Gebeliğe Hazırlık Kan Pıhtılaşması Sonucu (Yardım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 3 kaybım var cnm 7 haftalık 11 haftalık enson gebeligim 14 haftalık ilk kalp atışını duymadan düşük oldu ama son 2 gebeligim de kalp atışı durduğu için kaybettim çok Dr gittim hiç bir sorun yok dediler horman tetleri yaptırdım Rahim filmi çektirdim Rahim Mr si ne dedilerse yaptım gittiğim Dr lar hiç biri pıhtılaşmadan şüphelenmedi bile enson tüp bebek merkezindeki dr pıhtılaşma var bebek kaybınin sebebi bu dedi genetiğe yönlendir di dediği gibi de çıktı baştan önlemini al aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak insanı çok yoruyor cnm
Sabırlar diliyorum size inşallah tedaviyle bebeklerimize kavuşuruz, ben de doktor istemese de yaptırmak istedim pişman olmayayım diye iyiki yaptırmışım🙏

Çok sağolun bu doktorumdan memnunum ama eğer önemsemez ise mecburen perinatologa görüneceğim. Peki gebeliği de perinatolog mu takip ediyor çünkü muayene ücretleri çok pahalı dün aramıştım da🙂
Kendi tercihimle iki doktorla ilerliyorum ben, bir aylik muayene arasi cok uzun geldigi icin 15 gunde bir gidiyorum bi ona bi digerine 🤭 benimkk tamamen pimpirikten.. hareketlerini hissetmeye baslayinca teke indiririm belki..
Doktorlardan bi tanesi perinatolog digeri normal kadin dogum. Ozel saglik sigortasi oldugu icin ucretlerinde pek bir fark olmuyor, onun avantajini yasiyorum 🙏 Gebeliginiz yolunda giden bir gebelik olursa perinatologa gerek yok, ona takilmayin. Sadece kan sulandirici yazmasi icin bir kereye mahsus perinatologa gitmekte fayda var cunku kadin dogumcular bu konuya cok onem vermiyor 🌻

Kendi tercihimle iki doktorla ilerliyorum ben, bir aylik muayene arasi cok uzun geldigi icin 15 gunde bir gidiyorum bi ona bi digerine 🤭 benimkk tamamen pimpirikten.. hareketlerini hissetmeye baslayinca teke indiririm belki..
Doktorlardan bi tanesi perinatolog digeri normal kadin dogum. Ozel saglik sigortasi oldugu icin ucretlerinde pek bir fark olmuyor, onun avantajini yasiyorum 🙏 Gebeliginiz yolunda giden bir gebelik olursa perinatologa gerek yok, ona takilmayin. Sadece kan sulandirici yazmasi icin bir kereye mahsus perinatologa gitmekte fayda var cunku kadin dogumcular bu konuya cok onem vermiyor 🌻
Teşekkür ederim çok sağolun🙏 Benim de özel sağlığım var bakalım iyi olur umarım🙏 sanırım riskli olup olmadığını doktorum söyler ona göre ilerleriz🙂

Sabırlar diliyorum size inşallah tedaviyle bebeklerimize kavuşuruz, ben de doktor istemese de yaptırmak istedim pişman olmayayım diye iyiki yaptırmışım🙏
Aminn cnm bnm rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallah 🙏🤲 bak iyiki yaptirmissin sorunun ne olduğunu biliyorsun artık bir tane daha test var cnm onu da dedigigim gibi riskli gebelik dr lari yaptırıyor pıhtılaşmanin boyutana bakarak en uygun tedaviyi uyguluyorlar sanada geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin

Bende iki gen homozigot pıhtılaşmam var yani ağır. Gebeliği kanda öğrenince basladım iğneye. Benimki çok olduğundan ben bir de corasprin kullanıyorum. Acele etmenize gerek yok şu an.
merve senin homozigot hangi genlerde? seninkini heterezigot bir gen gibi sanıyodum ben
kan sulandırıcı dozun ne iğne ilaç ne kadar kullandırıyolar

merve senin homozigot hangi genlerde? seninkini heterezigot bir gen gibi sanıyodum ben
kan sulandırıcı dozun ne iğne ilaç ne kadar kullandırıyolar
Screenshot_20210726-160324_Gallery.jpg

