anne olmadan bile bebegine bişey olacak diyye korkuyomus Allah'ım yardım etsin

Canım bakar mısın benden bu testleri istediler acaba kan pıhtılaşma testi yaptı mı doktor çok soğuk isteksizdi. Anlayamadım

Eklentiler

• IMG_20230925_110407.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 88
Canım bakar mısın benden bu testleri istediler acaba kan pıhtılaşma testi yaptı mı doktor çok soğuk isteksizdi. Anlayamadım
İçerikleri görünmüyor ama istemiştir yani. Yanlış hatirlamiyosam aylar oldu ama 6 tüp kan vermiştim sanirim. Ve elime bi belge vermislerdi kan ve belgeyi biyokimyaya teslim etmiştim. Doktora gelince belki kötü bi gece geçirdi belki bi kaybı oldu hasta olabilir başka hasta can sıkmış olabilir. Tahlil girişi yapıp gerekli örnekleri istemeyecegini düşünmüyorum. Yoksa zaten açık şekilde yapamam bu tahlili deyip yollardi. Sen ferah ol kanını ver ilaçlarını düzenli kullan ve sabırla sonuçları bekle

Teşekkür ederim bakalm sonuçların bı kısmı öğlen çıkacak bı kısmı 20 gün sonra çıkacak dediler. Bide parmağından kan aldılar cam üzerine. Bakalm ne dicek sonuçlar çıkana kadar da kendi kadın doğum doktorumdan ilaçları isticem hayırlısı olur inşallah çok teşekkür ederim

Ilac ödemesi konusunda rapor cikarmi bilmiyorum şuan teshis olmadi için fakat doktor yardımcı olur.

Canm test sonucum çıkmış. Sanırım doktor gen testi değil sadece pıhtılaşma testi yapmış seninki de böyle miydi nette pıhtılaşma testi için farklı tahliller yazıyor

Eklentiler

• IMG_20231005_092046.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…