Gebeliğe Hazırlık Kan Pıhtılaşması Sonucu (Yardım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim cevabınız için mesela doktor dogum kilosu bebeğinin normal coraspin gerek yok dedi ama diyelim ki pıhtılaşma yok kullandım aspirin sıkıntı mı olur ki devlette yapılıyor mu bu test dahiliye mi gitmem gerek

Yani durduk yere kullanmanın sıkıntı olup olmadığını bilmiyorum tabi size en güzel cevabı dediğim gibi test yaptırmakla elde edersiniz.
Pıhtılaşma testine genetik bölümleri yapar üniversite/ araştırma hastaneleri gibi.

merhaba arkadaşlar temmuz ayında tüp bebek gebeliği 7.haftada kürtajla sonlandı.
sonrasında genetik test yaptırdık ve kan pıhtılaşmam çıktı.
şuan ikinci transferimin 11. günündeyim yarın ve pazartesi gün kan verececeğim..
adetin üçüncü günü oksapar 4000 ve aspirin 100 lük başladım.
eğer gebelik oluşursa bir hematoloji doktoru ile de devam etmek istiyorum kan değerlerimin takibi için.
hematoloji doktoruna ne zaman gitmeyelim bilginiz var mı.hcglerden sonra hemen gideyim mi kalp atışını duymayı bekleyeyim mi..

Bence riske atma hemen git canım gebelik oluşması halinde gerçi zaten hcg den sonra kadım doğum doktoruna da sorarsın ama ben olsam giderim ben de hamile kalıyorum ama altıncı haftaya gelmeden düşük ya da düzensiz hcg sebebi ile kürtaj oluyorum iki defadır

yaa cnm benim
sen kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı peki..belki pıhtılaşmanvar..

yaa cnm benim
sen kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı peki..belki pıhtılaşmanvar..
Yaptırdı canım mhftr çift heterozigot çıktı önemli değil pıhtılaşma yatkınlığı var sadece dedi ama ben inşallah nasip olurda kürtaj sonrası perhiz sürem var geçince hamile olduğumu öğrenir öğrenmez iğne kullanacağım

anladım cnm hakkımızda hayırlıs olsun

Çok sağolun cevabınız için ne yapsam diye düşünüyordum pozitifi görürsem gösteririm o zaman testimi de
Canım tebrik ederim 7 haftalık hamile görünüyorsun mutlu oldum benim testsim de aynı böyleydi sen nasıl ilerledin gebelik olunca kan sulandırıcı aldın mı süper ya moral buldum gelecek ay bende deneyeceğim 2 kürtaj 2 kimyasal 2 düşük yaşadım

Çok şükür coraspin ve folbiol kullanıyorum şimdilik ve daha önce düşüğüm olduğu için progestan kullanıyorum. 2 doktor gördü 2si de yeterli dedi ama ben şu sistein testini de bi sorayım diyorum neye göre coraspin yeterli diyorlar onu sormam lazım. Folbiolünde dozunu düşürecek sanırım. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

İnşallah canım seninde sağlıkla ilerlesin inşallah

Merve canım bundan kastın aspirin gibidir şey mi? Ya da bebek aspirini?

Merve canım bundan kastın aspirin gibidir şey mi? Ya da bebek aspirini?
Çok iyimser gördüm seni. Iğne. Hatta ben 2 homozigotlu olunca iğne +corasprin kullandım gebeliğin başından beri. 32. Haftada asprsini bıraktım iğne devam ediyor.

Çok iyimser gördüm seni. Iğne. Hatta ben 2 homozigotlu olunca iğne +corasprin kullandım gebeliğin başından beri. 32. Haftada asprsini bıraktım iğne devam ediyor.
Hadi ya
Gebelik için problem değil diyorlar aslında şimdi doktoruma da gönderdim sonucu öğlen gideceğim.. diğer homozigot olan neydi sen de? İğne nedir yahu ne iğnesi bu?
Valla bugün aklım çok karışık benim..
benim gebe kalamama nedenim bu olamaz di mi

Iğne kan sulandırıcı. Oksapar olur, enox olur, axeparin olur. Gebe kalamamanda değil bu mutasyonlar gebe kalırsan gebelik kaybında etkili ciddi oranda hem de. Benim pai ile mhtfr homozigot. Kan tahlilinde gebeliği öğrenince iğneye basladım kalp atışıyla da corasprin eklendi.

Sağ ol ilk hedef gebe kalmak

Sonuclariniz benimkiyle ayni cikmis. Bende bir kalp durmasi yasadim. Doktor kontrolunde suan tekrar gebelik planliyorum. Pcos var bende. Catlama ignesi vuruldum. Doktorda bana gebe kalmam durumumda kan sulandirici igne ve coraspin hap yazacagini soyledi. Pihtilasma egilimim varmis o sekilde soyledi. Bu cuma kontrolum var kanda gebelik bakilacak.

Bana kese görür görmez corasprin başlattı, bugün de kalp atışını duyduk iğneye başlattı doktorum. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Bu konuda çok deneyimli biri olarak yardımcı olmak isterim benzer test sonuçlarına sahibim gebe kalana kadar coraspini her gün bir tane olarak kullandım ve gebe kaldıktan sonra da kese görülünce kan sulandırıcı iğneye başladık. İki kaybım var benimde. Türkiyenin enleri hocalara gittim, bu ilaçlara gerek olmadığını ve bu sonuçların gebeliği etkilemediğini söylediler. Bu arada kan sulandırıcı iğne plasentadan geçmediği için bebeğe hiçbir zararı yok ben psikolojik olarak rahatlama için iğneleri kullanıyorum şu an coraspini bıraktım. Umarım güzel sonuçlar alır sağlıklı bir bebeğe kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…