Bunlarda canım. 4binlik oksapar ve 100lük corasprin kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2917198

Bunlarda canım. 4binlik oksapar ve 100lük corasprin kullanıyorum.
Benimde paı1 4g 4g homozigot mthfr c677 heterezigot. Acaba doz yetersiz mi diye 6000 liğe çıkarmıştık biz yine olmadı.acaba homozigot olan ağır mı basıyo diye de düşünmüştüm de değil ya
Çok teşekkür ederim canm. Maşallah sana sağlıkla kavuş bebişine🤗 ♥️

Benimde paı1 4g 4g homozigot mthfr c677 heterezigot. Acaba doz yetersiz mi diye 6000 liğe çıkarmıştık biz yine olmadı.acaba homozigot olan ağır mı basıyo diye de düşünmüştüm de değil ya
Çok teşekkür ederim canm. Maşallah sana sağlıkla kavuş bebişine🤗 ♥️
Kiloya göre doz ayarlaması yapılıyor canım. 58.5la hamile kaldim 60 dedim düz hesap kilo alırım diye. 🤪 Sağolasın. Rabbim tüm isteyenleri, bekleyenleri yavrusuna kavuştursun. 🤲🏻

Pai homozigot oldugu icin bir perinatologla gorusurseniz kan sulandirici yazar size. Benim mthfrler ve pai heterozigot ama ben de kullaniyorum. Zor elde edilmis bir gebelik oldugu icin riske atmak istemedim. Bir cok doktor heterozigota gerek yok diyor ama perinatolog Pai'ye onem verip yazmisti 🙏
Vanım benim paü 4g/5g mhftr 677 heterozigot Mhftr 1298 heterozigot henüz hemotolojiye gitmedim kadın doğum pek önemsemedi ama yine de yönlendirdi pıhtılaşma için iğne kullandığınızı söylemişsiniz değerleriniz yakın mı 2 kürtaj 3 kimyasal 1 düşük geçirdim 😕 bir yıldır Bebek istiyoruz 😖 hep 6. Hafta içerisinde kayıp yaşadım

Merhaba, daha önce 6 haftalık sebepsiz düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum istemese de kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve sonucum bu şekilde. Bilmediğim birşey olduğu için sormak istedim böyle olan var mı ilaç mı kullanmam gerekiyor?
merhabalar cnm bende 7 haftalık kalbi durdu tüp bebekti.kendim kzarar verip gen testi yaptırdım doktora kalsa embriyoları genetiğe gönderecekti sadece.
gerçi testleri görüncede kan pıhtlaşmasından olduğunu düşünmedi doktor çünkü oksapar ve aspirin kullanırken oldu düşüğüm..muhtemelen bebek sağlıksızdı dedi

benim de kan pıhtılaşmam çıktı.doktor paı ve faktor v leiden gebelik için önemli dedi.diğerleri çok önemli değil.benim de paı 1 4G/4G çıktı.
pazartesi ikinci transferim var oksapar ve aspirin kullanıyorum ve gebelik devam ederse doğuma kadar devam edeceğiz..
senin bu kan sonuçlarınla kadın doğum da yazar sana kan sulandırıcıyı.gebelik olunca kadın doğum rapor bile çıkartır.10 günde bir yazılan bir ilaç bu sürekli yazdırmakla uğraşmazsın rapor çıkartınca bir kaç kutu alabiliyorsun hemde ücretsiz..

