Kan pıhtılaşmasi yaşayan, bana yol gösterecek kimse var mı çok çaresiz hissediyorum

İstanbul'da mısınız

Zaten hematoloji bölümüne gerekli alan sevk acmazsa randevu alamazsınız. Sevkle giriş isteseniz oda uzun sürer. Benim yaptığım gibi kapıya gidip dil dökmek. Vicdanlı bi doktor olmasını umut ediyorum. Umarım yardımcı olur giderseniz de. Gene olmazsa maddi olarak sıkıntı olmazsa özelde yaptırın. Zaten para almak için ozeller ayakta bekliyo yaparlar

Aynen özelde yaparlarmış. Bide ben ilçede yaşıyorum burda eğitim araştırma yok maalesef. Bakalm hayırlısı olsun inşallah

Hayır keşke İstanbulda olsaydım
Ben devlet hastanesinde tüp bebekte ilk deneme olumsuz olunca yaptırdım ve doktor keşke başlamadan gelseydin bu testleri gebelik düşünen herkes yaptırmalı dedi bence devlet hastanesine gidip yaptırabilirsiniz hamilelik kan pıhtılaşmasina etki etmez 25 güne çıkar sonucu

İşte yapmiyolarmis 2 düşükten önce şuanda hamile olduğumu bilseler hiç yapmazlar
Anladım o zaman özelde yaptırın. Kese ve kalp atışı duyuldu mu acaba?
Bende bu ay 3.kimyasalımı yaşadım maalesef ve bu sefer coraspin kullanmıştım ama gene düştü.
Pazartesi günü kan pıhtılaşması testi yapıldı sonucu bekliyorum.
Sizde riske atmak istemiyorsanız doktor da uygun görürse iğne kullanın bence.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :)

Öyle yapacağız inşallah kese kalp atışı için daha gitmedim geç döllenme dedi doktorum daha şimdi gorunmezmis daha 5. Haftamdayim gecenki kurtajimda 6 da kese gorunmustu

Yarın eğitim araştırmaya randevu buldum inşallah doktor kabul eder dua edin canlar:)) sonuç çıkana kadar hap ve iğne kullanacam bir zararı olmaz değil mi:))

Merhaba yarın eğitim araştırmaya randevu aldım inşallah doktor kabul eder beta 418 bugün 7 gün geçti reglimi. Bide bişey soracam sonuç çıkana kadar iğne ve hap kullanmak sıkıntı olmaz degilmi:)

Merhaba yarın eğitim araştırmaya randevu aldım inşallah doktor kabul eder benim önceden dahiliye den yeşil alan açılmıştı. Şansımı denicem sonuç çıkana kadar da iğne ve hap kullancakmisim onların bı zararı var mı acaba bide bugün beta ya bakmak için kan verdim kanım çok koyulasmis ve kalınlasmis gözüküyordu tüpü ters çevirirken bile öyle yavaş akıyordu ki

Merhaba yarın eğitim araştırmaya randevu aldım inşallah doktor kabul eder benim önceden dahiliye den yeşil alan açılmıştı. Şansımı denicem sonuç çıkana kadar da iğne ve hap kullancakmisim onların bı zararı var mı acaba bide bugün beta ya bakmak için kan verdim kanım çok koyulasmis ve kalınlasmis gözüküyordu tüpü ters çevirirken bile öyle yavaş akıyordu ki

Aaay sen yorumlama yaa koyu filan bi zararı olacağını sanmıyorum tüp bebek tedavisi sonrası önlem amaçlı da veriyolar. Stres pıhtılaşmadan daha zararlıdır. Sakin ooool.

Öncelikle stresi konu ne olursa olsun minimuma indirmeye calis. Cunku gebelikte stres hic iyi değil. randevu almışsın bu güzel haber sonuc çıkana kadar da kullanacagin kan sulandirici ilaçlar sana zarar vermez sadece bi yerini kesmemeye çok dikkat et nolur nolmaz. Benim bi arkadasim bi doktor hatası yüzünden 35. Haftaya kadar kullanmak zorunda kaldı. Pıhtılaşma sorunu yoktu onun. Sadece elini vs kestiginde kanı durdurması biraz zaman alıyordu. Elhamdülillah sorun yaşamadı hic arabada kalma yani. Eger doktor aksini soylemezse çok abartmamak kaydıyla tabiki gün içerisinde bi miktar hareketli olmaya çalış. Ev içinde kendini yormadan ağır kaldırmadan uzanmadan gezin. Pihti sorunu olsun olmasın hareket gebelik için iyidir. Tabi bazı durumlar haricinde

Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için

Merhaba yarın eğitim araştırmaya randevu aldım inşallah doktor kabul eder beta 418 bugün 7 gün geçti reglimi. Bide bişey soracam sonuç çıkana kadar iğne ve hap kullanmak sıkıntı olmaz degilmi:)
İnşallah kabul eder durumunuzu anlatın güzelce :)
Bence sıkıntı olmaz doktor hem iğne hem hap mı kullanın dedi? Sadece birini kullanmak yeterli değil mi acaba

Ben bu olayı anlamadım yardımcı olur musunuz benimde pıhtılaşmam var tüp bebek tedavisi görüyorum corasprin sabah oksapar iğne akşam vuruluyorum.
Her iki ilacımı da sağlık ocağı yazıyor o şekilde alıyorum sizlerin de öyle değil mi yanlış mı yapıyorum fazla mı ödüyorum ben

Kanamanız falan yoksa sorun olacağını zannetmem arkadaşların da dediği gibi pıhtılaşma olmayan ama önlem amaçlı verilen insanlar da oluyor.Kanın rengiyle yavaş akmasıyla ilgisi yoktur ya onların o kadar basit olsa milyon tane test yapmazlar benim öyle değil ama pıhtılaşmam var mesela..Stres yapma çocuğun da stresli olur doğduktan sonra burnundan getirir
size reçete yazan doktora rapor çıkarıp çıkarmadıklarını sorun, fazla mı ödüyorsunuz? Raporlu ise fazla ödememeniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…