BurdayimBende merak edıyorum ıgne kullananlar nerdesiniz
Pıhtılaşma varmı yoksa dusuk yaptıgınız ıcınmı verdiler sizeBurdayimama daha epey var doguma. Kan sulandirici kullanmayan yok gbi bisey artik
2 dusuk yaptim az bi orandada pihtilasma var hem asprin hem igne kullaniyorum. Asprini 37.haftada birakacaz igneyi doguma kadar kullanacazPıhtılaşma varmı yoksa dusuk yaptıgınız ıcınmı verdiler size
Kac doz kullanıyorsunuz pekı doğum nasıl olcak normal mi2 dusuk yaptim az bi orandada pihtilasma var hem asprin hem igne kullaniyorum. Asprini 37.haftada birakacaz igneyi doguma kadar kullanacaz
Normal deneyen doktoru bulmak gerek benım gittiğim doktorumda sezeryancı doğuma yakın baska doktorlara gidip fikir almakta fayda varKan sulandırıcı kullandım, iki tane bal evladım var. Sezaryen oldum. Dr'um sezaryen önerdi. Bazı dr'lar normali deniyor. Doktorunuz normale yönlendirirse çok harika. Genelde sezaryen diyorlar
Kan sulandırıcı kullandım, iki tane bal evladım var. Sezaryen oldum. Dr'um sezaryen önerdi. Bazı dr'lar normali deniyor. Doktorunuz normale yönlendirirse çok harika. Genelde sezaryen diyorlar
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun artık çok önemli değil ya sağlıkla doguralim da nasıl gelmek isterlerseMorm ama seninki az sadece hap bence önlem amaçlı korkma