Merhaba, daha önce 6 haftalık sebepsiz düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum istemese de kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve sonucum bu şekilde. Bilmediğim birşey olduğu için sormak istedim böyle olan var mı ilaç mı kullanmam gerekiyor?
Cnm merhaba testi istanbulda mı yaptırdın nerde yaptırdın acaba

Ben sonuç için çok beklemeyelim diye özelde yaptırmak zorunda kaldım çevredeki laboratuvarları arayıp en uygun fiyat veren yerde yaptırdık sanırım 1 hafta bile olmadan çıktı sonucum. İsterseniz yerin ismini söyleyebilirim özel mesajdan🙂

Ben sonuç için çok beklemeyelim diye özelde yaptırmak zorunda kaldım çevredeki laboratuvarları arayıp en uygun fiyat veren yerde yaptırdık sanırım 1 hafta bile olmadan çıktı sonucum. İsterseniz yerin ismini söyleyebilirim özel
Ben sonuç için çok beklemeyelim diye özelde yaptırmak zorunda kaldım çevredeki laboratuvarları arayıp en uygun fiyat veren yerde yaptırdık sanırım 1 hafta bile olmadan çıktı sonucum. İsterseniz yerin ismini söyleyebilirim özel mesajdan🙂
Merhaba rica etsem nerede yaptırdınız söyler misiniz

Merhaba sanırım benim gibi pıhtılaşma oranımız çok benziyor benim hikayemde de 2 düşük var ama şuan 11 aylık bebeğime kavuştum çok şükür 🙏😍 İnşallah siz de en kısa zamanda kavuşursunuz size önerim benim yazılarımı sayfada okursanız az buçuk bilgi sahibi olursunuz ben çok çok araştırdım kullandığım her şeyi burada paylaştım size de yol gösterir eminim ki. Ve size en önemli tavsiyem çok araştırın çok doktora danışın kan sulandırıcıyı da muhakkak kullanın zararı olmaz faydası olur 👍
Merhaba benimde 1 düşüğüm bir normal ama kanamalı geçen bir gebeliğim oldu ilk dogum dan sonra ikincide düşük yaşadım şuan hamileyim ilk gittiğim doktor her ihtimale karşı coraspirin verdi daha sonra devam ediceğim doktor gerek yok bebeğiniz normal kiloda dogmuş dedi şuan kahverengi lekeler var 10 haftaya giriyorum kan pıhtılaşması acaba kişide sonradan oluşan bişey olabilir mi

Acaba bu test Zeynep kamil gibi devlet hastanesinde yapılıyor mu
Eğitim araştırma hastanelerinde yapılıyormuş, Zeynep Kamilde yapılıyor mu bilmiyorum. Sonradan oluşup oluşmama hakkında bir bilgim yok şuan için. Lekelenmeniz varsa progestan kullanıyor musunuz şuan?

Eğitim araştırma hastanelerinde yapılıyormuş, Zeynep Kamilde yapılıyor mu bilmiyorum. Sonradan oluşup oluşmama hakkında bir bilgim yok şuan için. Lekelenmeniz varsa progestan kullanıyor musunuz şuan?
Progestan kullanıyorum ama aspirin kullanmıyorum artık ilk gebeliğim sağlıklıydı sonradan ikincisi düşük oldu 10 haftalık gebeyim ama gerginim bi doktor kullan diğeri kullanma diyor aklım karıştı çocugu kaybederim diye korkuyorum

Merhaba benimde 1 düşüğüm bir normal ama kanamalı geçen bir gebeliğim oldu ilk dogum dan sonra ikincide düşük yaşadım şuan hamileyim ilk gittiğim doktor her ihtimale karşı coraspirin verdi daha sonra devam ediceğim doktor gerek yok bebeğiniz normal kiloda dogmuş dedi şuan kahverengi lekeler var 10 haftaya giriyorum kan pıhtılaşması acaba kişide sonradan oluşan bişey olabilir mi
Merhabalar sanırım bir doğum yapmışsınız ikinciye hamilesiniz doğru anlasıysam değil mi?
İkinci gebeliklerde daha riskli ve daha da sık yaşanan bir şey diye biliyorum en iyi sonucu hemen test vererek emin olabilirsiniz.
Ama içiniz şu konuda rahat olsun bazen coraspirin iğne bile kullansanız o gebelik sorunluysa hiçbir şey çözemiyor. Ama tabiki düzgün bir doktora danışmak en iyisi derim lekelenme çok önemli sonuçta dikkat edin lütfen sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza. 😍

X